reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wszystko w porządku z tobą [emoji11] poprostu mi się pod spodnie rajstopy nie zmieszczą także wiesz...[emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mi jest zimbo w tych podwojnych. Nie wyobrazam sobie chodzic bez.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja kawy w ogóle nie lubię więc to nie jest problem a herbatę wypije jak mnie najdzie ochota, jedna na 2-3 dni.
Za to dziś pytałam o grzyby i Pani Doktor powiedziała, że w ciąży grzybów nie należy jeść. I jak tu przeżyć święta? [emoji33]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja na szczescie grzybow nie lubie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej dziewczyny. Potrzebuje pocieszenia :( czy któraś z Was w poprzednich ciazach zaraziła się toxoplazmoza bądź zna kogoś kto miał taka sytuację? Powtórzyłam badania i wynika z tego, że zaraziłam się w ciąży... Czytałam o tym, że czeka mnie branie antybiotyku całą ciąże i jak procentowo jest z szansami, że dziecko się zarazi i o konsekwencjach... Jutro idę się zbadać trzeci raz... Dla pewności 100%owej

f2w39n7303c24ozn.png
O jej, nie spotkalam sie nigdy i nie mam pojecia jak to jest. Ale trzymam kciuki zeby sie jednak nie potwierdzilo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej dziewczyny. Potrzebuje pocieszenia :( czy któraś z Was w poprzednich ciazach zaraziła się toxoplazmoza bądź zna kogoś kto miał taka sytuację? Powtórzyłam badania i wynika z tego, że zaraziłam się w ciąży... Czytałam o tym, że czeka mnie branie antybiotyku całą ciąże i jak procentowo jest z szansami, że dziecko się zarazi i o konsekwencjach... Jutro idę się zbadać trzeci raz... Dla pewności 100%owej

f2w39n7303c24ozn.png
Ja chorowałam przed ciążą. Moja sąsiadka ponoć miała dowiedziała sie w 13 tyg. Brała leki a córka zdrowa juz 5 lat ma :) Ale jak dokładnie ta tokso u niej przebiegała to nie powiem bo nie pamiętam

Ja piję 2-3 herbaty dziennie ( głownie zielone), kawę raz na 2-3 dni, więc chyba nie tak źle...

Smutno mi, że nie wolno grzybów.... trzeba o tym wiecej poczytać.

@SzczęśliwaCiężarna Kurcze.. ja też nie znam nikogo kto zaraził się toksoplazmozą... ale może nie czytaj za dużo w interecie, bo się zestresujesz całowicie... Learze o ciebie zadbają.

Ja piję 2-3 herbaty dziennie ( głownie zielone), kawę raz na 2-3 dni, więc chyba nie tak źle...

Smutno mi, że nie wolno grzybów.... trzeba o tym wiecej poczytać.

@SzczęśliwaCiężarna Kurcze.. ja też nie znam nikogo kto zaraził się toksoplazmozą... ale może nie czytaj za dużo w interecie, bo się zestresujesz całowicie... Learze o ciebie zadbają.
Dziękuję, ale niestety dużo zależy od losu

f2w39n7303c24ozn.png

reklama

f2w39n7303c24ozn.png
Moja przyjaciółka w ciąży sie zarazila. Ale brała coś na to i bez problemu ciąża i z dzieckiem wszystko jak najbardziej ok.

Do góry