reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wszystko w porządku z tobą [emoji11] poprostu mi się pod spodnie rajstopy nie zmieszczą także wiesz...[emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mi jest zimbo w tych podwojnych. Nie wyobrazam sobie chodzic bez.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja kawy w ogóle nie lubię więc to nie jest problem a herbatę wypije jak mnie najdzie ochota, jedna na 2-3 dni.
Za to dziś pytałam o grzyby i Pani Doktor powiedziała, że w ciąży grzybów nie należy jeść. I jak tu przeżyć święta? [emoji33]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja na szczescie grzybow nie lubie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej dziewczyny. Potrzebuje pocieszenia :( czy któraś z Was w poprzednich ciazach zaraziła się toxoplazmoza bądź zna kogoś kto miał taka sytuację? Powtórzyłam badania i wynika z tego, że zaraziłam się w ciąży... Czytałam o tym, że czeka mnie branie antybiotyku całą ciąże i jak procentowo jest z szansami, że dziecko się zarazi i o konsekwencjach... Jutro idę się zbadać trzeci raz... Dla pewności 100%owej

f2w39n7303c24ozn.png
O jej, nie spotkalam sie nigdy i nie mam pojecia jak to jest. Ale trzymam kciuki zeby sie jednak nie potwierdzilo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej dziewczyny. Potrzebuje pocieszenia :( czy któraś z Was w poprzednich ciazach zaraziła się toxoplazmoza bądź zna kogoś kto miał taka sytuację? Powtórzyłam badania i wynika z tego, że zaraziłam się w ciąży... Czytałam o tym, że czeka mnie branie antybiotyku całą ciąże i jak procentowo jest z szansami, że dziecko się zarazi i o konsekwencjach... Jutro idę się zbadać trzeci raz... Dla pewności 100%owej

f2w39n7303c24ozn.png
Ja chorowałam przed ciążą. Moja sąsiadka ponoć miała dowiedziała sie w 13 tyg. Brała leki a córka zdrowa juz 5 lat ma :) Ale jak dokładnie ta tokso u niej przebiegała to nie powiem bo nie pamiętam

Ja piję 2-3 herbaty dziennie ( głownie zielone), kawę raz na 2-3 dni, więc chyba nie tak źle...

Smutno mi, że nie wolno grzybów.... trzeba o tym wiecej poczytać.

@SzczęśliwaCiężarna Kurcze.. ja też nie znam nikogo kto zaraził się toksoplazmozą... ale może nie czytaj za dużo w interecie, bo się zestresujesz całowicie... Learze o ciebie zadbają.

Ja piję 2-3 herbaty dziennie ( głownie zielone), kawę raz na 2-3 dni, więc chyba nie tak źle...

Smutno mi, że nie wolno grzybów.... trzeba o tym wiecej poczytać.

@SzczęśliwaCiężarna Kurcze.. ja też nie znam nikogo kto zaraził się toksoplazmozą... ale może nie czytaj za dużo w interecie, bo się zestresujesz całowicie... Learze o ciebie zadbają.
Dziękuję, ale niestety dużo zależy od losu

f2w39n7303c24ozn.png

reklama

f2w39n7303c24ozn.png
Moja przyjaciółka w ciąży sie zarazila. Ale brała coś na to i bez problemu ciąża i z dzieckiem wszystko jak najbardziej ok.

Do góry