reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie mierzę i niestety nie jest wszystko ok, bo jednak ciągle jestem trochę powyżej norm a jem serio tak jak przykazują i mocno się pilnuję. Powoli wpadam w jakąś paranoję, mam mierzyć to, mam mierzyć ciśnienie - to wszystko powoduje, że jestem ciągle w nerwach. Najchętniej bym to olała, no ale wiadomo nie da się w tej sytuacji. Raz już straciłam dziecko i nie chciałabym tego przerabiać ponownie.

Moja szwagierka miała cukrzyce ciążowa i tylko w ciazy po porodzie wszystko się unormowalo
Z tego co pamietam musiała być na diecie tzn jadła co 3 godz tylko gotowane nic smażonego najlepiej z diabetykiem
Się skontaktować to ci da wytyczne co możesz a co nie

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Ja na Ursusie mam biuro :) Tzn w sumie Skorosze :)

Pewnie! Super!

A on nie może cię wyręczyć, halo....???

Ojej, zdrówka...!

o nieeee, jak to śledzie? :/ moja ulubiona potrawa na święta....

Powiedz że żartujesz...? Nie możesz myśleć o wszystkioch wokół, tylko masz myśleć o sobie, a mąż powinien już czekać z nagrzanym autem pod domem, a nie stresować Cię wymówkami! Tak jak któraś napisała, lepiej pojechać o 1 raz za dużo niż o 1 za malo...

Ja tylko w jeansach :) ale ja autem jeżdżę ogólnie.

----------------------------------

No wiec jednak po kolejnym obchodzie lekarze stwierdzili, że jutro operacja.... no to będę miała rekonwalescenta na świeta....
Oj to trzymam kciuki za opetacje! Chociaz na swieta zdazy wyjsc do domu i bedziecie to mieli z glowy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Zamówiłam sobie tez te leginsy ja mam dużo swetrów oversize dłuższych koszule wiec do kozaków będzie Ok
Ogólnie od tyg w jeansach wogole nie chodzę bo nie mogę się dopiąć wiec codziennie rajstopy i tunika / sukienka lub dłuższy swetr ale w przyszłym tyg wybiorę się do Hm i kupię jakieś dżinsy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja na Ursusie mam biuro :) Tzn w sumie Skorosze :)

Pewnie! Super!

A on nie może cię wyręczyć, halo....???

Ojej, zdrówka...!

o nieeee, jak to śledzie? :/ moja ulubiona potrawa na święta....

Powiedz że żartujesz...? Nie możesz myśleć o wszystkioch wokół, tylko masz myśleć o sobie, a mąż powinien już czekać z nagrzanym autem pod domem, a nie stresować Cię wymówkami! Tak jak któraś napisała, lepiej pojechać o 1 raz za dużo niż o 1 za malo...

Ja tylko w jeansach :) ale ja autem jeżdżę ogólnie.

----------------------------------

No wiec jednak po kolejnym obchodzie lekarze stwierdzili, że jutro operacja.... no to będę miała rekonwalescenta na świeta....
Chyba lepiej tak niz sie stresować przez święta :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

@JustMe55 nie zazdroszczę ale lepiej szybciej z operacja nic później z komplikacjami itp.

Ja już mogę zapomnieć o normalnych spodniach. Same ciążowe. Z resztą tak mi wygodniej. A przytylam 2,5 kg. Masakra. Za szybko idzie. No ale jak przed ciąża była praca na 2 etaty, 4 razy w tygodniu fitness a teraz mam większość czasu polegiwac to nie ma się co dziwić.

Z nudów dziś zrobiłam sobie nową hybryde na paznokciach. 5 tygodni nic nie miałam bo do szpitala musiałam zdjąć. I od razu mi lepiej

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry