reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziś o 20 mam wizytę i pierwszy raz zobaczę (mam nadzieję!!) moją fasolkę, bo wcześniej był tylko pecherzyk. Okropnie się stresuję, już sny głupie miałam... żeby tylko tam była dzidzia z sercem!

p19uqqmzxqi22hcj.png
Trzymam mocno kciuki! Ja tez na pierwszą wizytę poszłam za wcześnie i był tylko pęcherzyk, tak się potem stresowałam do następnej wizyty żeo matko. Będzie dobrze :)

reklama
Pół nocy nie spałam bo myślałam o tej wizycie dzisiejszej. Starałam się nie denerwować ale strach jest ogromny. Już bym chciała być po i wiedzieć, że jest wszystko ok...
Będzie dobrze, zobaczysz :)
Ja też mam coraz większy stres, ale i tak ten czas leci jak szalony tydzień po tygodniu :) mam nadzieję, że wszystko będzie ok :)
Na pewno będzie wszystko ok :)

Dziewczyny jak u Was ze spaniem jest? Macie problem z ułożeniem się do snu? Budzicie się w nocy? Bo u mnie to masakra jakaś, przewracam się z boku na bok i wygodnej pozycji nie mogę znaleźć i codziennie o 4 już się budzę i spać nie mogę ;/

Witam sie z rana...trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

No wlasnie wigilia juz za chwile...a ja prezentow nie mam jedynie dla Oliwi i chrzesniaka.W weekend ten temat bedzie ogarnac. No i mysze zabrac sie za pierogi i uszka....bezglutenowe. Nie lubie ich lepic ale coz jak dziecko lubi to trzeba.

Dziewczyny jak u Was ze spaniem jest? Macie problem z ułożeniem się do snu? Budzicie się w nocy? Bo u mnie to masakra jakaś, przewracam się z boku na bok i wygodnej pozycji nie mogę znaleźć i codziennie o 4 już się budzę i spać nie mogę ;/
To witaj w klubie przed snem to wierce się po całym łóżku budzę się 2 3 i do rana juz nie śpię czasem w dzień się zdrzemne. I do tego siusiam 2 3 razy w nocy zależy ile pije.

w4sqgzu395zb6ngs.png

Porażka!!!! Ja codziennie o 3 budzę się na silu potem nie mogę zasnąć kręcę się do5 a jak zasnę to o 6:30 budzik mi piszczy...

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry