reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja jestem zdania, że mężczyźni przez wiele lat byli uczeni tego, że mają być twardzi. Wiecie - chłopaki nie płaczą. I jak tu mówić o uczuciach przy takiej presji?

Wielka nasza rola w tym, żeby swoich synów wychować inaczej :D

A ciąża to jeszcze inna bajka. Nam czasem ciężko uwierzyć, że mały człowiek w nas rośnie, a co dopiero ojcom :) Pamiętam, jak już nasz pierworodny był na świecie i tato miał się nim z nim pobawić, to zawsze zastawałam ich na dywanie - młody się bawił sam, a tato koło niego spał :p Kontakt nawiązali dopiero, jak była jakaś większa interakcja :D

Teraz mój Mąż potrafi na weekend czy nawet tydzień czy dwa zostać sam z trójką dzieci (mieliśmy taką 2-tygodniową sytuację niecały rok temu) i radzi sobie doskonale. Do wszystkiego trzeba dojrzeć :)

reklama
Nie no świetnie zimno jak cholera a ja grzeje 0.5km do maca bo dziecku zabawki nie włożyli i mała zawiedziona kazali mi przyjść nie podaruje dla niuni.

w4sqgzu395zb6ngs.png
To ja mam dziwne dziecko. Zawsze chce zestaw z frytkami i nuggetsami i zawsze zaznacza, że mają mu nie dawać zabawki :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja przed 6 przywitałam się z łazienką i nie wiem czy to są właśnie nudności, bo wcześniej było wszystko ok, czy coś mi zaszkodziło albo wirus.
Dziewczyny też Was tak rano łapie?

Dziś o 20 mam wizytę i pierwszy raz zobaczę (mam nadzieję!!) moją fasolkę, bo wcześniej był tylko pecherzyk. Okropnie się stresuję, już sny głupie miałam... żeby tylko tam była dzidzia z sercem!

p19uqqmzxqi22hcj.png
Powodzenia na wizycie :)
Ja przed 6 przywitałam się z łazienką i nie wiem czy to są właśnie nudności, bo wcześniej było wszystko ok, czy coś mi zaszkodziło albo wirus.
Mnie nic nie łapie :) Jedyne co to każdego wieczoru czuję takie mulenie, jakby bardzo delikatne mdłości ale to nic w porównaniu z tym co przechodzą inne dziewczyny.

Dzień dobry, marzy mi się już piątek popołudniu, ciągła latanina mnie wykończy. Czujecie, że tydzień z hakiem i już święta? Bo ja jakoś wcale. Najgorsze, że jeszcze nie mam prezentów ani nawet pomysłu na nie.

O 4.27 moja corka przyszla wyspana do nas do pokoju, oczywiscie pic jej sie chcialo i dyskutowac na kazdy temat. Maz po 5 wstawal do pracy, wiec jeszcze bardziej sie rozbudzila.
Przed chwila ona zasnela, a ja musialam starsza wstac wyslac do szkoly. Czuje sie jak zombi. Doslownie. Mam nadzieje ze jeszcze pospi i ja tez zdolam zamknac choc jedno oko [emoji12]

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja mialam "zaszczyt" tylko raz wymiotowac, ale mdlilo mnie co dzien. Odpukac, od dwoch dni jest spokoj zupelny.
Wirus czy jak cos zaszkodzi rozni sie chyba tym, ze boli zoladek. Mnie przy takich muleniach nie bolal.

xrotgov3q3o4y33i.png

O 4.27 moja corka przyszla wyspana do nas do pokoju, oczywiscie pic jej sie chcialo i dyskutowac na kazdy temat. Maz po 5 wstawal do pracy, wiec jeszcze bardziej sie rozbudzila.
Przed chwila ona zasnela, a ja musialam starsza wstac wyslac do szkoly. Czuje sie jak zombi. Doslownie. Mam nadzieje ze jeszcze pospi i ja tez zdolam zamknac choc jedno oko [emoji12]

xrotgov3q3o4y33i.png
Właśnie najbardziej w całym macierzyństwie obawiam się tych pobudek ja zawsze byłam nauczona spać długo albo chociaż spać te 7-8 godzin ale bez wstawania, a wstawanie co 2-3 h mnie przeraża ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powodzenia na wizycie :)

Mnie nic nie łapie :) Jedyne co to każdego wieczoru czuję takie mulenie, jakby bardzo delikatne mdłości ale to nic w porównaniu z tym co przechodzą inne dziewczyny.

Dzień dobry, marzy mi się już piątek popołudniu, ciągła latanina mnie wykończy. Czujecie, że tydzień z hakiem i już święta? Bo ja jakoś wcale. Najgorsze, że jeszcze nie mam prezentów ani nawet pomysłu na nie.
Totalnie nie czuję świat dopiero mąż mi uświadomił, że to już za tydzień, ja żyję wizyta u lekarza 21.12 po wizycie może zacznę myśleć o świętach ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry