reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Matko zjadlam dwa talerze samej kapusty kiszonej co sie ze mna dzieje ;p
Haha, M wczoraj do mnie dzwoni z Biedry i pyta czy cos chce, a ja w tym czasie widze przed oczami salatke jarzynowa [emoji3] Gdzie taka jadam tylko na swieta. Zjadlam cale opakowanie [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
1513183220-ddf3192820a43bb7-aaaaaa.jpeg
a to zdjęcie znalazłam na internecie [emoji16] z lewej chłop z prawej dziołcha [emoji16] niedługo będziemy mogły się same doszukiwać jak nowych zdjęć będzie więcej [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny robiła
Któraś z was wyniki w laboratorium alab ???? Ja dziś odebrałam ale nie widzę wyniku z toksoplazmozy ... na niego się dłużej czeka??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja porównuje z kregoslupem [emoji16] a raczej tam gdzie pupa czy ogonek [emoji16] czy równolegle a u Ciebie myślę, że równolegle [emoji16] obstawiam dziewczynę [emoji16] jak nic

f2w39n7303c24ozn.png
Powiem wam że dla nas chyba liczy się teraz zdrowe dziecko :) ale moja gin mi mówiła że póki co wygląda jej na dziewczynkę :)

p19u3e3k2z17e1rf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Edit - nie chyba a na pewno! :)

reklama
Powiem wam że dla nas chyba liczy się teraz zdrowe dziecko :) ale moja gin mi mówiła że póki co wygląda jej na dziewczynkę :)

p19u3e3k2z17e1rf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Edit - nie chyba a na pewno! :)
Minęłam się z powołaniem [emoji16] bez studiów medycznych powiedziałam Ci to samo co ginekolog [emoji16] Każda z nas najbardziej chce by dziecko było zdrowe... Martwi sie :) ale oprócz myślenia o tym trzeba się też czasem wyluzować :) bo dziecko już czuje nasze emocje i jeśli my się stosujemy ono też :) więc lepiej by się z nami cieszyło niż zamartwialo [emoji16] urodzi się szczęśliwsze

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry