reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Dziewczyny a można się podmywać w ciąży w rumianku ? Pamiętam, że to trochę zawsze łagodziło mi swędzenie, chyba jednak będę próbowała dodzwonić się do ginekologa bo coraz bardziej mi doskwiera :/
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka
Haha w ciazy jestes ja wczoraj jak robilam obiad tez z kiszonej to jadlam garsciami.Matko zjadlam dwa talerze samej kapusty kiszonej co sie ze mna dzieje ;p
Sabinaaa81
Można. W rumianku możesz też się myć (np. twarz) lub go pić. Ja piję teraz, bo po innych herbatach mi niedobrze. Dolegliwości złagodzi, ale wizyta u lekarza jest konieczna.Dziewczyny a można się podmywać w ciąży w rumianku ? Pamiętam, że to trochę zawsze łagodziło mi swędzenie, chyba jednak będę próbowała dodzwonić się do ginekologa bo coraz bardziej mi doskwiera :/
Uwielbiam kiszoną kapustę, ale nie mogę jej jeść bo zaraz po niej ląduje w toalecie. Taks dieta cud [emoji14] Ale w ciąży nie bede ryzykowaćHaha w ciazy jestes ja wczoraj jak robilam obiad tez z kiszonej to jadlam garsciami.
SzczęśliwaCiężarna
Marika śledzę konto mamyginekolog i ona kiedyś udostępniła takie zdjęcie gdzie pokazuje w którym miejscu i po czyn można poznać płeć i myślę, że tylko na Twoim zdjęciu jak marszów to dobrze widać [emoji16] możesz sobie zobaczyć i ciekawe czy się sprawdzi [emoji16]A oto moje maleństwo
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
SzczęśliwaCiężarna
Kiepsko widać na zdjęciu ale dziewczynka jak równolegle z kregoslupem a jak marszów do góry niż kręgosłup to chłopak [emoji16]
No mój Michał by się ucieszył na chłopcaMarika śledzę konto mamyginekolog i ona kiedyś udostępniła takie zdjęcie gdzie pokazuje w którym miejscu i po czyn można poznać płeć i myślę, że tylko na Twoim zdjęciu jak marszów to dobrze widać [emoji16] możesz sobie zobaczyć i ciekawe czy się sprawdzi [emoji16]
27.06.17 Anastazja [*]
SzczęśliwaCiężarna
A na moje oko idzie równolegle z kręgosłupem jak na dziewczynkę [emoji16]Marika śledzę konto mamyginekolog i ona kiedyś udostępniła takie zdjęcie gdzie pokazuje w którym miejscu i po czyn można poznać płeć i myślę, że tylko na Twoim zdjęciu jak marszów to dobrze widać [emoji16] możesz sobie zobaczyć i ciekawe czy się sprawdzi [emoji16]
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Ja porównuje z kregoslupem [emoji16] a raczej tam gdzie pupa czy ogonek [emoji16] czy równolegle a u Ciebie myślę, że równolegle [emoji16] obstawiam dziewczynę [emoji16] jak nicNo mój Michał by się ucieszył na chłopca
27.06.17 Anastazja [*]
Podziel się: