reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

I po wizycie....jestem mega zadowolona babka bardzo kompetentna i wszystko super tlumaczy. Postanowilam ze przenosze sie do niej i reszte ciazy bedzie prowadzila. Maluch wszystko ma na miejscu serce ladnie bilo wiek w usg 10tyg 1dzien. Rozbieznosc co do om jest ale mowi ze pozniej nadgoni. Mam zalecony dalej clexane plus acard i witamine d3. Jestem mile zaskoczona jej podejsciem do pacjentow. A i wcisnela mnie na prenatalne ,na nfz 18 grudnia . Czego moj lekarz mi nie proponowal jedynie odplatne 3d u innego lekarza. Na koniec dala plik zalecen teczke i poradniki pregny oraz witaminy.

I oczywiacie bardzo sie cieszę, że z maluszkiem wszystko oki :)

reklama
Cześć dziewczyny dzisiaj wyszłam ze szpitala, oddzielenie jest i jeszcze plamie, ale dzidzia już ma 24 mm to jest 9+1 a ja mam dzisiaj 8+6 czyli rośnie ładnie
No nareszcie się odezwałaś :) cieszę się, że jesteś już w domku :) odpoczywaj teraz jak najwięcej :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dzwoniłam do mojego ginekologa, ale ma wyłączony telefon :/ chyba podjadę do apteki i powiem, żeby mi coś poleciła...

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kinga, dbaj o siebie!

Ja mam foteliki Maxi Cosi. Szmaciana budka mi nie przeszkadza, bo rzadko używam fotelika do wózka. Wolę jak dziecko leży na płasko, ta pozycja fotelikowa na dłuższą metę nie jest zbyt dobra. A w aucie mamy wbudowane zasłonki na szyby, które można zaciągnąć, więc słońce nie razi.

U nas inny problem - jak zmieścić 6 osób i wózek w aucie :p Mamy renault espace, tam jest trzeci rząd siedzeń, ale wtedy już zostaje mało miejsca na wózek. No i musi być przypięty jakimiś pasami, żeby w razie wypadku nie poleciał na dziecko, które siedzi obok niego. Musimy to wypraktykować, bo na nowe auto to nas raczej teraz nie stać - poza tym to już chyba bus musiałby być :p

Do góry