reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam polskiej firmy Mikado. Ogladalam w sklepie a potem zamawialam przez int. bezposrednio u producenta.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dziękuje :)

reklama
Ja zrobilam dokladnie to samo [emoji5] Tez wozek za 1000 zl i bylismy bardzo zadowoleni, a fotelik za prawie drugie tyle. Nie uznaje w ogole tych fotelikow od wozkow.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Znaczy wiesz fotelik i tak potem do wózka nam pasował. Odpowiedni adapter i już. Przy pierwszym miałam fotelik cybexa. Potem pięknie schowany by przy drugiej ciąży już był. Niestety zmiana samochodu i okazało się że fotelik nie pasuje do auta nam. Sprzedałam cybexa bo mi szkoda było wyrzucić bo użytkowany niecały rok i zostawiony dla kolejnego malucha bo nie był po stłuczce ani wypadku. I kupiłam besafe dla drugiego. I teraz ma być też dla 3 ale... Znowu planujemy zmienić auto i oby nam pasował do nowego.

Znaczy wiesz fotelik i tak potem do wózka nam pasował. Odpowiedni adapter i już. Przy pierwszym miałam fotelik cybexa. Potem pięknie schowany by przy drugiej ciąży już był. Niestety zmiana samochodu i okazało się że fotelik nie pasuje do auta nam. Sprzedałam cybexa bo mi szkoda było wyrzucić bo użytkowany niecały rok i zostawiony dla kolejnego malucha bo nie był po stłuczce ani wypadku. I kupiłam besafe dla drugiego. I teraz ma być też dla 3 ale... Znowu planujemy zmienić auto i oby nam pasował do nowego.
Ja tez mialam adapter[emoji5] Ale uzylam go tylko raz [emoji6] Ja mialam Maxi cosi cabriofix.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Czasami przy wózkach również jest fotelik normalny z atestami typu Cybex ale to właśnie powoduje wzrost automatycznie ceny :) też napewno zainwestuje w dobry fotelik bo to jednak najważniejsza rzecz ! :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Czasami przy wózkach również jest fotelik normalny z atestami typu Cybex ale to właśnie powoduje wzrost automatycznie ceny :) też napewno zainwestuje w dobry fotelik bo to jednak najważniejsza rzecz ! :)

Też racja. Tylko że tu raczej mowa o wózkach z fotelikiem za cenę 1000 zł.

Też racja. Tylko że tu raczej mowa o wózkach z fotelikiem za cenę 1000 zł.
A sorry, ja miałam na myśli konkretnie Anex Sport wózek i do tego w zestawach jest albo "ich fotelik" albo właśnie Cybex za dodatkową dopłatą ale to jest wydatek rzędu 3 tys za 3w1 z cybexem

I po wizycie....jestem mega zadowolona babka bardzo kompetentna i wszystko super tlumaczy. Postanowilam ze przenosze sie do niej i reszte ciazy bedzie prowadzila. Maluch wszystko ma na miejscu serce ladnie bilo wiek w usg 10tyg 1dzien. Rozbieznosc co do om jest ale mowi ze pozniej nadgoni. Mam zalecony dalej clexane plus acard i witamine d3. Jestem mile zaskoczona jej podejsciem do pacjentow. A i wcisnela mnie na prenatalne ,na nfz 18 grudnia . Czego moj lekarz mi nie proponowal jedynie odplatne 3d u innego lekarza. Na koniec dala plik zalecen teczke i poradniki pregny oraz witaminy.

No i to najważniejsze właśnie każda z nas powinna mieć takiego lekarza przyjaciela :)

reklama
Do góry