reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeszcze kilka dni temu tez miałam ten problem w aptece Pani mi poleciła płyn do higieny intymnej z kwasem hialuronowym używam go 3 razy dziennie i myje nim ręce przed włożeniem tabletki i nie mam już problemu z pieczeniem i swędzeniem :)
a jak się płyn nazywa? Też sobie chyba coś sprawię tak zapobiegawczo :) Nic nie swędzi, nie piecze ale mam upławy w kolorze moczu. Moja ginekolog mówi, że mam sie tym nie martwić bo wg niej ta wydzielina jest normalna w ciąży u niektórych kobiet. Ale wolę dmuchać na zimne :)

reklama
a jak się płyn nazywa? Też sobie chyba coś sprawię tak zapobiegawczo :) Nic nie swędzi, nie piecze ale mam upławy w kolorze moczu. Moja ginekolog mówi, że mam sie tym nie martwić bo wg niej ta wydzielina jest normalna w ciąży u niektórych kobiet. Ale wolę dmuchać na zimne :)
To płyn z Ziaji :)

Ja znów w każdym serialu widzę sceny kiedy kobieta chce usunąć ciążę BO TAK... Nosz jak się dziś wkurzyłam aż mój się patrzył na mnie zdziwiony, zwyzywałam te filmowe postacie od najgorszych :D

p19u3e3k4pwu9alb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No właśnie w "Na wspólnej" Ta Daria chce usunąć!

Jeszcze kilka dni temu tez miałam ten problem w aptece Pani mi poleciła płyn do higieny intymnej z kwasem hialuronowym używam go 3 razy dziennie i myje nim ręce przed włożeniem tabletki i nie mam już problemu z pieczeniem i swędzeniem :)
Podaj jakąś konkretną nazwę to też chętnie kupię :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja znów w każdym serialu widzę sceny kiedy kobieta chce usunąć ciążę BO TAK... Nosz jak się dziś wkurzyłam aż mój się patrzył na mnie zdziwiony, zwyzywałam te filmowe postacie od najgorszych :D

p19u3e3k4pwu9alb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja nie oglądam nic poza M jak miłość a tam na razie nie ma takich "kwiatków" wiec nie mam się czym denerwować [emoji14]

Ja Ziaja stosowałam typowo dla kobiet w ciąży seria mamma Mia. Właśnie muszę go kupić..
A poza ciąża tych intima używam.
Ja używam już od dłuższego czasu Lactacyd na podrażnienia i upławy sprawdzał się u mnie rewelacyjnie do tej pory bardzo szybko łagodził delikatne stany zapalne, ale teraz postaram się też nim podmywać z 3 razy dziennie i może to swędzenie odpuści :)

reklama
Do góry