reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam w domu małego Adasia :) i jest jeden na całe Przedszkole ;)

A ktoś pisał wcześniej, że nie chce dawać imienia po zmarłej mamie, bo rodzina by cos mówiła.. myślicie, że nie pasuje? Ja chciałam teraz dac po zmarłym tacie Krzysia.

reklama
Taaak : D właśnie wyżej dolaczylam zdjęcie lekarce ciężko było uchwycić żeby jakieś wyraźne zrobic bo się tak ruszalo ale wkoncu udało się:D na szczęście wszystko oki:)
Super :* cieszę się że wszystko dobrze :) ruchliwy maluszek to dobry znak hehe mój fikał jak oszalały :)
A ile ma cm?
p19u3e3k4pwu9alb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

U mnie rodzinie jest tak zwyczaj, że daje się drugie imię po zmarłych dziadkach itp.
a tak to mamy pełną dowolność ;) Mama moja ma tak samo na imię jak jej mama, a moja babcia. Dziadek taką miał fantazję przy rejestracji ;)

Znajoma z innego wątku forumowego zmieniła w ostatniej chwili synowi imię na Stefan - na podstawie jakiegoś serialu, już nie pamiętam, o co dokładnie chodziło. Chyba "Na Wspólnej", tam się komuś Stefanek urodził :D

Mnie się kołacze po głowie Henryk, po moim Dziadku. Ale nie wiem, czy nie zbyt "starodawne" imię. U nas wszyscy mają tradycyjne, ale Franków i Antków teraz od groma, Aniela wzbudza same pozytywne reakcje, a Henio może być jednak ciut dziwny...

Kto to mówił wczoraj, że je leczo? Ja będę dzisiaj robić - dzięki za inspirację :D
Moja sąsiadka ma Henia :)

Ja mam w domu małego Adasia :) i jest jeden na całe Przedszkole ;)

A ktoś pisał wcześniej, że nie chce dawać imienia po zmarłej mamie, bo rodzina by cos mówiła.. myślicie, że nie pasuje? Ja chciałam teraz dac po zmarłym tacie Krzysia.
Ja pisałam, że myślałam o Ewie po mamie, ale mam mieszane uczucia. Rodzinie by to nie przypadło do gustu, a ja bym się trochę bała, że to imię przyniesie pecha (mama zmarła młodo 35 lat). A kolejna rzecz jest taka, że jakiś czas temu w pracy poznałam jedną Ewę - straszna franca! I jak słyszę Ewa to pierwsze mi ona staje przed oczami.

reklama
O...mi od poczatku pierwszej ciazy Szymon [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mąż ma chrześniaka Szymona :) jest taki niegrzeczny, że pomimo, że imię mi się podoba to zawsze jak myślę o imieniu Szymon pojawia mi się przed oczyma ten łobuz [emoji14] kochany jest jak diabli, ale łobuz niesamowity ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry