reklama
Margana
Fanka BB :)
Mi sie wydaje, ze to nie ma az takiego znaczenia tydzien czy dwa.Dziewczyny te które biorą Femibion bo "jedynka" skończy mi gdzieś w 11 tyg myślicie że mogę wtedy kupić jeszcze jedna jedynkę i brać gdzieś do 15 tyg czy lepiej zacząć brać wcześniej "dwójkę" bo szkoda wyrzucić by mi było ponad połowę opakowania tej jedynki do kosza
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Ojej, tak mi przykro. Mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni szybko i to nic powaznego!Jakie cudne! super!
...a ja chyba będę musiała jechać z moim M. do szpitala.. ma jakiś ropień w jelitach.. masakra
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
O...mi od poczatku pierwszej ciazy Szymon [emoji5]Mi się podoba Stasiu, Wiktor, Maksymilian, Antoś Szymon
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aniołek[*]8.08.2017
Renfrii
Ale cudowna kluseczkaSama słodycz [emoji173][emoji173][emoji173]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Elodia
Też lubię KultAle też, gdy porywa mnie fantazja myślę o imieniu Kazimierz po liderze naszego z M. ulubionego zespołu. Mały Kazik byłby wtedy Zwłaszcza, że Kropka dopiero co była z nami na jego koncercie
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Lipcowa mamusia
Hey moje cudowne mamuski wybaczcie ze was na tak długo opuściłam ale ze dzidzia dala mi dziś luzy to u mnie robota świąteczna pełna para [emoji4] bigosik i golabeczki juz prawie gotowe bigos jeszcze ze 2 dni a po jutrze pierożki z kapustka i grzybkami oraz uszka bo mąż uwielbia uszka i barszczyk [emoji4][emoji4][emoji4]
Ale też, gdy porywa mnie fantazja myślę o imieniu Kazimierz po liderze naszego z M. ulubionego zespołu. Mały Kazik byłby wtedy Zwłaszcza, że Kropka dopiero co była z nami na jego koncercie
Znajoma z innego wątku forumowego zmieniła w ostatniej chwili synowi imię na Stefan - na podstawie jakiegoś serialu, już nie pamiętam, o co dokładnie chodziło. Chyba "Na Wspólnej", tam się komuś Stefanek urodził
Mnie się kołacze po głowie Henryk, po moim Dziadku. Ale nie wiem, czy nie zbyt "starodawne" imię. U nas wszyscy mają tradycyjne, ale Franków i Antków teraz od groma, Aniela wzbudza same pozytywne reakcje, a Henio może być jednak ciut dziwny...
Kto to mówił wczoraj, że je leczo? Ja będę dzisiaj robić - dzięki za inspirację
reklama
Lipcowa mamusia
Ojeeeku jakie cudowne maleństwo [emoji11]Sama słodycz [emoji173][emoji173][emoji173]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Podziel się: