Mi sie wydaje, ze to nie ma az takiego znaczenia tydzien czy dwa.
Aniołek[*]8.08.2017
Nie ma znaczenia, czy kupisz jeszcze raz 1 czy teraz już 2, tak twierdzi mój lekarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi sie wydaje, ze to nie ma az takiego znaczenia tydzien czy dwa.
Aniołek[*]8.08.2017
Może to głupie pytanie ale ci to jest to badanie Nifty ? W pierwszej ciąży nie miałam nic mówione o ttm
To super bo szkoda by było pół opakowania wyrzucićNie ma znaczenia, czy kupisz jeszcze raz 1 czy teraz już 2, tak twierdzi mój lekarz
Ja nagrałam film telefonem (całe usg ) i oprócz tego mam zdjęcia i na filmie widać wszystko lepiej bo wiadomo, że jak się rusza to raz nóżki widać innym razem nie itp więc ba zdjęciu wszystkiego może być nie widać a na filmie super [emoji16] dlatego Wam polecalamNa USG jakoś to wszystko bylo bardziej wyraźne a Twoje jakieś takie wyraźniejsze te USG mam nadzieję że na prawde wszystko ok że lekarka nieukryla niczego przede mną:/
A...czyli Szymek nie ma problemu? To zle zrozumialam[emoji6] Myslalam, ze moze byc problem z tym "sz"[emoji6]
Alw Maksymilian to faktycznie problem
Nifty jest refundowane? Na pewno? Myslalam, ze tylko pappa.To takie badanie genetyczne prenatalne z krwi, bardziej dokładnie niż USG określa pewne wady genetyczne.
Jest u nas refundowane, jeśli jesteś starsza niż 35 lat
To fajnie, bo to moj faworyt [emoji5] Chociaz cale zycie mialam przeczucie, ze jak bede miala dwoje dzieci to beda dwie corki[emoji6] No nic, za jakis czas sie okaze [emoji5]Bezproblemowo. Szybko nauczyl sie je pisac.
Szymusie sa kochane. Nie zmienilabym tego imienia na zadne inne :-)
Pappa robią w Polsce a Nifty widzą krew za granice (chyba USA)... Z tego co ja wiem tylko pappa z racji wieku i wad genetycznych w poprzedniej ciąży jest refundowane... Refundacja nie sięga badan, które są wykonywane za graniceNifty jest refundowane? Na pewno? Myslalam, ze tylko pappa.
Aniołek[*]8.08.2017