reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Znajoma z innego wątku forumowego zmieniła w ostatniej chwili synowi imię na Stefan - na podstawie jakiegoś serialu, już nie pamiętam, o co dokładnie chodziło. Chyba "Na Wspólnej", tam się komuś Stefanek urodził :D

Mnie się kołacze po głowie Henryk, po moim Dziadku. Ale nie wiem, czy nie zbyt "starodawne" imię. U nas wszyscy mają tradycyjne, ale Franków i Antków teraz od groma, Aniela wzbudza same pozytywne reakcje, a Henio może być jednak ciut dziwny...

Kto to mówił wczoraj, że je leczo? Ja będę dzisiaj robić - dzięki za inspirację :D

Mi się Anielka tez podoba ale moja teściowa ma tak na imię a aktualnie nie żyjemy w dobrych stosunkach [emoji23]
Henio mi się podoba , Stefan tez dobre
U mnie w pracy kolega ma Joahima [emoji23]

Ja robiłam leczo wyszło pyszne powodzenia

16udyx8di9hvrs5t.png

Moi znajomi mają Henia - imię po zmarłym dziadku dostał. Ma już dwa lata, bardzo mu pasuje.
A drugim znajomym urodził się Stefan miesiąc temu :)

reklama
Do góry