reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja mama ma 46 lat :D
Tak jak moja :)

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Mnie strasznie dziś boli głowa :((((

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mnie też. Męczę się juz 4 godziny.2x zwymiotowałam z bólu. Brałam paracetamol i nic nie daje. Mój mąż mi obi okłady i masuje skronie ale to daje ulge tylko na chwile...

Bardzo możliwe że mało :( nie wpadłam na to że to może być przez to...

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
D mial straszne bole glowy....pil ze 4 kawy dziennie a malo innych plynow. Odkad wmuszam w niego wode lub herbate jest o niebo lepiej.... sama tez sie o tym przekonalam na wlasnej skorze. Nawadnianie to podstawa.

A co tam pamiętam ten moment mowie do.mojego Radusia mowie ci ty panikujesz to nie ciaza dopiero 4 dni okres się spóźnia kupiliśmy test mowie daj.udowodnie ci marudo ze to nie jeszcze poszłam se ja do.lazieneczki siusiam i se myślę jak.jestem powiem mu rano a gdzie tam wyszłam i mówię miałeś nosa 2 kreski a on podszedł do mnie powiedział ze mnie kocha i mocno przytulił i oczywiście zaraz do.corci ze bd miała rodzeństwo wariat nie mógł wytrzymać nawet do.gina aż pójdę potwierdzić hehe [emoji4][emoji4][emoji4][emoji7][emoji7][emoji7]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Jak kicham czy kaszle to staram się podkurczac tak nogi przy brzuchu nie wiem jak to nazwać inaczej [emoji14] i wtedy jest ok, ale raz się też tak szybko zerwałam z auta, mamy dość niskie siedzenia to myślałam, że do klatki nie dojdę tak rwało, ciągło :/ też wtedy się wystraszyłam :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też tak kicham i kaszle!!

D mial straszne bole glowy....pil ze 4 kawy dziennie a malo innych plynow. Odkad wmuszam w niego wode lub herbate jest o niebo lepiej.... sama tez sie o tym przekonalam na wlasnej skorze. Nawadnianie to podstawa.
Ja mam tak samo. Mam migrenowe bóle głowy jeśli tylko zapominam i przez jakiś okres piję mało wody.

reklama
Do góry