reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moja mama dowiedziała się przedostatnia jak jej powiedziałam przez tel i rozlaczylam się to nie zdążyłam wyjść do góry do sali konferencyjnej na zebranie a już moj brat dzwonił [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png
Haha czyli po prostu mamy tak mają [emoji23]mojej teściowej jak powiem, że ma nie mówić to nie mówi, a mamie jak mówię, że ma nie mówić to powie wszystkim [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Bo pierwszy raz sama robie a jak to z bigosem dziewczyny najprościej żeby nie było skomplikowane dodać że kupiłam 2 kg kiszonej kapuchy 2 kielbachy i jedna wędzony grzybki koncentrat pomidorowy dajcie przepisy co jak po.kolei zrobić niech se teściowa myśli ze sama sb poradzilam hihi [emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Podziwiam was ja nie mogłam z mężem usiedzieć pół rodziny się dowiedziało jak tylko zrobiłam test co ma być to bd [emoji6]. A ja jestem zdania że będzie dobrze innej opcji nie ma [emoji4][emoji4][emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Hehehe, to tak jak my. Też od razu się cieszylismy I mówiliśmy najbliższym :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

I ja mam identycznie, właśnie takie dziwne uczucie jakby coś się oderwało, jak zbliża się kaszel albo kichnięcie to zwijam się w kłębek i wtedy jest dużo lżej [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Ja mojej mamci nie zdążyłam powiedzieć bo.odeszla nam .
02.11[emoji22] nie wiedziałam że jestem.w ciąży ale pewnie z góry nam kibicuja moi rodzice i napewno wiedzą :)

w4sqgzu395zb6ngs.png
Przykro mi :( Mojej mamy nie ma już od tak dawna - w lutym będzie 19 lat. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić jakby moje życie wyglądało gdyby żyła...

p19uqqmzy05r3uyz.png

Do góry