reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Haha czyli po prostu mamy tak mają [emoji23]mojej teściowej jak powiem, że ma nie mówić to nie mówi, a mamie jak mówię, że ma nie mówić to powie wszystkim [emoji23]Moja mama dowiedziała się przedostatnia jak jej powiedziałam przez tel i rozlaczylam się to nie zdążyłam wyjść do góry do sali konferencyjnej na zebranie a już moj brat dzwonił [emoji23]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
SzczęśliwaCiężarna
Nie najpierw kroisz cebulę w kostkę, podsmazasz na patelni. Do miski dajesz mięso mielone (np. Z łopatki), podsmazona cebulę i ugotowany ryż (wszystko mieszasz ręka)... Solisz i pieprzysz przynajmniej ja tak to robięDziunie a powiedzcie mi jak robicie farsz na gołąbki to.musi być dzień wcześniej?
Lipcowa mamusia
O super zrobię tak jak napisałaś a powiedz mi SzczęśliwaCiężarna jak mam 1.5kg mielonego to ile dać saszetek ryżu?
Lipcowa mamusia
Bo pierwszy raz sama robie a jak to z bigosem dziewczyny najprościej żeby nie było skomplikowane dodać że kupiłam 2 kg kiszonej kapuchy 2 kielbachy i jedna wędzony grzybki koncentrat pomidorowy dajcie przepisy co jak po.kolei zrobić niech se teściowa myśli ze sama sb poradzilam hihi [emoji4]
Lipcowa mamusia
Ja mojej mamci nie zdążyłam powiedzieć bo.odeszla nam .
02.11[emoji22] nie wiedziałam że jestem.w ciąży ale pewnie z góry nam kibicuja moi rodzice i napewno wiedzą
02.11[emoji22] nie wiedziałam że jestem.w ciąży ale pewnie z góry nam kibicuja moi rodzice i napewno wiedzą
Domi11
Hehehe, to tak jak my. Też od razu się cieszylismy I mówiliśmy najbliższymPodziwiam was ja nie mogłam z mężem usiedzieć pół rodziny się dowiedziało jak tylko zrobiłam test co ma być to bd [emoji6]. A ja jestem zdania że będzie dobrze innej opcji nie ma [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
martaaa515
I ja mam identycznie, właśnie takie dziwne uczucie jakby coś się oderwało, jak zbliża się kaszel albo kichnięcie to zwijam się w kłębek i wtedy jest dużo lżej [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Mnie czasem zakuje jajnik...przy kaszlu czy kichnieciu to blizna po cc daje znac o sobieDziewczyny czy macie też tak, że jak kichniecie, kaszlniecie, albo wykonacie gwaltowy ruch to was tak zakłuje mocno w dole brzucha lub po bokach?
reklama
Przykro mi Mojej mamy nie ma już od tak dawna - w lutym będzie 19 lat. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić jakby moje życie wyglądało gdyby żyła...Ja mojej mamci nie zdążyłam powiedzieć bo.odeszla nam .
Podziel się: