reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moja mama dowiedziała się przedostatnia jak jej powiedziałam przez tel i rozlaczylam się to nie zdążyłam wyjść do góry do sali konferencyjnej na zebranie a już moj brat dzwonił [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png
Haha czyli po prostu mamy tak mają [emoji23]mojej teściowej jak powiem, że ma nie mówić to nie mówi, a mamie jak mówię, że ma nie mówić to powie wszystkim [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Bo pierwszy raz sama robie a jak to z bigosem dziewczyny najprościej żeby nie było skomplikowane dodać że kupiłam 2 kg kiszonej kapuchy 2 kielbachy i jedna wędzony grzybki koncentrat pomidorowy dajcie przepisy co jak po.kolei zrobić niech se teściowa myśli ze sama sb poradzilam hihi [emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Podziwiam was ja nie mogłam z mężem usiedzieć pół rodziny się dowiedziało jak tylko zrobiłam test co ma być to bd [emoji6]. A ja jestem zdania że będzie dobrze innej opcji nie ma [emoji4][emoji4][emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Hehehe, to tak jak my. Też od razu się cieszylismy I mówiliśmy najbliższym :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

I ja mam identycznie, właśnie takie dziwne uczucie jakby coś się oderwało, jak zbliża się kaszel albo kichnięcie to zwijam się w kłębek i wtedy jest dużo lżej [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Ja mojej mamci nie zdążyłam powiedzieć bo.odeszla nam .
02.11[emoji22] nie wiedziałam że jestem.w ciąży ale pewnie z góry nam kibicuja moi rodzice i napewno wiedzą :)

w4sqgzu395zb6ngs.png
Przykro mi :( Mojej mamy nie ma już od tak dawna - w lutym będzie 19 lat. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić jakby moje życie wyglądało gdyby żyła...

p19uqqmzy05r3uyz.png

Do góry