reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny czy macie też tak, że jak kichniecie, kaszlniecie, albo wykonacie gwaltowy ruch to was tak zakłuje mocno w dole brzucha lub po bokach?

p19uqqmzy05r3uyz.png

Dziewczyny czy macie też tak, że jak kichniecie, kaszlniecie, albo wykonacie gwaltowy ruch to was tak zakłuje mocno w dole brzucha lub po bokach?

p19uqqmzy05r3uyz.png
Jak kicham czy kaszle to staram się podkurczac tak nogi przy brzuchu nie wiem jak to nazwać inaczej [emoji14] i wtedy jest ok, ale raz się też tak szybko zerwałam z auta, mamy dość niskie siedzenia to myślałam, że do klatki nie dojdę tak rwało, ciągło :/ też wtedy się wystraszyłam :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A myślałam, że tylko ja mam taką mamę haha ;) a jednak nie ;) i jeszcze mama jest tzw starej daty i wiesz czasami pomimo wszystko te telefony i pytania są męczące ;) ja wiem, że ona się martwi i chce jak najlepiej ale czasami już nie wytrzymuje [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama dowiedziała się przedostatnia jak jej powiedziałam przez tel i rozlaczylam się to nie zdążyłam wyjść do góry do sali konferencyjnej na zebranie a już moj brat dzwonił moja mama ma 50 lat [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Ostatnia edycja:
Do góry