Domi11
Fanka BB :)
U mnie też mdłości powróciły I wymioty się zdarzają... :/Cześć dziewczyny u mnie wczoraj bez mdłości ale dzisiaj znowu powróciły [emoji39]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też mdłości powróciły I wymioty się zdarzają... :/Cześć dziewczyny u mnie wczoraj bez mdłości ale dzisiaj znowu powróciły [emoji39]
Moja 57 :-)53 lata
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mam i ten ból jest tak ostry, że pierwszy raz to myślałam, że coś mi się zerwało.Dziewczyny czy macie też tak, że jak kichniecie, kaszlniecie, albo wykonacie gwaltowy ruch to was tak zakłuje mocno w dole brzucha lub po bokach?
Młode jeszcze, a już tak marudząMoja 57 :-)
Bardzo możliwe że mało nie wpadłam na to że to może być przez to...Mnie wczoraj tak jak ciebie meczyl bol glowy...moze malo pilas?
Jak kicham czy kaszle to staram się podkurczac tak nogi przy brzuchu nie wiem jak to nazwać inaczej [emoji14] i wtedy jest ok, ale raz się też tak szybko zerwałam z auta, mamy dość niskie siedzenia to myślałam, że do klatki nie dojdę tak rwało, ciągło :/ też wtedy się wystraszyłam :/Dziewczyny czy macie też tak, że jak kichniecie, kaszlniecie, albo wykonacie gwaltowy ruch to was tak zakłuje mocno w dole brzucha lub po bokach?
Też tak mam.. Dziś rano jak kichnęłam myślałam że mi pół brzucha u dołu urwieDziewczyny czy macie też tak, że jak kichniecie, kaszlniecie, albo wykonacie gwaltowy ruch to was tak zakłuje mocno w dole brzucha lub po bokach?
A myślałam, że tylko ja mam taką mamę haha a jednak nie i jeszcze mama jest tzw starej daty i wiesz czasami pomimo wszystko te telefony i pytania są męczące ja wiem, że ona się martwi i chce jak najlepiej ale czasami już nie wytrzymuje [emoji23]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom