reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A myślałam, że tylko ja mam taką mamę haha ;) a jednak nie ;) i jeszcze mama jest tzw starej daty i wiesz czasami pomimo wszystko te telefony i pytania są męczące ;) ja wiem, że ona się martwi i chce jak najlepiej ale czasami już nie wytrzymuje [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jesteś sama :-) A w jakim wieku masz mamę?

reklama
Mnie strasznie dziś boli głowa :((((

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

My powiedzielismy mojej mamie. I na poczatku mowilam zeby zachowala to dla siebie. Po jakims czasie pozwolilam by powiedziala mojej siostrze, bo u niej akurat jest. Tp bylo dwa dni temu. A dzis kuzynka do mnie pisze z gratulacjami. Pytam skad wie a ona ze uslyszala przypadkiem. Moja mama zadzonila do swojej siostry - mamy kuzynki a ta byla u niej. No i tak to wlasnie jest. Juz nawet nie bede do mamy dzwonic z pretensjami bo byloby jeszcze gorzej.

Wszystko rozchodzi sie droga pantoflowa ;)
U mnie narazie wiedza moji rodzice,corka i moja przyjaciolka. Tesciom narazie nie mowimy choc z nimi mieszkamy. Bo beda pieprzyc....nic na to nie poradze ze maja 12 wnuczat i jednego prawnuka.Im pozniej sie skapna tym mniej bedzie ich glowa bolala....poza tym nie beda wychowywac i ponosic kosztow wiec to czy beda gadac czy nie to mi to lotto.

reklama
My też nikomu nie mówimy. Nie spieszy nam sie :)

I ja teraz nastawiam sie na chustowanie. Przy synu mi nie wyszlo, mialam chuste elastyczną i nie radzilam sobie, później kupiłam nosidelko ergonomiczne z lenny lamb i tak sie nosilismy :) ale tym razem chciałabym znaleźć kogoś w regionie kto sie zna na tym.

Do góry