reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A myślałam, że tylko ja mam taką mamę haha ;) a jednak nie ;) i jeszcze mama jest tzw starej daty i wiesz czasami pomimo wszystko te telefony i pytania są męczące ;) ja wiem, że ona się martwi i chce jak najlepiej ale czasami już nie wytrzymuje [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jesteś sama :-) A w jakim wieku masz mamę?

reklama
Mnie strasznie dziś boli głowa :((((

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

My powiedzielismy mojej mamie. I na poczatku mowilam zeby zachowala to dla siebie. Po jakims czasie pozwolilam by powiedziala mojej siostrze, bo u niej akurat jest. Tp bylo dwa dni temu. A dzis kuzynka do mnie pisze z gratulacjami. Pytam skad wie a ona ze uslyszala przypadkiem. Moja mama zadzonila do swojej siostry - mamy kuzynki a ta byla u niej. No i tak to wlasnie jest. Juz nawet nie bede do mamy dzwonic z pretensjami bo byloby jeszcze gorzej.

Wszystko rozchodzi sie droga pantoflowa ;)
U mnie narazie wiedza moji rodzice,corka i moja przyjaciolka. Tesciom narazie nie mowimy choc z nimi mieszkamy. Bo beda pieprzyc....nic na to nie poradze ze maja 12 wnuczat i jednego prawnuka.Im pozniej sie skapna tym mniej bedzie ich glowa bolala....poza tym nie beda wychowywac i ponosic kosztow wiec to czy beda gadac czy nie to mi to lotto.

reklama
My też nikomu nie mówimy. Nie spieszy nam sie :)

I ja teraz nastawiam sie na chustowanie. Przy synu mi nie wyszlo, mialam chuste elastyczną i nie radzilam sobie, później kupiłam nosidelko ergonomiczne z lenny lamb i tak sie nosilismy :) ale tym razem chciałabym znaleźć kogoś w regionie kto sie zna na tym.

Do góry