reklama
adamiko2
Fanka BB :)
Narazie nie[emoji2]Dziewczyny, widać mój suwaczek?
martaaa515
Jola ja w aplikacji nie widzę
Dziewczyny moja siostra w pierwszej ciąży wymiotowała calutką ciążę po kilka razy dziennie. Ja do tej pory raz i to było dla mnie dużo więc nie chcę sobie wyobrażać co ona przeżywała a pracowała do 8 miesiąca [emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dziewczyny moja siostra w pierwszej ciąży wymiotowała calutką ciążę po kilka razy dziennie. Ja do tej pory raz i to było dla mnie dużo więc nie chcę sobie wyobrażać co ona przeżywała a pracowała do 8 miesiąca [emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
zaczarowanaKicia
Mi dziś dzieciak też dał popalić co zjem to zwruce
Sabinaaa81
Ja przed Świętami myję tylko okna. W sumie to porządków jako takich nie robimy. Mamy minimalistyczne mieszkanie i każda rzecz ma swoje miejsce dzięki temu nie ma bałaganu. Wystarczy przetrzeć kurze, odkurzyć i umyć podłogę, plus armaturę w łazience oraz w kuchni. W sumie pół godzinki i po całym sprzątaniu ;-) W moim rodzinnym domu miesiąc przed Świętami zaczynaliśmy porządki i tak każda sobota i niedziela zajęta. Do tego porządki we wszystkich szafkach, półkach, zakamarkach. Miało to swój urok oczywiście :-) Teraz świadomie zdecydowaliśmy się na takie mieszkanie żeby roboty nie było ;-) . U mojego męża też miesiąc wcześniej zaczynało się sprzątać i tak co roku.Hej dziewczyny, ja wzięłam się za porządki świąteczne i sprzątam w półkach na raty trochę posprzątam i mały mnie woła żeby się bawić ojjjj może zdążę do świąt ale mało już zostało
Sabinaaa81
Ja na tel. nie widzę.Dziewczyny, widać mój suwaczek?
Marzycielka
Ja dzis umylam okna, firanki zmienilam a tak to ogarne przed wigilia. Tez jakis porzadkow wielkich nie robie. Bez sensu. Staram sie na bierzaco sprzatac, jedynie wlasnie okna mi zalegaja zawsze.Ja przed Świętami myję tylko okna. W sumie to porządków jako takich nie robimy. Mamy minimalistyczne mieszkanie i każda rzecz ma swoje miejsce dzięki temu nie ma bałaganu. Wystarczy przetrzeć kurze, odkurzyć i umyć podłogę, plus armaturę w łazience oraz w kuchni. W sumie pół godzinki i po całym sprzątaniu ;-) W moim rodzinnym domu miesiąc przed Świętami zaczynaliśmy porządki i tak każda sobota i niedziela zajęta. Do tego porządki we wszystkich szafkach, półkach, zakamarkach. Miało to swój urok oczywiście :-) Teraz świadomie zdecydowaliśmy się na takie mieszkanie żeby roboty nie było ;-) . U mojego męża też miesiąc wcześniej zaczynało się sprzątać i tak co roku.
Sabinaaa81
To miałaś dzień na złapanie oddechu ;-)Cześć dziewczyny u mnie wczoraj bez mdłości ale dzisiaj znowu powróciły [emoji39]
Jola92
Ja już posprzątałam w szafkach w kuchni, ale za szafy jakoś nie mam odwagi sie brać Narazie jestem na etapie prania. Piorę reczniki pościele itp bo gości będziemy sporo mieli na świeta. Ale jakoś nie moge sie zabrać za chociażby myślenie o tym co na te święta przygotować. Mimo, że choinka już stoi pięknie ubrana to jeszcze nie czuję świąt chybaJa przed Świętami myję tylko okna. W sumie to porządków jako takich nie robimy. Mamy minimalistyczne mieszkanie i każda rzecz ma swoje miejsce dzięki temu nie ma bałaganu. Wystarczy przetrzeć kurze, odkurzyć i umyć podłogę, plus armaturę w łazience oraz w kuchni. W sumie pół godzinki i po całym sprzątaniu ;-) W moim rodzinnym domu miesiąc przed Świętami zaczynaliśmy porządki i tak każda sobota i niedziela zajęta. Do tego porządki we wszystkich szafkach, półkach, zakamarkach. Miało to swój urok oczywiście :-) Teraz świadomie zdecydowaliśmy się na takie mieszkanie żeby roboty nie było ;-) . U mojego męża też miesiąc wcześniej zaczynało się sprzątać i tak co roku.
reklama
zaczarowanaKicia
Jak powiedziałam że jego dzieciak jest wredny tak jak on to się zasmial i stwierdził ze widać że to jego dziecko bo lubi drażnić mamusie
Podziel się: