reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam nadzieję, że najpóźniej w 12 tc. Chociaż znam 2 dziewczyny, które miały nudności do końca ciąży. Jednak to były wyjątki, reszta koleżanek w II trymestrze czuła się znakomicie. Ja w poprzedniej ciąży nie miałam ani nudności, ani wymiotów przez całe 9 miesięcy. Teraz to dla mnie nieprzyjemna nowość ;-)
Ja narazie też nie odczuwam żadnego dyskomfortu związanego z ciążą ;) narazie żadnych wymiotów, mdłości itp kwiatków ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To będziecie mieli pięknie jak ten remont się skończy :-) Maluszek przyjdzie na takie nowe i czyściutkie :-)
Mieliśmy zacząć go we wrześniu, ale nie było czasu. Dobrze jednak, że się przeciagnelo, bo trzeba trochę inaczej zaprojektować sypialnię ze względu na maluszka :)

p19uqqmzy05r3uyz.png

Ja dzis umylam okna, firanki zmienilam a tak to ogarne przed wigilia. Tez jakis porzadkow wielkich nie robie. Bez sensu. Staram sie na bierzaco sprzatac, jedynie wlasnie okna mi zalegaja zawsze.

xrotgov3q3o4y33i.png
U nas właśnie tylko okna są takie przedświąteczne
Kurde ja się boję trochę myć okna,pierwsza ciąża zagrożona dlatego przyjdzie ktoś mi pomóc bo mam bardzo duże okna, ja też myślałam że mdłości mi przeszły parę dni czułam się lepiej ale jednak powróciły i id razu wymioty, mnie w pierwszej trzymało do 16 tyg
Nie ryzykuj, nawet gdyby nie miał kto umyć. Są rzeczy ważne i ważniejsze. :-) Długo Cię trzymały te mdłości :-/

Jola ja w aplikacji nie widzę :)

Dziewczyny moja siostra w pierwszej ciąży wymiotowała calutką ciążę po kilka razy dziennie. Ja do tej pory raz i to było dla mnie dużo więc nie chcę sobie wyobrażać co ona przeżywała a pracowała do 8 miesiąca [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Podziwiam ją. Ja w pierwszej nie miałam mdłości ani wymiotów i nie zdawałam sobie sprawy, że to tak wykańcza.

Ja w poprzedniej ciąży z synkiem praktycznie do samego końca miałam mdłości ale to tylko wieczorem i cały czas na noc zawsze okropna zgaga tez praktycznie całą ciążę. Teraz mdli mnie całymi dniami.

Ja właśnie robię leczo na jutro na obiad ale tak pachnie ze chyba zjem już dziś [emoji23]
Ja wogole nie sparzatam mam panią która przychodzi 2 x w tyg poprostu nie mam fizycznie czasu pracuje na dwa etaty do tego dziecko szkoła zajęcia pozalekcyjne a dom mam dość duży wiec nie jestem czasowo tego ogarnac okna naszczescie już umyte teraz w sb większe porządki będą
Za szafy musze się wziasc bo szczególnie ciuchy do spodni się nie dopne wiec chodzę w sukienkach musze posegregować rzeczy w których już niestety nie wyjdę ...
ja dziś zjadłam 2 banany i mnie mdlosci złapały nie wiem czy po nich czy tak ogólnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mnie właśnie mdłości i wzdęcia zaczynają męczyć po 15. Wczoraj były słabsze ale dziś mnie męczy mocniej. Nie ważne co zjem. A jeść coś muszę bo biorę sporo tabletek.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry