zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Ja jak patrzę na ogłoszenia to ludzie często wystawiają nowe zeczy bo nie zdarzyło ich użyć albo okazały się nie potrzebne napewno będę z takich okazji kozystac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno się uda kochana, bardzo dobre podejście, ja cały czas jestem z Tobą myślami, bo wiem co przeżywasz, ale silna z Ciebie babka i dasz radę i za niedługo będziesz najszczęśliwsza babka na świecieNo coz zrobic....ale decyzja z M podjeta. Jak tylko bedzie zielone swiatlo na starania to wtedy dzialamy od razu. Nie wiem czemu ale naprawde mam przeczucie ze najpozniej za 3 cyklem staran sie uda.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Kochana. Prawie pół roku temu moja najbliższa przyjaciólka straciła ciażę w 19 tyg. Była zdewastowana na tyle, że wprowadziłam sie do niej na 2 tygodnie bo bałam się że sobie coś zrobi (mąż był za granicą), albo nie zadba o starsze dwuletnie dziecko. Cale dnie leżała w łóżku i patrzyła w sufit. Podam Ci link. Jej bardzo pomogło to co tam przeczytała. Elodia, jesteś niezwykle silna. Link do: Jestem kobietą po stracie - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobietNie jest mi lekko bo wam troche zazdroszczę ale z drugiej strony jakoś muszę czas zorganizowac. W szpitalu teraz szlam do sklepiku po wodę i po drodze kilka kobiet do porodu już szły na oddzialy na wyzszych pietrach. Ale tym razem nie zaplakalam twardo sie trzymalam i nawet powodzenia życzylam. I naprawde licze na to że conajmniej z brzuchem bede w grudniu albo najlepiej na porodówce.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Dzięki. Poczytam.Kochana. Prawie pół roku temu moja najbliższa przyjaciólka straciła ciażę w 19 tyg. Była zdewastowana na tyle, że wprowadziłam sie do niej na 2 tygodnie bo bałam się że sobie coś zrobi (mąż był za granicą), albo nie zadba o starsze dwuletnie dziecko. Cale dnie leżała w łóżku i patrzyła w sufit. Podam Ci link. Jej bardzo pomogło to co tam przeczytała. Elodia, jesteś niezwykle silna. Link do: Jestem kobietą po stracie - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
To tak jak u mnie. Teraz też chciałabym jakiś w znośnej cenie (Syn bardzo krótko jeździł w gondoli i spacerówce od wózka 3in1. Potem mieliśmy wózek trójkołowy, ale to była porażka i sprzedaliśmy po miesiącu. Jak miał niecały rok kupiliśmy spacerówkę Maclrena, która służyła nam do 4 roku życia (później już sporadycznie) I to był NASZ wózek ;-)Ja chyba wózka poszukam na olx. Nie lubię wydawać grubej kasy na coś co będzie mi służyć tak krótko. Z synem uzywalismy takieo wózka jakies 6-7 miesiecy, potem już mala spacerowka.
Trzymam kciuki :-* Będzie dobrze!Mam tak samo [emoji2] jak siostry rodziły to wózki kupowałam jak głupia a stare sprzedawałam [emoji2] a teraz w głowie mi tylko Anex ale z zakupami czekam do samego końca. Bujaczek, łóżeczko, ciuszki na dziewczynkę mam w komplecie po siostrach, akcesoria i zabawki. Nic jeszcze nie przeglądam, może po połówkowym zacznę. Teraz już się pomału denerwuję przed wizytą w czwartek. Na tym etapie straciłam pierwsze dziecko
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Teraz mężowi podoba się Cybex Priam, ale ja wolałabym jakiś niedrogi, bo i tak szybko wymienię na spacerówkę ;-) Z tym, że o wózku dopiero zacznę myśleć w maju.
Te kocyki to takie z bawełny z minky?
U nas też już świątecznie. My ubieramy choinkę 1 grudnia, cieszymy się atmosferą przez cały miesiąc do Gwiazdki. Zaraz po Nowym Roku sprzątamy choinkę i świąteczne ozdoby.A ja tak z innej beczki, my już mamy choinkę [emoji173] wczoraj kupiliśmy więc nie mogłam się powstrzymać, żeby już jej nie przystroić