reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kinga30 - powodzenia, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Domi11 - gratuluje udanej wizyty I robiacego fikolki Malenstwa
Mnie czesto boli brzuch, ale to raczej normalne. Nie robie z tego zadnego halo, bo nie plamie, nie krwawie - widocznie tak musi byc.
Jestem bardzo aktywna, duzo sie ruszam, pracuje. Maz po operacji przepuchliny, wiec musze nosic zakupy, wegiel itp.

Milego dnia Wam zycze.
To ja raczej odwrotnie, staram się robić jak najmniej, oszczędzam się, nawet popiół wynosilam raz w tyg to zostawiam to już mężowi naszczescie mieści się w popielniku i jak mąż wraca po 5 dniach to się tym zajmuje :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie denerwuj się na zapas! Napewno wszystko będzie dobrze, a ja trzymam mocno kciuki [emoji11]

Dziękuję [emoji8] w tym miesiącu będę widzieć dzidziusia aż 3 razy [emoji4] w czwartek wizyta, 21.12 prenatalne i 28.12 jeszcze jedna wizyta [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dziękuję [emoji8] w tym miesiącu będę widzieć dzidziusia aż 3 razy [emoji4] w czwartek wizyta, 21.12 prenatalne i 28.12 jeszcze jedna wizyta [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Ooo to mamy podobnie wizyty :) My mamy prenatalne 20 grudnia a 3 wizytę 28 grudnia :) Kurcze jeszcze tydzień, już mam stresa.

Dziś mamy 10 tydzień skończony :) Jutro będzie 10+1 czyli zaczniemy 11 tydzień :)
Matko ale to leci.....u mnie wczoraj zaczal sie 12 tydzien....a dopiero co test robilam. Brzuch nadal bez mian ale juz czuc macice na wysokosci pepka. D sie smieje ze mam brzuch twardy jak chodakowska....hahahaha. Fajnie ze juz choinke macie...my planujemy w sobote przed swietami igarnac tzn.nie my a dzieciaki bo do piatku maja szkole. A pozniej po swietach 27 ide z mlodym do szpitala na 3 dni bo ma miec zabieg...ciagle cos a niedawno co w gipsie chodzil bo obojczyk zlamal.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Ja też mam 21.12 wizytę :) to moja druga mam nadzieję, że też już zobaczę dzidzię :) w później to już pewnie za 4 tyg jeśli wszystko będzie dobrze :)

Ja tez bede patrzyla na wozki na olx.... Na wiosne bedzie wysyp i mozna upolowac taki 3w1 naprawde w dobrej cenie. Tak naprawde gondola posluzy jakies 6 mc. Najbardziej zalezy mi na wpinanym foteliku.
A ja wszystko po dzieciakach powydawalam...bo juz nie planowalam. Dobrze ze mam znajomych ktorzy maja male dzieciaki.

Elodia kochana zycze ci abys szybko doszla do siebie i zeby maluszek znow zawital u ciebie w brzuszku.

Kinga a jak u ciebie?trzymam kciuki.
Ja też wszystko rozdalam bo nie chciałam mieć drugiego dziecka. Jedynie ubranka u siostry są. Aaa no i ostatnio znalazłam matę edukacyjną :) nie mam pojęcia jak mogła ukrywać się przede mną aż 7 lat, ale to chyba znak :)

Mam tak samo [emoji2] jak siostry rodziły to wózki kupowałam jak głupia a stare sprzedawałam [emoji2] a teraz w głowie mi tylko Anex ale z zakupami czekam do samego końca. Bujaczek, łóżeczko, ciuszki na dziewczynkę mam w komplecie po siostrach, akcesoria i zabawki. Nic jeszcze nie przeglądam, może po połówkowym zacznę. Teraz już się pomału denerwuję przed wizytą w czwartek. Na tym etapie straciłam pierwsze dziecko :(

oar8qqmzxfkhrczb.png

Na pewno będzie wszystko dobrze :-*

Matko ale to leci.....u mnie wczoraj zaczal sie 12 tydzien....a dopiero co test robilam. Brzuch nadal bez mian ale juz czuc macice na wysokosci pepka. D sie smieje ze mam brzuch twardy jak chodakowska....hahahaha. Fajnie ze juz choinke macie...my planujemy w sobote przed swietami igarnac tzn.nie my a dzieciaki bo do piatku maja szkole. A pozniej po swietach 27 ide z mlodym do szpitala na 3 dni bo ma miec zabieg...ciagle cos a niedawno co w gipsie chodzil bo obojczyk zlamal.
U mnie w domu nigdy tak wcześnie choinki nie było ale, że wczoraj przy okazji zakupów kupiliśmy też choinkę to od razu ją ogarnęłam no i sobie stoi :) Jestem w niej zakochana [emoji173]

Ja też wszystko rozdalam bo nie chciałam mieć drugiego dziecka. Jedynie ubranka u siostry są. Aaa no i ostatnio znalazłam matę edukacyjną :) nie mam pojęcia jak mogła ukrywać się przede mną aż 7 lat, ale to chyba znak :)

Hahahhah no musiał to być znak!

Ja też rozdałam wszystko, bo wiedziałam że drugie dziecko będzie później no i 7 lat nawet nie miałabym gdzie tego wszystkiego trzymać.

reklama
Co do wózków my chcieliśmy nowy ale taki mąż do 1500 bo po roku to sprzedamy trochę nam się te plany zmieniły bo za 500 możemy kupić ładny prawie jak nowy urzywany jak bym zalazla taki co ja chce urzywany to co ważne czas mamy do 30 maja wtedy kupię nowy luzeczko też nowe A ciuszki dostanę od szwagierka która ma termin 27-30 maja A ja 29 lipca w środę się dowie co będzie miała ale wstępnie powiedział że to na chłopca wygląda

eikt3e3k96x30qte.png

Do góry