reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wszystkich wygonic

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Ja z tym to akurat problemu nie mam. Jak lezalam po zabiegu na jednej sali z dziewczynami ktore mialy miec dluzsze operacjie dzien później i one mialy lewatywy wlasnie robione. To wlaczylysmy telewizor na sali i po problemie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
A tak sobie pomyślałam, że my to już myślimy naprawdę o wszystkim [emoji16] jeszcze żadna prenatalnych nie miała a my już o porodzie [emoji16] za miesiąc będziemy mówiły o kolkach i bolacych zabkach [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
No co Ty jakie kolki :-D wyprawke do pierwszej klasy trzeba juz omówić :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ale się wyspałam [emoji2][emoji2] a najlepsze jest to, że dalej mogłabym spać [emoji4]
Już mnie denerwujecie z tym bigosem bo mam ślinotok [emoji2][emoji2] niby napomknęłam mamie ale jakoś nie podjęła tematu więc chyba mogę pomarzyć [emoji2]

Elodia koniec nerwów z plamieniem. Nie wiem czy Cię to uspokoi ale miesiąc temu miałam tyle krwi, że już się pożegnałam z dzieckiem i tylko czekałam na koniec a dzidzia dalej jest ze mną i odpukać od 3 tygodni jest czysto [emoji4] oszczędzaj się, leż jak najwięcej i na pewno przejdzie [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Witajcie, wczoraj ginekolog potwierdził, że jestem w ciąży, to 6 tydzień i 5 dzień, zalecił mi progesteron jakie macie opinie na ten temat? Czy któraś z Was też go stosuje?
Wiele z nas stosuje: duphaston czy luteina to właśnie progesteron. Opinia: pomaga utrzymać ciążę, wspomaga przy plamieniach czy bólach podbrzusza. Skutki uboczne raczej niewielkie i zależne od formy podania i dawki. To są środku bardzo powszechnie stosowane

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiele z nas stosuje: duphaston czy luteina to właśnie progesteron. Opinia: pomaga utrzymać ciążę, wspomaga przy plamieniach czy bólach podbrzusza. Skutki uboczne raczej niewielkie i zależne od formy podania i dawki. To są środku bardzo powszechnie stosowane

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie są skutki uboczne?

Do góry