reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wszystkich wygonic

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Ja z tym to akurat problemu nie mam. Jak lezalam po zabiegu na jednej sali z dziewczynami ktore mialy miec dluzsze operacjie dzien później i one mialy lewatywy wlasnie robione. To wlaczylysmy telewizor na sali i po problemie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
A tak sobie pomyślałam, że my to już myślimy naprawdę o wszystkim [emoji16] jeszcze żadna prenatalnych nie miała a my już o porodzie [emoji16] za miesiąc będziemy mówiły o kolkach i bolacych zabkach [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
No co Ty jakie kolki :-D wyprawke do pierwszej klasy trzeba juz omówić :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ale się wyspałam [emoji2][emoji2] a najlepsze jest to, że dalej mogłabym spać [emoji4]
Już mnie denerwujecie z tym bigosem bo mam ślinotok [emoji2][emoji2] niby napomknęłam mamie ale jakoś nie podjęła tematu więc chyba mogę pomarzyć [emoji2]

Elodia koniec nerwów z plamieniem. Nie wiem czy Cię to uspokoi ale miesiąc temu miałam tyle krwi, że już się pożegnałam z dzieckiem i tylko czekałam na koniec a dzidzia dalej jest ze mną i odpukać od 3 tygodni jest czysto [emoji4] oszczędzaj się, leż jak najwięcej i na pewno przejdzie [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Witajcie, wczoraj ginekolog potwierdził, że jestem w ciąży, to 6 tydzień i 5 dzień, zalecił mi progesteron jakie macie opinie na ten temat? Czy któraś z Was też go stosuje?
Wiele z nas stosuje: duphaston czy luteina to właśnie progesteron. Opinia: pomaga utrzymać ciążę, wspomaga przy plamieniach czy bólach podbrzusza. Skutki uboczne raczej niewielkie i zależne od formy podania i dawki. To są środku bardzo powszechnie stosowane

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiele z nas stosuje: duphaston czy luteina to właśnie progesteron. Opinia: pomaga utrzymać ciążę, wspomaga przy plamieniach czy bólach podbrzusza. Skutki uboczne raczej niewielkie i zależne od formy podania i dawki. To są środku bardzo powszechnie stosowane

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie są skutki uboczne?

Do góry