reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja narazie schudłam kg i pilnuje się by w pierwszym trymestrze nie przytyć :) nie żebym się glodzila [emoji39] ale liczę sobie w głowie by nie zjeść samych kalorycznych rzeczy

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Nie zawsze sie udaje. Ja na plusie 2 i pol kilo a niby unikam jedzenia slodyczy i innych niepotrzebnie kalorycznych rzeczy. Ale mysle ze ten przyrost wagi to czesciowo wina zaparc :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Mamy dzieci w tym samym wieku [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moją z23 lipca:) ale ogólnie to był zimny rok, w czerwcu jechałam na obronę 19 to jeszcze musiałam żakiet założyć bo było chłodno a potem tak w lipcu upały wzięły, że dychac nie szło

Moją z23 lipca:) ale ogólnie to był zimny rok, w czerwcu jechałam na obronę 19 to jeszcze musiałam żakiet założyć bo było chłodno a potem tak w lipcu upały wzięły, że dychac nie szło
To ja dwa tygodnie przed porodem jechalam na zajecia 300km od domu. A egazaminy to juz w kampani wrzesniowej zdawalam. Pomyslec ze gdyby nie pewne wydarzenia w życiu to bym teraz byla tlumaczem angielskiego.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja gdzies kiedys czytala ze w jelitach to sporo potrafi zalegac zanim hmmmm sobie pojdzie precz :-D jak odejme sobie te dajmy na to kilogramy to fajna waga wychodzi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Z tego co wiem dziewczyny, które borykają się z tym problemem (ja na początku ciąży też miałam zaparcia) biorą od lekarza czopki i podobno super dzialaja :) albo lewatywe... Nie mówię, że to rozwiązanie raz w tyg, ale raz na miesiąc ...

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

To ja dwa tygodnie przed porodem jechalam na zajecia 300km od domu. A egazaminy to juz w kampani wrzesniowej zdawalam. Pomyslec ze gdyby nie pewne wydarzenia w życiu to bym teraz byla tlumaczem angielskiego.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja do lutego leżałam, później podawałam wszystkie egzaminy i 19 czerwca broniłam Magistra:) jeszcze w między czasie w kwietniu wyszłam za mąż:)

reklama
Ja miałam wtedy maturę i pamiętam, że zima była straszna [emoji4] w dwóch parach rękawiczek chodziłam jeszcze w kwietniu :) a już od lipca u mnie było pięknie :) bo miałam wtedy najdłuższe wakacje bo wiadomo studia zaczynają się w październiku :)

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Do góry