reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dlaczego gó wno jest cenzurowane? :-D bo zamiast tego jakze strasznego wulgaryzmu piec gwiazdek mi wyskoczylo hahahaha

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Ja nigdy za tatarem ani metką nie przepadalam :-) jakos mysl ze to surowe mięso automatycznie mnie odrzuca.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

To tak jak mnie. W ogóle to jestem bardzo obrzydliwa pod względem jedzenia ;-) ;)

@Margana ja gdyby nie alergia na kocia siersc to bym w chacie maly zwierzyniec miala. Kovham koty ale pk ciąży nabawilam sie alergii na kocią siersc. A to sama przyjemnosc jak kot zasypia i mruczy a w zimie za maly grzejniczek robi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja tez kocham koty! Moja ukochana kotka niedawno odeszła w wieku 17 lat :-( :(
M obiecał nam kota, ale takiego rasowego i teraz trzeba kaske uzbierac.

próbowałam ją odstawić żeby zajść w ciążę. Motywację miałam wielką a nic z tego nie wyszło. Młoda nie toleruje nawet widoku butelki z mlekiem. O zapachu albo smaku modyfikowanego juz nie wspomnę. Próbowaliśmy chyba wszystkich mlek dostepnych na rynku i żadnego nie zaakceptowała. Był tylko wielki ryk, ale musze próbowac znów... tylko nie mam na to siły. W ogóle od kilku dni mam myśli że nie chce być w ciąży :(

Wiem, ze takie myśli sie pojawiają. To hormony tak na nas działaja. Ja tez niestety takie miewam, nie jestes sama. A dodatkowo sytuacja nie ułatwia Ci dobrego myslenia. Na pewno wszystko sie ułoży, tylko musisz przetrwać ten trudny czas. Chyba powinnaś próbować nadal odstawic młodą. Moze jakos sie uda.
Ona ma juz 10 miesiecy to moze spróbuj nie z butli, tylko z kubeczka? Moze ta forma ja zaciekawi? U mnie fajnie sie sprawdzał ten Lovi360. Moze spróbuj najpierw swoim odciagnietym mleczkiem? Dobrze by było jak by tatus sie zaangażował, bo mama to wiadomo, ze sie kojaży z cycusiem. Trzymam kciuki za ciebie!

A idz w cholera jak ja w 2007 8 czwrwca córę rodzilam to byla masakryczna garowa a w szpitalu nawet na sali porodowej okna pootwierali i ***** to dalo. Mam tylko nadzieje ze jak my bedziemy sie rozpakowywac to akurat w naszym rejonie bedzie jakis chlpdniejszy dzien :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja rodziłam w styczniu 2010 u nas było -15
Zimno jak cholera w szpitalu tez nie rozpieszczali..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Widziałam że poruszyłyście temat toxoplazmozy. 1,5 roku temu na badaniach przed oddaniem szpiku kostnego okazało się, że to złapałam. Przechodziłam to bezobjawowo. Nie miałam żadnego zwierzaka w domu, z mięs jem tylko kurczaka i to takiego mocno wyśmażonego, owoce i warzywa myje zawsze dokładnie bo wiem co się może na nich znajdowac. Mimo wszystko zachorowałam. Nie wiem nadal jak i gdzie to złapalam

To ja sie lepiej nie wypowirm bo na plusie 2.5 mam :-/ a niby nie jem slodkiego ani nie wisze ciagle nad talerzem. Jem owszem duzo ale nie przesadnie duzo. Ale problemy z zaparciami i wzdeciami mamw zasadzie od samego początku.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Oj Elodia to ja Cie pobilam. 3 kilo na plusie[emoji20] Dkaczego ja w takim szybkim tempie tyje jak tylko nie prowadze diety? Bo tu nie chodzi o to, ze sie objadam nie wiadomo jak. Jak tylko przestaje sie pilnowac to tyje [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Lipiec i czerwiec moga byc chlodne. Jak sie wszystkie rozpakujemy yo juz moze byc cieplo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja to myślę teraz o tym bym mieściła się w moja zimową parke do końca zimy [emoji16][emoji16] bo mam duże piersi i zawsze muszę brać kurtkę na styk w piersiach by tam gdzie brzuch nie owijać się dwa razy tym materialem [emoji16] no i mam tak, że swetra grubego nie wkładam bo byliby niewygodnie [emoji16][emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Do góry