reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Narazie mi piersi nie urosły i oby tak zostało [emoji16] są tylko jedrniejsze

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
Ja to myślę teraz o tym bym mieściła się w moja zimową parke do końca zimy [emoji16][emoji16] bo mam duże piersi i zawsze muszę brać kurtkę na styk w piersiach by tam gdzie brzuch nie owijać się dwa razy tym materialem [emoji16] no i mam tak, że swetra grubego nie wkładam bo byliby niewygodnie [emoji16][emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Hah no moja kurtka zimowa jest na rozmiar S ktory zwykle przed ciaza nosilam a juz biodra mi sie poszerzyly i tak na styl sie zapinam. Albo kupie wieksza kurtkę albo jakos przeczekam. Chociaz jesli bym miala lezec teraz troche dluzej to hehe temat kurtki zimowej zalatwiony

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Hah no moja kurtka zimowa jest na rozmiar S ktory zwykle przed ciaza nosilam a juz biodra mi sie poszerzyly i tak na styl sie zapinam. Albo kupie wieksza kurtkę albo jakos przeczekam. Chociaz jesli bym miala lezec teraz troche dluzej to hehe temat kurtki zimowej zalatwiony

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Zawsze trzeba gdzieś wyjść :) najwyżej będę ubierała kurtkę faceta [emoji16][emoji16] szkoda kasy na kurtke na miesiąc [emoji39]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Zawsze trzeba gdzieś wyjść :) najwyżej będę ubierała kurtkę faceta [emoji16][emoji16] szkoda kasy na kurtke na miesiąc [emoji39]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
No wiem ze szkoda. Najwyzej kupie spbie w jakims pepco kurtke na rozmiar M albo L a w Pepco taniej zawsze niż w takim h&m. Chociaz z pewnych wzgledow wole akurat w h&m kupowac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja narazie schudłam kg i pilnuje się by w pierwszym trymestrze nie przytyć :) nie żebym się glodzila [emoji39] ale liczę sobie w głowie by nie zjeść samych kalorycznych rzeczy

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
Do góry