SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Narazie mi piersi nie urosły i oby tak zostało [emoji16] są tylko jedrniejsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hah no moja kurtka zimowa jest na rozmiar S ktory zwykle przed ciaza nosilam a juz biodra mi sie poszerzyly i tak na styl sie zapinam. Albo kupie wieksza kurtkę albo jakos przeczekam. Chociaz jesli bym miala lezec teraz troche dluzej to hehe temat kurtki zimowej zalatwionyJa to myślę teraz o tym bym mieściła się w moja zimową parke do końca zimy [emoji16][emoji16] bo mam duże piersi i zawsze muszę brać kurtkę na styk w piersiach by tam gdzie brzuch nie owijać się dwa razy tym materialem [emoji16] no i mam tak, że swetra grubego nie wkładam bo byliby niewygodnie [emoji16][emoji16]
Moje i urosly i jędrniejsze i w dodatku co chwile jakas nowa zylka sie uwidaczniaNarazie mi piersi nie urosły i oby tak zostało [emoji16] są tylko jedrniejsze
Zawsze trzeba gdzieś wyjść najwyżej będę ubierała kurtkę faceta [emoji16][emoji16] szkoda kasy na kurtke na miesiąc [emoji39]Hah no moja kurtka zimowa jest na rozmiar S ktory zwykle przed ciaza nosilam a juz biodra mi sie poszerzyly i tak na styl sie zapinam. Albo kupie wieksza kurtkę albo jakos przeczekam. Chociaz jesli bym miala lezec teraz troche dluzej to hehe temat kurtki zimowej zalatwiony
Ja w lipcu 2010 upały 30 stopni byłyJa rodziłam w styczniu 2010 u nas było -15
Zimno jak cholera w szpitalu tez nie rozpieszczali..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wiem ze szkoda. Najwyzej kupie spbie w jakims pepco kurtke na rozmiar M albo L a w Pepco taniej zawsze niż w takim h&m. Chociaz z pewnych wzgledow wole akurat w h&m kupowac.Zawsze trzeba gdzieś wyjść najwyżej będę ubierała kurtkę faceta [emoji16][emoji16] szkoda kasy na kurtke na miesiąc [emoji39]
U mnie naczynia myje zmywarka a i bigos też gotowy mmmmKoniec pracy nareszcie już mam dość stania przy garach mój niestety będzie musiał zmyć naczynia dzis
Ja narazie schudłam kg i pilnuje się by w pierwszym trymestrze nie przytyć nie żebym się glodzila [emoji39] ale liczę sobie w głowie by nie zjeść samych kalorycznych rzeczyHah no moja kurtka zimowa jest na rozmiar S ktory zwykle przed ciaza nosilam a juz biodra mi sie poszerzyly i tak na styl sie zapinam. Albo kupie wieksza kurtkę albo jakos przeczekam. Chociaz jesli bym miala lezec teraz troche dluzej to hehe temat kurtki zimowej zalatwiony
Ja w lipcu 2010 upały 30 stopni były