reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślę że możesz zrobić ale dodatkowo tez FT3 i FT4. I zamiast płacić idź po skierowanie do rodzinnego lekarza.
No właśnie wczoraj byłam po skierowanie i zapomniałam zapytać też o skierowanie na te dodatkowe badania. Nie wiem tylko, czy jak wypisze mi je rodzinny to będę musiała je zrobić u siebie w przychodni czy mogę robić gdziekolwiek. Rodzinny mi wypisze je bez problemu?

Myślę , że tak a nawet jeśli nie lek to dobrze ja skontrolować tak poprostu bo Ona skacze jak szalona z dnia na dzień i może się okazać że już wcale nie jest taka wysoka a On da Ci konska dawkę :) takie moje zdanie ,ale zrobisz jak uwazasz:)
No właśnie też myślałam, żeby je powtórzyć :)

reklama
No właśnie wczoraj byłam po skierowanie i zapomniałam zapytać też o skierowanie na te dodatkowe badania. Nie wiem tylko, czy jak wypisze mi je rodzinny to będę musiała je zrobić u siebie w przychodni czy mogę robić gdziekolwiek. Rodzinny mi wypisze je bez problemu?

No właśnie też myślałam, żeby je powtórzyć :)
Mi rodzinna bez problemu wypisywała :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dziewczyny dzwoniłam do przychodni, przełączyli mnie do lekarza, u którego wczoraj byłam i niestety nie może mi dać skierowania na przeciwciała anty TPO, FT3 i FT4 bo powiedział mi, że oni ich nie robią u siebie (widocznie musiałabym w swojej przychodni je zrobić), że jedynie na TSH ale to szczerze nie chce mi się biegać po dwóch przychodniach i dwa razy pobierać krew żeby zaoszczędzić 15 zł. No cóż, chore to wszystko.

Dziewczyny, wrócilam już do domciu :) Z dzidzią wszystko idealnie! :) 169 uderzeń serduszka na minutę, ma 2,8 cm wzrostu i machało do Nas podczas badania! Niesamowite uczucie :) Moje wyniki też książkowe. 28.12 mam badania prenatalne. Wiek ciaży dokladnie 9+4. Jestem przeszczęśliwa :)
Super, że wszystko dobrze i zazdroszczę, że widzieliście dzidzię z bliska, bo ja to tylko ciągle widzę taką małą kruszynkę gdzie nie bardzo można dostrzec rączki i nóżki. Liczę, że na prenatalnych będziemy mogli w końcu zobaczyć wszystko dokładnie :)

Super, że wszystko dobrze i zazdroszczę, że widzieliście dzidzię z bliska, bo ja to tylko ciągle widzę taką małą kruszynkę gdzie nie bardzo można dostrzec rączki i nóżki. Liczę, że na prenatalnych będziemy mogli w końcu zobaczyć wszystko dokładnie :)
Prenatalne to bardzo dokładne badanie, lekarz bada maluszka centymetr po centymetrze w dużym przybliżeniu wiec napewno zobaczysz dziecię w całej okazalości :)

Dziewczyny, wrócilam już do domciu :) Z dzidzią wszystko idealnie! :) 169 uderzeń serduszka na minutę, ma 2,8 cm wzrostu i machało do Nas podczas badania! Niesamowite uczucie :) Moje wyniki też książkowe. 28.12 mam badania prenatalne. Wiek ciaży dokladnie 9+4. Jestem przeszczęśliwa :)
Prenatalne masz dzień po mnie :) także będę trzymać kciuki! :) a dzidziuś jest wielkości mojego :) 2,8cm :)

p19u3e3klnxewro8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Suuuper gratulacje:))

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej dziewczyny, u mnie młody jeszcze śpi także ja nadrabiam forum i mam chwilkę dla siebie, która nie potrwa długo :) Elodia dobrze ze poszła sprawdzić do lekarza teraz jesteś spokojniejsza, hmmm czyli tylko ja zostałam co nie bierze żadnych leków oprócz kwasu foliowego?czy jest ktoś jeszcze? Ja po spotkaniu środowym z Mikołajem dowiedziałam się że w nocy brat cioteczny mojego synka bardzo się rozchorowal, a parę godzin wcześniej pili z jednego kubka i kicha na mojego, tylko czekać aż się rozchoruje,

Hey ja narazie tylko femibion łykam

Do góry