Na przeciwciała da Ci tylko endokrynolog. Chyba że prywatnie chcesz robić to może ktoś Ci wypisze skierowanieDziewczyny dzwoniłam do przychodni, przełączyli mnie do lekarza, u którego wczoraj byłam i niestety nie może mi dać skierowania na przeciwciała anty TPO, FT3 i FT4 bo powiedział mi, że oni ich nie robią u siebie (widocznie musiałabym w swojej przychodni je zrobić), że jedynie na TSH ale to szczerze nie chce mi się biegać po dwóch przychodniach i dwa razy pobierać krew żeby zaoszczędzić 15 zł. No cóż, chore to wszystko.
reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Super, napewno niezapomniane chwileDziewczyny, wrócilam już do domciu Z dzidzią wszystko idealnie! 169 uderzeń serduszka na minutę, ma 2,8 cm wzrostu i machało do Nas podczas badania! Niesamowite uczucie Moje wyniki też książkowe. 28.12 mam badania prenatalne. Wiek ciaży dokladnie 9+4. Jestem przeszczęśliwa
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Sabinaaa81
Ja też biorę tylko kwas foliowyHej dziewczyny, u mnie młody jeszcze śpi także ja nadrabiam forum i mam chwilkę dla siebie, która nie potrwa długo Elodia dobrze ze poszła sprawdzić do lekarza teraz jesteś spokojniejsza, hmmm czyli tylko ja zostałam co nie bierze żadnych leków oprócz kwasu foliowego?czy jest ktoś jeszcze? Ja po spotkaniu środowym z Mikołajem dowiedziałam się że w nocy brat cioteczny mojego synka bardzo się rozchorowal, a parę godzin wcześniej pili z jednego kubka i kicha na mojego, tylko czekać aż się rozchoruje,
olaaa7
No właśnie nie ma co i zrobię to prywatnie trudno.Na przeciwciała da Ci tylko endokrynolog. Chyba że prywatnie chcesz robić to może ktoś Ci wypisze skierowanie
paulina1994
Teraz pół wypłaty to pójdzie na lekarza i badania :/ a ja sobie głupia myślałam że może coś zaoszczędzę bo w domu siedzę [emoji14]No właśnie nie ma co i zrobię to prywatnie trudno.
Ja już zapomniałam co to wypłata ;o jeszcze czekam na pieniądze z ZUSU a oni zawsze mają czas...Teraz pół wypłaty to pójdzie na lekarza i badania :/ a ja sobie głupia myślałam że może coś zaoszczędzę bo w domu siedzę [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
paulina1994
Ja jeszcze nie dostałam wypłaty na L4 pierwsza będę miała przed świętami ale u nas wypłaca firma a zwraca im ZUSJa już zapomniałam co to wypłata ;o jeszcze czekam na pieniądze z ZUSU a oni zawsze mają czas...
27.06.17 Anastazja [*]
ZazdroszczęJa jeszcze nie dostałam wypłaty na L4 pierwsza będę miała przed świętami ale u nas wypłaca firma a zwraca im ZUS
.. U mnie wypłaca zus.. Buuu
27.06.17 Anastazja [*]
Onaszczesliwa2018
Dziewczyny, a powiedzcie mi jak to jest na zakazie który dostałam od szefa? I On musi mi płacić wypłatę aż do porodu bo nie ma dla mnie innego miejsca pracy które niezagrazaloby ciąży. Słyszałam że 100% musi płacić , ale czy 100% jakiejś średniej np z ostatnich miesięcy ( mialam sporo nadgodzin w ostatnich miesiacach) czy tego co na umowie ? W sumie to zapomnialam go zapytać
reklama
Oj kobietki znam ten ból kiedy na badania, leki, wizyty setki złotych idą. Też wszystko robię prywatnie i w sumie jestem z tego zadowolona. Mam lekarza na telefon, wizyta w razie co tego samego dnia a jak widzę moje koleżanki na NFZ to mi się włosy jeża na głowie. Pomijam że żaden dobry ginekolog w moim mieście nie przyjmuje na NFZ. A prywatnie kosza od 150 do 350 zł za wizytę.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: