reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny... Też wstałam jakaś zła dziś :/ nie dość że za wszystkie badania place i już poszło 430zl a to początek to jeszcze nie wyszedł im posiew bo podobno źle pobrałam mocz.. Kuźwa, znów muszę nasikać w pojemnik, pojechać tam, zapłacić i czekać... A może ja tam zwyczajnie zamieszkam??? Do tego wstałam właśnie teraz a mój do mnie ze mam być cicho i bo on chce spać... Prawie 10 godzina... Normalnie szok zaraz mnie szlag trafi.. A za chwilę na BANK usłyszę magiczne "co zrobisz na śniadanko do kawki" już odliczam

p19u3e3klnxewro8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja dzisiaj zaniosłam, ciekawe jak ja pobrałam :/ było to ciężkie bo znowu mam problem z sikaniem.
Dokładnie, za wszystkie badania się płaci i to nie małe pieniądze a cały czas coś pod górkę :/ no nic, najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Hej dziewczyny... Też wstałam jakaś zła dziś :/ nie dość że za wszystkie badania place i już poszło 430zl a to początek to jeszcze nie wyszedł im posiew bo podobno źle pobrałam mocz.. Kuźwa, znów muszę nasikać w pojemnik, pojechać tam, zapłacić i czekać... A może ja tam zwyczajnie zamieszkam??? Do tego wstałam właśnie teraz a mój do mnie ze mam być cicho i bo on chce spać... Prawie 10 godzina... Normalnie szok zaraz mnie szlag trafi.. A za chwilę na BANK usłyszę magiczne "co zrobisz na śniadanko do kawki" już odliczam

p19u3e3klnxewro8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Hej :) nie denerwuj się ! :) Ja na sama myśl, że wydam nie małą kasę jestem wściekła ale co zrobić :/ niestety w PL na NFZ nic nie można zrobić tylko wiecznie płacić trzeba za wszystko :/ a jeżeli chodzi o faceta to daj spokój mój mnie tak wyprowadził z równowagi przedwczoraj, że normalnie bym mu coś zrobiła chyba ! Więc ten typ tak ma najlepiej na palcach chodzić jak śpią, śniadanie do łóżka przynieść i jeszcze przeprosić że kawa nie tak osłodzona [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tak samo, dopiero robiłam test a to już prawie 1,5 miesiąca zleciało nie wiem kiedy.
Ale mi od zrobienia testu już prawie 3 tygodnie a czuje jak by to było wczoraj, dopiero co na wizycie byłam, a tu za nie całe 2 tyg wizyta ponowna :) czas leci jak szalony :)

Dziewczyny myślicie, że po 5 dniach brania Euthyroxu 50 będzie już jakaś różnica w wyniku TSH? Zastanawiam się czy jest sens powtórzyć TSH przed wtorkową wizytą u endokrynologa?

Hej :) nie denerwuj się ! :) Ja na sama myśl, że wydam nie małą kasę jestem wściekła ale co zrobić :/ niestety w PL na NFZ nic nie można zrobić tylko wiecznie płacić trzeba za wszystko :/ a jeżeli chodzi o faceta to daj spokój mój mnie tak wyprowadził z równowagi przedwczoraj, że normalnie bym mu coś zrobiła chyba ! Więc ten typ tak ma najlepiej na palcach chodzić jak śpią, śniadanie do łóżka przynieść i jeszcze przeprosić że kawa nie tak osłodzona [emoji23]

No dokładnie tak jak piszesz... Namówiłam go na zrobienie wspólnie śniadania :)

p19u3e3klnxewro8.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dziewczyny myślicie, że po 5 dniach brania Euthyroxu 50 będzie już jakaś różnica w wyniku TSH? Zastanawiam się czy jest sens powtórzyć TSH przed wtorkową wizytą u endokrynologa?

Myślę , że tak a nawet jeśli nie lek to dobrze ja skontrolować tak poprostu bo Ona skacze jak szalona z dnia na dzień i może się okazać że już wcale nie jest taka wysoka a On da Ci konska dawkę :) takie moje zdanie ,ale zrobisz jak uwazasz:)

Myślę że możesz zrobić ale dodatkowo tez FT3 i FT4. I zamiast płacić idź po skierowanie do rodzinnego lekarza.

reklama
Do góry