reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Happygirl córeczkę radziłam w Poznaniu na Polnej i prywatnie chodzę też to babki z Polnej [emoji6]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie wiem czy to normalne ale mi się chce non stop spać .Mogłabym cały dzień przespać i w nocy nie mam problemu z zaśnięciem i ten ból piersi.Mdlosci mam tylko lekkie zwłaszcza jak jestem głodna .Bardzo się cieszę że będzie dzidziuś a jeszcze bardziej jak okaże się że dziewczynka bo bardzo bym chciała mieć w domu taka księżniczkę.Kokardki i kucyki [emoji2]Byłam już w ciąży ale nie miałam żadnych objawów normalnie nic i straciłam więc tą ciążę liczę jako pierwsza bo czuję się kompletnie inaczej.I wiem że tym razem się uda normalnie czuje to.

życie cudem jest[emoji1]

Cinka to normalny objaw że chce Ci się spać. Jak tylko masz możliwość to się kładź i śpij! [emoji4] ty wypoczniesz a dziecko się będzie rozwijać pięknie [emoji4]
Piersi to też normalne, mnie też bardzo bolą i są wrażliwe na dotyk.... pierwszą też chciałam dziewczynkę i mam a teraz chciałabym chłopca [emoji6] ale jak będzie dziewczynka to też nic się nie stanie...

lalki

Też mi się wydawało że najlepiej jak jeden nie wie o drugim, czyli najlepiej L4 brać tylko od jednego żeby nie było bałaganu w papierach, a drugie my mówić że chce chodzić do pracy? A który powinien być lekarzem prowadzącym? I np badania krwi robić podwójnie? Trochę nie wiem jak to ogarnąć :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

L4 bierz u jednego a drugiemu możesz powiedzieć że nie potrzebujesz bo nie pracujesz... a co do badań to jak da Ci lekarz prywatny to musisz za te badania płacić a na nfz nie będziesz płacić. Umawiaj wizyty w okresie mniej więcej takim samym żeby dawali Ci badania w tym samym terminie i jeżeli na skierowaniu od prywatnego będziesz miała te same badania co dostaniesz na fundusz to nie ma problemu a jeżeli więcej dostaniesz od prywatnego to zrobisz te co na fundusz plus tylko te które dodatkowo musisz zapłacić a ich nie było na skierowaniu na fundusz...

Witam!! Wszystkie nowe mamusie. Ja mam 26 lat, to moja druga ciąża, córka ma 15 miesięcy, też jest z lipca i na to się zapowiada, że druga dzidzia też będzie z lipca, termin na 1 lipiec. Mieszkam w Gdańsku :-) druga wizyta u ginekologa dzisiaj na 18 :-) też teraz chodzę prywatnie a od listopada zamierzam chodzić na pakiet z lux medu i też nie chcę mówić jednemu lekarzowi o drugim. Chociaż może później już tylko przez lux med będę prowadzić ciążę. Może przypadkiem, któraś zna jakiegoś godnego polecenia ginekologa z Gdańskiego lux medu??

Mama 2018
2 lata różnicy to bardzo fajny wiek, u mnie będzie 3 lata...

Mi się smak zaczyna mieszać [emoji23]
Zjadłam przed chwilą śledzie w śmietanie i przegryzłam dwoma kawałkami sernika [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
hej dziewczyny to może ja powiem trochę o sobie. Mam 29 lat pochodzę z Radomia. Mam 7 letnią córeczką to moja 3 ciąża. W sierpniu miałam puste jajo płodowe. Wizyta dopiero 10.11.

Do góry