reklama
Cinka
Zaciekawiona BB
Ja nie wiem czy to normalne ale mi się chce non stop spać .Mogłabym cały dzień przespać i w nocy nie mam problemu z zaśnięciem i ten ból piersi.Mdlosci mam tylko lekkie zwłaszcza jak jestem głodna .Bardzo się cieszę że będzie dzidziuś a jeszcze bardziej jak okaże się że dziewczynka bo bardzo bym chciała mieć w domu taka księżniczkę.Kokardki i kucyki [emoji2]Byłam już w ciąży ale nie miałam żadnych objawów normalnie nic i straciłam więc tą ciążę liczę jako pierwsza bo czuję się kompletnie inaczej.I wiem że tym razem się uda normalnie czuje to.
życie cudem jest[emoji1]
życie cudem jest[emoji1]
Cinka
Zaciekawiona BB
I jak u ciebie robiłaś test? Nadal nie ma miesiączki? Bo nie wiem czy pisałaś i przeoczyłam .Ja w pierwszej ciąży miałam test pozytywny 4 dni przed terminem @,a dziś termin @ i test negatywny wiec raczej nic z tego nie będzie :/
życie cudem jest[emoji1]
Cinka to normalny objaw że chce Ci się spać. Jak tylko masz możliwość to się kładź i śpij! [emoji4] ty wypoczniesz a dziecko się będzie rozwijać pięknie [emoji4]
Piersi to też normalne, mnie też bardzo bolą i są wrażliwe na dotyk.... pierwszą też chciałam dziewczynkę i mam a teraz chciałabym chłopca [emoji6] ale jak będzie dziewczynka to też nic się nie stanie...
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Piersi to też normalne, mnie też bardzo bolą i są wrażliwe na dotyk.... pierwszą też chciałam dziewczynkę i mam a teraz chciałabym chłopca [emoji6] ale jak będzie dziewczynka to też nic się nie stanie...
happygirl
Zaciekawiona BB
lalki
Też mi się wydawało że najlepiej jak jeden nie wie o drugim, czyli najlepiej L4 brać tylko od jednego żeby nie było bałaganu w papierach, a drugie my mówić że chce chodzić do pracy? A który powinien być lekarzem prowadzącym? I np badania krwi robić podwójnie? Trochę nie wiem jak to ogarnąć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też mi się wydawało że najlepiej jak jeden nie wie o drugim, czyli najlepiej L4 brać tylko od jednego żeby nie było bałaganu w papierach, a drugie my mówić że chce chodzić do pracy? A który powinien być lekarzem prowadzącym? I np badania krwi robić podwójnie? Trochę nie wiem jak to ogarnąć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
L4 bierz u jednego a drugiemu możesz powiedzieć że nie potrzebujesz bo nie pracujesz... a co do badań to jak da Ci lekarz prywatny to musisz za te badania płacić a na nfz nie będziesz płacić. Umawiaj wizyty w okresie mniej więcej takim samym żeby dawali Ci badania w tym samym terminie i jeżeli na skierowaniu od prywatnego będziesz miała te same badania co dostaniesz na fundusz to nie ma problemu a jeżeli więcej dostaniesz od prywatnego to zrobisz te co na fundusz plus tylko te które dodatkowo musisz zapłacić a ich nie było na skierowaniu na fundusz...
Witam!! Wszystkie nowe mamusie. Ja mam 26 lat, to moja druga ciąża, córka ma 15 miesięcy, też jest z lipca i na to się zapowiada, że druga dzidzia też będzie z lipca, termin na 1 lipiec. Mieszkam w Gdańsku :-) druga wizyta u ginekologa dzisiaj na 18 :-) też teraz chodzę prywatnie a od listopada zamierzam chodzić na pakiet z lux medu i też nie chcę mówić jednemu lekarzowi o drugim. Chociaż może później już tylko przez lux med będę prowadzić ciążę. Może przypadkiem, któraś zna jakiegoś godnego polecenia ginekologa z Gdańskiego lux medu??
Mama 2018
2 lata różnicy to bardzo fajny wiek, u mnie będzie 3 lata...
Mi się smak zaczyna mieszać [emoji23]
Zjadłam przed chwilą śledzie w śmietanie i przegryzłam dwoma kawałkami sernika [emoji23][emoji23][emoji23]
2 lata różnicy to bardzo fajny wiek, u mnie będzie 3 lata...
Mi się smak zaczyna mieszać [emoji23]
Zjadłam przed chwilą śledzie w śmietanie i przegryzłam dwoma kawałkami sernika [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Podziel się: