I
iiwka
Gość
Trzymam kciuki za dobre wyniki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My u ortopedy z Grzesiem nie bylismy. Zresztą nie widzę takiej potrzeby,jeżeli nie ma nic niepokojącego. Grzesiowi każde (dwa) usg bioderek wyszło prawidłowo. Cos dolega Cyrylowi?Czy Wasze maluchy były już na kontroli u ortopedy? My właśnie byliśmy niedawno i mam wrażenie, że lekarz niedokładnie sprawdził Cyryla (przynajmniej w porównaniu do opowieści innych mam). I ewentualnie jakie macie zalecenia do obuwia w domu - w kapciach czy boso?
Hej Hej Paulinko witamy jak najbardziejWitam serdecznie!
Również chciałabym przypiąć się do lipcóweczek ponieważ moja córa jest z 10.07.07 a mój mężulek 12.07 ale nie wiem czy mogę.
Ostatnio przeczytałam,że większość nie życzy sobie tu obcych.
Pozdrowionka!
hejka , nie ma za co ;-)Dziękuję za tak cieplutkie powitanie:-)
Ja mam na imę Ola moja córcia Paulinka.
Ile Guguś ma ząbków hmmmm zbytnio nie da zaglądnąc w buźkę ale sporo (dziś postaram się policzyć)
Jesteśmy z Kłodzka.
Paulisia chowa się po kątach żartuję,dobrze choć mamy ostatnio problem z jedzonkiem:-(nie uznaje mleka i serów:-(ale staram się je przemycać w jakikolwiek sposób.
Mam pytanie jak można dołączyć do społeczności lipcóweczek?
POZDRAWIAM CIEPLUTKO!