reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Bardzo mi miło!:-)
Na co dzień siedzę z moim maleństwem w domku i robimy się pustelnikami:-D
Mała nie ma się z kim bawić(oprócz mnie,no i taty -oczywiście jeżeli nie pracuje)
A ja nie mam z kim pogawędzić więc bardzo często siedzę na BB.Przez przypadek tu trafiłam,szukałam na google jakiegoś forum dla mam no i jestem:-)
Pozdrawiam serdecznie!
Nam tez milo :-D:tak:;-)
To tak ja My:rofl2: wieksza nasza czesc Lipcowek :-D

Ja tez szukalam wiadomosci wtedy obecnie na temat ciazy i trafilam na forum:tak:
Cieszymy sie ze dolaczasz do nas napisz cos o sobie wiecej :tak::tak:
jak porod? Ile masz lat ;-) itp;-):tak:

reklama
Mam 21 lat,jestem młodą mamą :-)ale to nie znaczy,że gorszą(jak to zapatrują się na to starsze kobiety-niestety jakoś tak się utarło,że młoda mama ma tzn gorsza choć to nieprawda!:no:)ale niech każdy myśli jak chce.:rofl2:

Mój poród:
bóli dostałam 10.07(przenosiłam mojego szkraba prawie 2 tygodnie) o godzinie 3:30 i tak z bólami przetrwałam do godz 18:40,dzięki Bogu że był przy mnie mąż bardzo dużo mi pomógł. W końcu urodziłam przez cc ponieważ mała nie chciała"wyjść" i zaczęło zanikać tętno.Gdyby nie zmiana położnych nie mogę sobie nawet wyobrazić co by się stało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:Bardzo bałam sie cc ale teraz wiem,że gdy będę rodzić drugie dziecko to tylko przez cc.:tak:

Mój mąż jest 10 lat starszy ode mnie ale świetnie się dogadujemy(nawet nie widać tej różnicy wieku)nie wiem czy ja wygladam staro:-D:-D czy mój mąż młodo :tak:
Nasze maleństwo było jak najbardziej planowane.W zeszłym roku udało mi się nawet zdać maturę z bardzo dobrymi wynikami:tak::tak::-)
30 sierpnia wzięliśmy śłub.

Wybieram się również na studia zaoczne kierunek Zarządzanie.

I tak czas płynie w zaciszu wynajmowanego mieszkanka;-)(odcięliśmy się od rodziców!!:-);-))
I to chyba tyle o mnie:-p

POZDRAWIAM CIEPLUTKO!

hejka :rofl2:
Czuj sie jak u Siebie My tez jestesmy mlodymi mamami:tak:hehe
Ja mam 20 lat a Paulinka 21 bedzie miala o ile sie nie myle prawda ?Paulinka :tak:
Nikt u Nas nikogo nie wyroznia z racji wieku :no:;-)takz sie nie przejmuj ;-):-)Pokaz nam sie i swoja corcie to ocenimy was :-D;-)
wiek nie gra zadnej roli :blink:

Cale szczescie ze malej nic sie nie stalo podczas porodu ;-) biedna musialas sie nameczyc :sorry2::crazy:dwa porody w jednym :szok::dry:

Ja tez mieszkam oddzielnie:tak: - z rodzicami nie mieszkam od czasu gdy jestem ze swoim mezem na powaznie ;-);-).

Jak Ci mija dzien ? Mala spi czy bawi sie grzecznie ze masz czas na kompa?:confused::blink:

pozdrawiam ja uciekam sie szykowac bo lece do przychodni po recepete ;-)

hej hej
tak jak pisze Ewelinka u nas wiek nie ma znaczenia:no: tak tak mam a raczej bede miec 21 ale stara krowa ze mnie:-D:-D:-D:-D a ktorego sie urodziłąs????
gratuluje zdanej matury ja tez ja zdałąm:tak: i tez całkiem dobrze wszyscy sie smiali ze to przez urok "młodej mamy":-D:-D:-D
ojej to dobrze ze malej sie nic nie stal ja rodziłąm naturalnie a cesraki bym sie chyba bałą:szok::szok::szok:
moj maz ma 25 lat takze wszystko u was gra:sorry2::blink:
A Paulinka jak??? tez przechodzi jakis taki okres buntowniczy???
moja Julunia spi ale za godzinke powinna wstac dzisiaj pomagala mi żurek gotowac mowie Wam kuchareczka tak mieszała mi w garnku potem kielbaske na patelnie wrzucała:-D:-D

dobra ja lece trooszke polezec
piszcie piszcie Laseczki!!!

Z miłą chęcią przysłałabym Wam dziewczynki moje zdjęcia lecz niestety nie posiadam:-(nie lubię się fotorgafować.Kurcze a ja myąlałam,że będę tu najmłodsza:-D
moje urodzinki były 11 stycznia:-)ze mnie to dopiero stara krowa:-D:-D
Mała spała ale teraz rozrabia.Wyciąga wszystkie zabawki jakie tylko ma i rozrzuca po domu;-)
Jak tylko będę miała jakieś fotki to z pewnością wrzucę;-)

Na pierwszym zdjęciu Nasza niunia,na drugim my 30.08 a na trzecim ja tydzień po ślubie(miałam już dość tych długich kudłów;-))

Załączniki

• paulisia 017.jpg
    paulisia 017.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 43
  • skanuj0002.jpg
    skanuj0002.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 48
  • skanuj0003.jpg
    skanuj0003.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 50
hohohoho jaka laska !!!! ale Paulinka jest strasznie podobna do Ciebie ładnusie dziewczynki z Was a maz rzeczywiscie na młodszego wygląda:tak:;-)ja jestem z 13 lutego staruszko:-D:-D:-D

reklama
Do góry