reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Bardzo mi miło!:-)
Na co dzień siedzę z moim maleństwem w domku i robimy się pustelnikami:-D
Mała nie ma się z kim bawić(oprócz mnie,no i taty -oczywiście jeżeli nie pracuje)
A ja nie mam z kim pogawędzić więc bardzo często siedzę na BB.Przez przypadek tu trafiłam,szukałam na google jakiegoś forum dla mam no i jestem:-)
Pozdrawiam serdecznie!
Nam tez milo :-D:tak:;-)
To tak ja My:rofl2: wieksza nasza czesc Lipcowek :-D

Ja tez szukalam wiadomosci wtedy obecnie na temat ciazy i trafilam na forum:tak:
Cieszymy sie ze dolaczasz do nas napisz cos o sobie wiecej :tak::tak:
jak porod? Ile masz lat ;-) itp;-):tak:

reklama
Mam 21 lat,jestem młodą mamą :-)ale to nie znaczy,że gorszą(jak to zapatrują się na to starsze kobiety-niestety jakoś tak się utarło,że młoda mama ma tzn gorsza choć to nieprawda!:no:)ale niech każdy myśli jak chce.:rofl2:

Mój poród:
bóli dostałam 10.07(przenosiłam mojego szkraba prawie 2 tygodnie) o godzinie 3:30 i tak z bólami przetrwałam do godz 18:40,dzięki Bogu że był przy mnie mąż bardzo dużo mi pomógł. W końcu urodziłam przez cc ponieważ mała nie chciała"wyjść" i zaczęło zanikać tętno.Gdyby nie zmiana położnych nie mogę sobie nawet wyobrazić co by się stało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:Bardzo bałam sie cc ale teraz wiem,że gdy będę rodzić drugie dziecko to tylko przez cc.:tak:

Mój mąż jest 10 lat starszy ode mnie ale świetnie się dogadujemy(nawet nie widać tej różnicy wieku)nie wiem czy ja wygladam staro:-D:-D czy mój mąż młodo :tak:
Nasze maleństwo było jak najbardziej planowane.W zeszłym roku udało mi się nawet zdać maturę z bardzo dobrymi wynikami:tak::tak::-)
30 sierpnia wzięliśmy śłub.

Wybieram się również na studia zaoczne kierunek Zarządzanie.

I tak czas płynie w zaciszu wynajmowanego mieszkanka;-)(odcięliśmy się od rodziców!!:-);-))
I to chyba tyle o mnie:-p

POZDRAWIAM CIEPLUTKO!

hejka :rofl2:
Czuj sie jak u Siebie My tez jestesmy mlodymi mamami:tak:hehe
Ja mam 20 lat a Paulinka 21 bedzie miala o ile sie nie myle prawda ?Paulinka :tak:
Nikt u Nas nikogo nie wyroznia z racji wieku :no:;-)takz sie nie przejmuj ;-):-)Pokaz nam sie i swoja corcie to ocenimy was :-D;-)
wiek nie gra zadnej roli :blink:

Cale szczescie ze malej nic sie nie stalo podczas porodu ;-) biedna musialas sie nameczyc :sorry2::crazy:dwa porody w jednym :szok::dry:

Ja tez mieszkam oddzielnie:tak: - z rodzicami nie mieszkam od czasu gdy jestem ze swoim mezem na powaznie ;-);-).

Jak Ci mija dzien ? Mala spi czy bawi sie grzecznie ze masz czas na kompa?:confused::blink:

pozdrawiam ja uciekam sie szykowac bo lece do przychodni po recepete ;-)

hej hej
tak jak pisze Ewelinka u nas wiek nie ma znaczenia:no: tak tak mam a raczej bede miec 21 ale stara krowa ze mnie:-D:-D:-D:-D a ktorego sie urodziłąs????
gratuluje zdanej matury ja tez ja zdałąm:tak: i tez całkiem dobrze wszyscy sie smiali ze to przez urok "młodej mamy":-D:-D:-D
ojej to dobrze ze malej sie nic nie stal ja rodziłąm naturalnie a cesraki bym sie chyba bałą:szok::szok::szok:
moj maz ma 25 lat takze wszystko u was gra:sorry2::blink:
A Paulinka jak??? tez przechodzi jakis taki okres buntowniczy???
moja Julunia spi ale za godzinke powinna wstac dzisiaj pomagala mi żurek gotowac mowie Wam kuchareczka tak mieszała mi w garnku potem kielbaske na patelnie wrzucała:-D:-D

dobra ja lece trooszke polezec
piszcie piszcie Laseczki!!!

Z miłą chęcią przysłałabym Wam dziewczynki moje zdjęcia lecz niestety nie posiadam:-(nie lubię się fotorgafować.Kurcze a ja myąlałam,że będę tu najmłodsza:-D
moje urodzinki były 11 stycznia:-)ze mnie to dopiero stara krowa:-D:-D
Mała spała ale teraz rozrabia.Wyciąga wszystkie zabawki jakie tylko ma i rozrzuca po domu;-)
Jak tylko będę miała jakieś fotki to z pewnością wrzucę;-)

Na pierwszym zdjęciu Nasza niunia,na drugim my 30.08 a na trzecim ja tydzień po ślubie(miałam już dość tych długich kudłów;-))

Załączniki

• paulisia 017.jpg
    paulisia 017.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 39
  • skanuj0002.jpg
    skanuj0002.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 40
  • skanuj0003.jpg
    skanuj0003.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 47
hohohoho jaka laska !!!! ale Paulinka jest strasznie podobna do Ciebie ładnusie dziewczynki z Was a maz rzeczywiscie na młodszego wygląda:tak:;-)ja jestem z 13 lutego staruszko:-D:-D:-D

reklama
Do góry