reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Hej, my właśnie ze spacerku wróciłyśmy Milenka pospała, teraz się bawi i śpiewa w łóżeczku.

Co tam słychać u mamuś i dzieciaczków?

My remoncik niedługo zaczynamy tylko sesja egzaminacyjna się zakończy u mojego brata(czyt. malarza he he) Milenki pokoik trzeba pomalować i wkońcu pięknie wystroić.

Witam
U nas juz po choróbsku uff było koszmarnie.
A tak ogólnie to nic nowego sie nie dzieje oprócz tego że z dnia na dzień Julek zaskakuje coraz bardziej.
Czekamy na tatę jeszcze tylko 1,5 tygodnia ciekawa jestem reakcji Julka.
My w ty roku jedziemy nad nasze może,boję sie jechac z małym dzieckiem do obcego kraju,nie mówię że coś ma się od razu stać ale jednak u nas czuję sie bezpieczniej.
Co do kolczyków pomimo że nie mam córci to też bym poczekała, każda szczepionka mnie stresuje i nie moge znieść tego widoku.I własnie w lipcu nas takowa czeka brrr:baffled:

Witam:-)
Ja ttylko wpadlam się przywitać:-)Wrociliśmy juz z Mazur i było fajnie tylko pogoda taka sobie:-(Wiecej napiszę jak bede miała więcej wolnego:-D

Pozdrawaim ciepło:-)

Cześć.:-)
My już po jednym spacerku i zakupach. Grzesio śpi, obiad się gotuje, więc wykorzystałam czas i zajrzałam.:-)

Julkowa masz super zdjęcie w podpisie.:tak: Julek jaki roześmiany -wszystkie ząbki pokazuje.:-D

Katrinm fajnie, że wyjazd się udał i wypoczeliście.:tak::-)

Zanet fajnie -Milenka będzie miała na pewno przytulny pokoik.:tak: Ja lubie zmiany, tylko nienawidzę bałaganu który towarzyszy remontom.:dry::blink: Na jaki kolor będziecie malować ściany?
Ja też ciągle myślę o tym, że juz najwyższy czas przenieść Grzesia do pokoju Maćka, tylko nie mam pomysłu jak poprzesuwać te graty, żeby łóżeczko się zmieściło.:sorry2:

Hej

Witaj Katrinm5 po udanym urlopku i opowiadaj jak było.

asiulinka no kurcze jeszcze nie dokońca jestem zdecydowana na kolorek teraz jest taki zielony morski, chyba na biało i bolder z kubusiem puchatkiem z pomarańczowym i miarke wzrostu taką dużą naklejke na ściane też z kubusiem i będzie fajnie jak będzie mi czegoś brakować to dodam inny kolorek.
Brat będzie malował i w sprzątanku pomoże :) Odrazu sufit w łazience maźnie. My Milenki nie przenosimy do jej pokoju to tylko miejsce zabaw narazie...;-) Dobrze jest jak jest z nami w pokoju i śpi w swoim łóżeczku.

Pozdrawiamy i uciekamy na dwór niedługo bo słoneczko wyszło to może pośpi na świeżym powietrzu:confused:

a o gratach też myśle tyle tego jest bujak stoi, wózek w pokoju, łóżeczko turystyczne M rozłożył żeby zobaczyć i tak zostało,krzesełko do karmienia, zamały już fotelik samochodowy, i sterty zabawek to wszystko w Milenki pokoju, niedługo ruszyć się nie będzie gdzie.

Dzisiaj w mieście widziałam suber rowarek dla niuni z takim obramowaniem żeby nie wypadła daszkiem, fajny.

Czesc dziewczyny WROCILAM :tak::-D:-D:-):-)
tak sie ciesze bo tesknilam za wami - uzaleznienie od bb a w pl nawet nie mialam czasu po tylku sie podrapac , weselisko udane na 1002:tak::tak:
wkleje fotki jak ogarne sie ze wszystkim i opisze nasz pobyt i jak mnie corcia przywitala :-(papapa Blania ok taka duuuza :szok:przez 4 dni jej nie widzialam a tak sie zmienila :szok:urosla i utyla przez tesciowa :laugh2::laugh2:papap milego dnia

My właśnie po spacerku, Milenka nie zdrzemneła się:) a drzemała o 13, 30minut, czemu nie da mi odpocząć troszeczke.

Ja ostatnio od 18 chodze i ziewam, ciekawe co ja w nocy robie.

Buziaczek czyżby Blania olała mamusie, w pierwszej chwili??;-)

reklama
Cześć dziewczyny.
Wkońcu mam chwilkę na BB. Dzisiaj siostra mojego M urodziła dziewczynkę-Lenka będzie mieć na imię.:-)
Grzesiek napisał mi sms-ka że jutro pisze podanie o zostanie bo dowiedział się ze są jeszcze lepsze warunki niż myśleliśmy. Więc bardzo się cieszę!:tak::tak:;-):-):-)
Kacper śpi,bardzo marudny się zrobił ostatnio... Chyba tęskni za tatą.:-(
Julkowa jak jest z tęsknotą małego za tatą?:confused:
Marta,napisz mi sms-ka bo nie mam żadnych numerów jak mi ukradli telefon. Niewiem co się u Ciebie dzieje:-(...
A no i mam problem bo (chociaż już sama nie wiem) Kacprowi wychodzi lewa górna jedyneczka i wydaje mi się że jest już na niej czarna kropka,chociaż sama nie wiem... Martwię się tym bo mojej znajomej synek tak miał i trochę z tym problemów miała...
Wie może któraś co to się może dziać?

Do góry