reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Hej, my właśnie ze spacerku wróciłyśmy Milenka pospała, teraz się bawi i śpiewa w łóżeczku.

Co tam słychać u mamuś i dzieciaczków?

My remoncik niedługo zaczynamy tylko sesja egzaminacyjna się zakończy u mojego brata(czyt. malarza he he) Milenki pokoik trzeba pomalować i wkońcu pięknie wystroić.

Witam
U nas juz po choróbsku uff było koszmarnie.
A tak ogólnie to nic nowego sie nie dzieje oprócz tego że z dnia na dzień Julek zaskakuje coraz bardziej.
Czekamy na tatę jeszcze tylko 1,5 tygodnia ciekawa jestem reakcji Julka.
My w ty roku jedziemy nad nasze może,boję sie jechac z małym dzieckiem do obcego kraju,nie mówię że coś ma się od razu stać ale jednak u nas czuję sie bezpieczniej.
Co do kolczyków pomimo że nie mam córci to też bym poczekała, każda szczepionka mnie stresuje i nie moge znieść tego widoku.I własnie w lipcu nas takowa czeka brrr:baffled:

Witam:-)
Ja ttylko wpadlam się przywitać:-)Wrociliśmy juz z Mazur i było fajnie tylko pogoda taka sobie:-(Wiecej napiszę jak bede miała więcej wolnego:-D

Pozdrawaim ciepło:-)

Cześć.:-)
My już po jednym spacerku i zakupach. Grzesio śpi, obiad się gotuje, więc wykorzystałam czas i zajrzałam.:-)

Julkowa masz super zdjęcie w podpisie.:tak: Julek jaki roześmiany -wszystkie ząbki pokazuje.:-D

Katrinm fajnie, że wyjazd się udał i wypoczeliście.:tak::-)

Zanet fajnie -Milenka będzie miała na pewno przytulny pokoik.:tak: Ja lubie zmiany, tylko nienawidzę bałaganu który towarzyszy remontom.:dry::blink: Na jaki kolor będziecie malować ściany?
Ja też ciągle myślę o tym, że juz najwyższy czas przenieść Grzesia do pokoju Maćka, tylko nie mam pomysłu jak poprzesuwać te graty, żeby łóżeczko się zmieściło.:sorry2:

Hej

Witaj Katrinm5 po udanym urlopku i opowiadaj jak było.

asiulinka no kurcze jeszcze nie dokońca jestem zdecydowana na kolorek teraz jest taki zielony morski, chyba na biało i bolder z kubusiem puchatkiem z pomarańczowym i miarke wzrostu taką dużą naklejke na ściane też z kubusiem i będzie fajnie jak będzie mi czegoś brakować to dodam inny kolorek.
Brat będzie malował i w sprzątanku pomoże :) Odrazu sufit w łazience maźnie. My Milenki nie przenosimy do jej pokoju to tylko miejsce zabaw narazie...;-) Dobrze jest jak jest z nami w pokoju i śpi w swoim łóżeczku.

Pozdrawiamy i uciekamy na dwór niedługo bo słoneczko wyszło to może pośpi na świeżym powietrzu:confused:

a o gratach też myśle tyle tego jest bujak stoi, wózek w pokoju, łóżeczko turystyczne M rozłożył żeby zobaczyć i tak zostało,krzesełko do karmienia, zamały już fotelik samochodowy, i sterty zabawek to wszystko w Milenki pokoju, niedługo ruszyć się nie będzie gdzie.

Dzisiaj w mieście widziałam suber rowarek dla niuni z takim obramowaniem żeby nie wypadła daszkiem, fajny.

Czesc dziewczyny WROCILAM :tak::-D:-D:-):-)
tak sie ciesze bo tesknilam za wami - uzaleznienie od bb a w pl nawet nie mialam czasu po tylku sie podrapac , weselisko udane na 1002:tak::tak:
wkleje fotki jak ogarne sie ze wszystkim i opisze nasz pobyt i jak mnie corcia przywitala :-(papapa Blania ok taka duuuza :szok:przez 4 dni jej nie widzialam a tak sie zmienila :szok:urosla i utyla przez tesciowa :laugh2::laugh2:papap milego dnia

My właśnie po spacerku, Milenka nie zdrzemneła się:) a drzemała o 13, 30minut, czemu nie da mi odpocząć troszeczke.

Ja ostatnio od 18 chodze i ziewam, ciekawe co ja w nocy robie.

Buziaczek czyżby Blania olała mamusie, w pierwszej chwili??;-)

reklama
Cześć dziewczyny.
Wkońcu mam chwilkę na BB. Dzisiaj siostra mojego M urodziła dziewczynkę-Lenka będzie mieć na imię.:-)
Grzesiek napisał mi sms-ka że jutro pisze podanie o zostanie bo dowiedział się ze są jeszcze lepsze warunki niż myśleliśmy. Więc bardzo się cieszę!:tak::tak:;-):-):-)
Kacper śpi,bardzo marudny się zrobił ostatnio... Chyba tęskni za tatą.:-(
Julkowa jak jest z tęsknotą małego za tatą?:confused:
Marta,napisz mi sms-ka bo nie mam żadnych numerów jak mi ukradli telefon. Niewiem co się u Ciebie dzieje:-(...
A no i mam problem bo (chociaż już sama nie wiem) Kacprowi wychodzi lewa górna jedyneczka i wydaje mi się że jest już na niej czarna kropka,chociaż sama nie wiem... Martwię się tym bo mojej znajomej synek tak miał i trochę z tym problemów miała...
Wie może któraś co to się może dziać?

Do góry