ewa_adu
Fanka BB :)
Jeśli ktoś byłby zainteresowany POLECAM Śliczny DUŻY zestaw dla niuni 80-86-92-98 (384412756) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-)
:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marta - widze ze znasz lekarstwo na wszystko :-), powiedz mi kochana moze wiesz clemastinum na co podaje sie dziecia? (zgubilam ulotke)Julkowa,tulaski ogromne dla Ciebie i Julka.My już przechodziliśmy rotawirusa.Szczepienie już nic nie da,bo do 6-go m-ca się kłuje.Na biegunkę super jest hoeopatyczny DIARHEL(25zł) a żeby nawodnic to FLORIDRAL(elektrolity i DICOFLOR-pre i pro-biotyki).Możesz podac kaszki smakowe na wodzie dosłodzone do smaku albo podac mleko sojowe(Bebiko sojowe,Isomil{recepta} lub preparat mlekozastępczy{Nutramigen lub Bebilon Pepti}) - one są polecane przy biegunkach.
Widzialam raz akcje z przebijaniem uszu dziewczynce ktora miala chyba z roczek. Dla mnie to tragedia! Widzialam tez twarz kosmetyczki ktora miala przekuc te malutkie uszka.....! Dziecko plakalo bardzo......... Nigdy tego nie zapomne.... Moja Jasminka nie ma kolczykow. Jak bedzie chciala to wtedy nad tym sie zastanowie. Podziwiam Was dziewczyny ze decydujecie sie na kolczyki dla waszych coreczek tak szybko. Zeby dzieci nie plakaly:-(Oczywiście nikogo nie potępiam każdy robi jak uważa.
Pozdrawiamy