reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

czytam Was i smieje sie

dobry wieczorek

Laura w wc sie nie bawi ale lubi podgryzac wanne:tak:rozwijanie papaieru zdarza sie Lizane podlog wlasnie przerabiamy.Dzis Laura sama sie ugryzla:baffled:
Mam nadzieje ze chore dzieciatka szybko wyzdrowieja:-)
Pozdrawiam

reklama
Dziekuje dziewczynki mam nadzieję że teraz to juz bedzie coraz lepiej.
zanet
u was teraz hucznie.U nas bedzie dopiero w sierpniu.
anka a ja się naprodukowałam na "osiągnięciach"a ty już tu.Musisz napisać na każdym z wątków bo jestem ciekawa co u Laury.

Dobry wieczór.:blink:
My już w domku. Troszkę się wynudziłam, ale wizyta zaliczona.;-):-p

Julkowa biedny Juluś.:-( Dużo zdrówka dla niego.:blink:
Co do szczepionki to chyba można w każdej chwili zaszczepić.:confused:

Anka fajnie, że wpadłaś.:tak::-) Co tam u Was?

Julkowa,tulaski ogromne dla Ciebie i Julka.My już przechodziliśmy rotawirusa:tak:.Szczepienie już nic nie da:no:,bo do 6-go m-ca się kłuje:tak:.Na biegunkę super jest hoeopatyczny DIARHEL(25zł) a żeby nawodnic to FLORIDRAL(elektrolity i DICOFLOR-pre i pro-biotyki).Możesz podac kaszki smakowe na wodzie dosłodzone do smaku albo podac mleko sojowe(Bebiko sojowe,Isomil{recepta} lub preparat mlekozastępczy{Nutramigen lub Bebilon Pepti}) - one są polecane przy biegunkach.

czesc dziewczyny
fajnie ze jeszcze mnie pamietacie oczywiscie podczytuje Was :-)

dzis mamy nawet piekna pogode wiec spacerek zaliczymy.Na obiad jestesmy zaproszeni do bratanka od Mojego wiec to mam z glowy :)

Oj Zanet,masz rację... Będę coś wiedzieć dopiero we wtorek albo w środę bo M ma iść do chorążego i się pytać jak to wszytsko wygląda. A tak na 100% to dopiero za jakieś 1,5 miesiąca... Sama się doczekać nie mogę...

Julkowa ja słyszałam że po szczepieniu na rotawirusy to i tak dziecko je łapie i tylko w malutkim stopniu lżej to wszytsko przechodzi,ale niestety nie wiem tego z własnego doświadczenia a od szwagrierki i jej znajomych...

hej dziewczyny my juz po imperzce urodzionwej i muszes ie pochwalic moimi upragnionymi zabkami wyszly az cztery na dole wszystkie chorusie dzieci sciskam a mamusie trzymajcie sie:happy:

podpowiedzcie jakoes pomysly na dzien ojca!

Gratuluje z ąbków.

Julkowa przyznam szczeże że nie byłam nawet bo pogode do du.. i ja mieszkam na samym wieździe od JG w tych blokach więc kawałek tak mam, a do L napewno wpadniemy jak będzie pogoda i przyjdzie nam nowy wózeczek taki fajny składany, to myk w samochód.
Jak synuś lepiej już ??

iiwka trzymam kciuki, myśle że będzie ok.

Ja też nie szczepiłam na rota.. mam nadzieje że nie załapie niebardzo ma z kąd..

Pozdrawiam :)

iiwka trzymam kciuki

Cześć Dziewczyny!
życzę dużo zdrówka chorym maluszkom.Karolinka na szczęście jeszcze nie chorowała:-)
My w weekend byliśmy u moich rodziców i teściów. Mała szalała a ja troszkę odpoczęłam. Zaprosiliśmy już wszystkich na urodzinki:tak::-D
A w niedzielę jedziemy nad morze:-);-):tak:tylko na tydzień ale i tak super.
A Wy gdzie się wybieracie na wakacje?
Buziaczku jak po weselu?
My mamy jeszcze zaproszenie na sobotę na wesele ale nie idziemy i jeszcze w lipcu,ale do Warszawy. Też nie pójdziemy bo za daleko:wściekła/y:

reklama
Aga to super że nad morze wybywacie, my w Polskim morzu nie gustujemy:blink:, napewno gdzieś za granice uciekniemy z Milenką Chorwacja Turcja jeszcze nie wiemy bo M narazie ma dużo pracy, a pozatym wakacje dopiero się zaczynają więc mamy czas;-).
Moja też zdrowiutka odpukać;-).
My też mamy zaproszenia na dwa wesela jedno końcem sierpnia drugie końcem września i obydwa równie daleko.....:-( ale wypada jechać bo to bliska rodzinka.
Milenke w piękną kiecke mam ochote wystroić:tak::-) no i siebie też;-).

Pozdrawiamy

Do góry