reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

czytam Was i smieje sie

dobry wieczorek

Laura w wc sie nie bawi ale lubi podgryzac wanne:tak:rozwijanie papaieru zdarza sie Lizane podlog wlasnie przerabiamy.Dzis Laura sama sie ugryzla:baffled:
Mam nadzieje ze chore dzieciatka szybko wyzdrowieja:-)
Pozdrawiam

reklama
Dziekuje dziewczynki mam nadzieję że teraz to juz bedzie coraz lepiej.
zanet
u was teraz hucznie.U nas bedzie dopiero w sierpniu.
anka a ja się naprodukowałam na "osiągnięciach"a ty już tu.Musisz napisać na każdym z wątków bo jestem ciekawa co u Laury.

Dobry wieczór.:blink:
My już w domku. Troszkę się wynudziłam, ale wizyta zaliczona.;-):-p

Julkowa biedny Juluś.:-( Dużo zdrówka dla niego.:blink:
Co do szczepionki to chyba można w każdej chwili zaszczepić.:confused:

Anka fajnie, że wpadłaś.:tak::-) Co tam u Was?

Julkowa,tulaski ogromne dla Ciebie i Julka.My już przechodziliśmy rotawirusa:tak:.Szczepienie już nic nie da:no:,bo do 6-go m-ca się kłuje:tak:.Na biegunkę super jest hoeopatyczny DIARHEL(25zł) a żeby nawodnic to FLORIDRAL(elektrolity i DICOFLOR-pre i pro-biotyki).Możesz podac kaszki smakowe na wodzie dosłodzone do smaku albo podac mleko sojowe(Bebiko sojowe,Isomil{recepta} lub preparat mlekozastępczy{Nutramigen lub Bebilon Pepti}) - one są polecane przy biegunkach.

czesc dziewczyny
fajnie ze jeszcze mnie pamietacie oczywiscie podczytuje Was :-)

dzis mamy nawet piekna pogode wiec spacerek zaliczymy.Na obiad jestesmy zaproszeni do bratanka od Mojego wiec to mam z glowy :)

Oj Zanet,masz rację... Będę coś wiedzieć dopiero we wtorek albo w środę bo M ma iść do chorążego i się pytać jak to wszytsko wygląda. A tak na 100% to dopiero za jakieś 1,5 miesiąca... Sama się doczekać nie mogę...

Julkowa ja słyszałam że po szczepieniu na rotawirusy to i tak dziecko je łapie i tylko w malutkim stopniu lżej to wszytsko przechodzi,ale niestety nie wiem tego z własnego doświadczenia a od szwagrierki i jej znajomych...

hej dziewczyny my juz po imperzce urodzionwej i muszes ie pochwalic moimi upragnionymi zabkami wyszly az cztery na dole wszystkie chorusie dzieci sciskam a mamusie trzymajcie sie:happy:

podpowiedzcie jakoes pomysly na dzien ojca!

Gratuluje z ąbków.

Julkowa przyznam szczeże że nie byłam nawet bo pogode do du.. i ja mieszkam na samym wieździe od JG w tych blokach więc kawałek tak mam, a do L napewno wpadniemy jak będzie pogoda i przyjdzie nam nowy wózeczek taki fajny składany, to myk w samochód.
Jak synuś lepiej już ??

iiwka trzymam kciuki, myśle że będzie ok.

Ja też nie szczepiłam na rota.. mam nadzieje że nie załapie niebardzo ma z kąd..

Pozdrawiam :)

iiwka trzymam kciuki

Cześć Dziewczyny!
życzę dużo zdrówka chorym maluszkom.Karolinka na szczęście jeszcze nie chorowała:-)
My w weekend byliśmy u moich rodziców i teściów. Mała szalała a ja troszkę odpoczęłam. Zaprosiliśmy już wszystkich na urodzinki:tak::-D
A w niedzielę jedziemy nad morze:-);-):tak:tylko na tydzień ale i tak super.
A Wy gdzie się wybieracie na wakacje?
Buziaczku jak po weselu?
My mamy jeszcze zaproszenie na sobotę na wesele ale nie idziemy i jeszcze w lipcu,ale do Warszawy. Też nie pójdziemy bo za daleko:wściekła/y:

reklama
Aga to super że nad morze wybywacie, my w Polskim morzu nie gustujemy:blink:, napewno gdzieś za granice uciekniemy z Milenką Chorwacja Turcja jeszcze nie wiemy bo M narazie ma dużo pracy, a pozatym wakacje dopiero się zaczynają więc mamy czas;-).
Moja też zdrowiutka odpukać;-).
My też mamy zaproszenia na dwa wesela jedno końcem sierpnia drugie końcem września i obydwa równie daleko.....:-( ale wypada jechać bo to bliska rodzinka.
Milenke w piękną kiecke mam ochote wystroić:tak::-) no i siebie też;-).

Pozdrawiamy

Do góry