reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Julkowa - Sliczne buciki, ciekawe czy beda wygodne :happy:
Ja sie zastanawiam nad kupnem jakis Blance ale nie bardzo wiem na jakie sie zdecydowac czy na jakies orginalne nike adidas czy na jakies skorzane adidaski, a moze sandalki??tylko nie bardzo wiem kiedy je zalozy jak u nas ciagle pada i zimno , ahhh ta pogoda ...a czym sie sugerujecie w kupnie? jakie maja rozmiary wasze maluchy bo ja kupuje jeszcze na miesiace :happy:
Blania juz spi , a ja teraz ogarne dom i tez wykapie sie i w lozeczku jeszcze bede czytala co tam u was :tak::tak:

reklama
Julkowa nie wiem, czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że nie mają całej zapiętki. Grześ kiedyś słyszałam, że takie maluchy powinny mieć całe, a nie paseczek.
Ja chce kupić Grzesiowi na razie jeszcze takie miękkie buciki, coś w stylu: HIT-BUCIKI TYPU ADIDAS, 6-12 m,wysyłka tylko 4 zl (342277039) - Aukcje internetowe Allegro Mam jeszcze prawdziwe adidaski Nike. Ale one to są takie sztywne i wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na takie buciki.

Niusia - napisz koniecznie jakie kupiłaś buciki, też będę musiała Dawidkowi kupić i nie wiem jakie. W Polsce to rozglądałabym się za "Bartkami" alebo tymi ortopedycznymi ze sztywną piętką ale w Anglii to wogle nie mam rozeznania jakie są dobre.
A co do czasu to faktycznie Dawid zagląda wszędzie i wszystko ściąga. Ostatnio polizał telewizor jak leciał "Nodi". W nocy ciągle jest to samo: pobudki z krzykiem a teraz jeszcze doszedł brak apetytu na obiadki. Poprostu jest cudownie!
:-)pozdrawiam
papapapapapapa

Butki kupilismy w Clarks'ie i tak jak asiulinka napisala takie twarde sa jeszcze za twarde, o takich miekkich tez myslalam jak asiulinka pisze, ale ze Victor juz stoi i stawia kroczki to juz bylo na nie za pozno.
W Clarks'ie naprawde az milo kupowac butki, mierza dziecku stopki obydwie na dlugosc i szrokosc, tak jak pisalam stronke wczesniej sa 3 grupy.

Julkowa nie wiem, czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że nie mają całej zapiętki. Grześ kiedyś słyszałam, że takie maluchy powinny mieć całe, a nie paseczek.
Ja chce kupić Grzesiowi na razie jeszcze takie miękkie buciki, coś w stylu: HIT-BUCIKI TYPU ADIDAS, 6-12 m,wysyłka tylko 4 zl (342277039) - Aukcje internetowe Allegro Mam jeszcze prawdziwe adidaski Nike. Ale one to są takie sztywne i wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na takie buciki.

Duuzo zdrowka dla Grzesia.

Buziaczku, my w pierwszej kolejnosci tez patrzylismy na nike czy adidas'a butki ale w takim sklepie nie mierza stopek pozatym sa buty albo miekkie albo twarde, czyli juz do chodzednia, a jak dziecko dopiero sie uczy to musi miec te posrednie nie calkiem twarde, zeby czulo podloze.

kurcze widze ze link sie otwiera na stronie glownej, trzeba sie zaglebic dalej, a nasze butki to PICO LIGHTS bialo pomaranczowe. nie moge skopiowac fotki-chyba maja zabezpieczenia. A z aparatu jeszcze nie zgralam zeby Wam pokazac.

reklama
Nusia - Buciki sa super sama bym takie Blance kupila jakby byly podobne w dziewczecej edycji a tam nie ma takich, moze te ostatnie z first trainers, ale za duze rozmiary , moze nexcie sa jakies fajne ale mowisz ze miekkie sa? wybore sie tam pod koniec miesiaca, osttanio tam przypadkiem wstapilam i ogladalam buciki ale myslalam ze inne trzeba kupic na 1 raz , ale pojde, wybiore i kupie Blance bo zaczyna juz sama stawac dlugo:tak: i powoli dawac kroki wiec pewnie za miesiac juz bedzie probbowala po pare kroczkow chodzic a chyba lepiej jak sie malec uczy w bucikach niz na plaskiej stopie ???:-p Super , a nozka sie poci w nich czy nie :sorry2:niby skorzane sa , podobno tak pisalo.
a mama jeszcze pytanie oni ci doradzili by juz kupic first trainers? czy sama sie zdecydowalas ??

Do góry