reklama
Aha, no to fajnie ciekawie czy u Nas tez tak doradza jak pojde ,Buziaczku, tak kupilam te first trainers- takie nam doradzili. A skad wiesz ze z tej serii sa za duze dla Blani, znasz jej rozmiar?
Zmykam juz spac, bo ledwo juz widze
papatki
zalaczam fotke
Znam mniej wiecej Blania nosi 1.5 - 2 zalezy w jakim buciku oczywiscie w adidaskach taki a jak kupilam jej takie buciki takie 'ala' sandalki z przodem i tylem krytym nie wiem jak sie nazywaja hehe to nie mogla za jakis czas ich zalozyc za kilka dni bo ma wysokie podbicie w stopce i na zapieciu ciezko bylo i do tego podkulone paluszki i kopciuszek jeden but wszedl a drugi juz nie i byl placz bo bardzo uwielbia swoje kolorowe swiecace buciki pantofelki takie :-) noi tatus musial jechac po duzo wieksze
a powiem wam co dzis moja drobinka zrobila , wsadzilam misie do pralki by uprac bo wczoraj bylismy na wesolym miesteczku i maz wygral dla Blanki kilka maskotek i w tym min, takiego pieska huskey z niebieskimi oczkami ktory Blani sie niesamowicie spodobal ale trzeba bylo wyprac i Blania widziala jak wkladalam pieska do pralkii innne misie, zamknelam pralke Blania stala juz w szybce i patrzyla , wlaczyla sie pralka uslyszala ''klik'' misie zaczely sie krecic a Blania w placz wielki , wisiala przy pralce i plakala jak sie praly ja bylam w szoku i zaczelam tlumaczyc dziecku ze sie piora i po jakims czasie uspokoila sie i zasnela , a jak sie obudzila dalam jej juz upranego i byla wielka radosc do samego wieczora ohhh i jak tu nie kochac
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Buziaczek, w nexcie nie wiem czy sa miekkie jakies napewno ale nie patrzylam tam.
A jesli chodzi o takie jak moje to sa dla Blani, taki sam wzor, tyle ze rozowo biale w first trainers, nazywaja sie CANDY LIGHTS i sa od rozm.3 wiec mysle ze spokojnie, chyba az tak duzej stopki Blania nie ma zeby 3 byla za wielka:-)
A jesli chodzi o takie jak moje to sa dla Blani, taki sam wzor, tyle ze rozowo biale w first trainers, nazywaja sie CANDY LIGHTS i sa od rozm.3 wiec mysle ze spokojnie, chyba az tak duzej stopki Blania nie ma zeby 3 byla za wielka:-)
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
haha, wyprzedzilas mnie z tym postem to rzeczywiscie ma malalusia stopeczke
A z tym praniem to niezly numer..niby takie te nasze dzieciaczki male kruszynki a tyle juz rozumieja...
A z tym praniem to niezly numer..niby takie te nasze dzieciaczki male kruszynki a tyle juz rozumieja...
Widzialam kiedys fajne buciki ale czy sie nadawaly na 1 tego to nie wiem bo sie im nie przygladalam, ale chyba sie zdecyduje na takie same jak ma twoj maly tylko ze rozowo biale , siwetne sa i nie drogie jak na bucik ze skorki beda wieksze ale jak zalozymy skarpetke i rajstopke beda wsam raz bo Blania to troszke zmarzluchBuziaczek, w nexcie nie wiem czy sa miekkie jakies napewno ale nie patrzylam tam.
Hehehe mijamy se postami , ale buciki naprawde extra , pozwolisz ze kupie podobnehaha, wyprzedzilas mnie z tym postem to rzeczywiscie ma malalusia stopeczke
a nie poci sie stopka powiec jeszcze ?? lubi maly w nich byc ??
julkowa
Agentka 002 :-)
Jeśli chodzi o naukę chodzenia to na pewno sie nie nadają bo mają za miękko podeszwę myślałam raczej o wózku.Tak ogólnie to mnie zauroczyły takie mini i nie wiadomo czy w lecie będą dobre.My myślimy nad GEOX moja szwagierka tych używała mają taką dziurkowaną oddychającą podeszwę i małej nie pociła się nóżka.Julkowa nie wiem, czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że nie mają całej zapiętki. Grześ kiedyś słyszałam, że takie maluchy powinny mieć całe, a nie paseczek.
Ja chce kupić Grzesiowi na razie jeszcze takie miękkie buciki, coś w stylu: HIT-BUCIKI TYPU ADIDAS, 6-12 m,wysyłka tylko 4 zl (342277039) - Aukcje internetowe Allegro Mam jeszcze prawdziwe adidaski Nike. Ale one to są takie sztywne i wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na takie buciki.
Hejka
Julkowa - Do wozka to sie beda nadawac jak bedzie upal napewno ;-).
Wogule nas tutaj malo , jak pogoda u was bo u nas narazie sloneczko , po poludniu pewnie pojdziemy na spacerek :-)a poki co zabieram sie do przygotowywania obiadu nie lubie siedziec ostatnio w garkachnuda
a co wy dzis robicie na obiadek, ja schabowe z ziemniaczkami i kapusta kiszona
Blania wlasnie szarzuje z krolikiem a przed chwila ogladala bajeczke na jedynce
Julkowa - Do wozka to sie beda nadawac jak bedzie upal napewno ;-).
Wogule nas tutaj malo , jak pogoda u was bo u nas narazie sloneczko , po poludniu pewnie pojdziemy na spacerek :-)a poki co zabieram sie do przygotowywania obiadu nie lubie siedziec ostatnio w garkachnuda
a co wy dzis robicie na obiadek, ja schabowe z ziemniaczkami i kapusta kiszona
Blania wlasnie szarzuje z krolikiem a przed chwila ogladala bajeczke na jedynce
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Buziaczku, nie poci sie, a maly nie probuje ich zdejmowac wiec chyba je lubi na poczatku tylko obserwowal co to takiego.
Julkowa, masz racje co do Marty, miejmy nadzieje ze wszystko u niej dobrze.
U nas dzis slonko swieci ale za cieplo nie jest.
Kurcze w sobote posadzilam kwiaty w ogrodzie, a dzis w nocy bylo na minusie, niewiem co z nich bedzie:-(
Julkowa, masz racje co do Marty, miejmy nadzieje ze wszystko u niej dobrze.
U nas dzis slonko swieci ale za cieplo nie jest.
Kurcze w sobote posadzilam kwiaty w ogrodzie, a dzis w nocy bylo na minusie, niewiem co z nich bedzie:-(
reklama
Cześć Lipcóweczki.:-)
U nas też ładnie świeci słoneczko i niemal bezchmurne niebo. Ale my nie wychodzimy, bo chłopaki chorzy, a poza tym wczoraj mieli bańki stawiane, a po nich to 3 dni w domu trzeba siedzieć.:-(
A ja dziś miałam ciężką noc. Grześ pół nocy nie spał,tylko marudził. Ewentualnie na rękach usypiał, ale jak go odkładałam do łóżeczka, to się budził, siadał i od nowa płakał.
U nas też ładnie świeci słoneczko i niemal bezchmurne niebo. Ale my nie wychodzimy, bo chłopaki chorzy, a poza tym wczoraj mieli bańki stawiane, a po nich to 3 dni w domu trzeba siedzieć.:-(
A ja dziś miałam ciężką noc. Grześ pół nocy nie spał,tylko marudził. Ewentualnie na rękach usypiał, ale jak go odkładałam do łóżeczka, to się budził, siadał i od nowa płakał.
Martcie odcieli internet.Marty coś nie widać zawsze rano była! Mam nadzieję że u niej wszystko ok.i jej dzieciaczków.