reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Asiulinka, dziekuje.

Buziaczku, tak kupilam te first trainers- takie nam doradzili. A skad wiesz ze z tej serii sa za duze dla Blani, znasz jej rozmiar?

Zmykam juz spac, bo ledwo juz widze:)
papatki

zalaczam fotke

Załączniki

• Untitled 1.jpg
    Untitled 1.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Buziaczku, tak kupilam te first trainers- takie nam doradzili. A skad wiesz ze z tej serii sa za duze dla Blani, znasz jej rozmiar?

Zmykam juz spac, bo ledwo juz widze:)
papatki

zalaczam fotke
Aha, no to fajnie ciekawie czy u Nas tez tak doradza jak pojde , :blink:
Znam mniej wiecej Blania nosi 1.5 - 2 zalezy w jakim buciku oczywiscie w adidaskach taki a jak kupilam jej takie buciki takie 'ala' sandalki z przodem i tylem krytym :zawstydzona/y:nie wiem jak sie nazywaja hehe to nie mogla za jakis czas ich zalozyc za kilka dni bo ma wysokie podbicie w stopce i na zapieciu ciezko bylo i do tego podkulone paluszki i kopciuszek jeden but wszedl a drugi juz nie i byl placz bo bardzo uwielbia swoje kolorowe swiecace buciki pantofelki takie :-D:-) noi tatus musial jechac po duzo wieksze :-D

a powiem wam co dzis moja drobinka zrobila , wsadzilam misie do pralki by uprac bo wczoraj bylismy na wesolym miesteczku i maz wygral dla Blanki kilka maskotek i w tym min, takiego pieska huskey z niebieskimi oczkami ktory Blani sie niesamowicie spodobal ale trzeba bylo wyprac i Blania widziala jak wkladalam pieska do pralkii innne misie, zamknelam pralke Blania stala juz w szybce i patrzyla , wlaczyla sie pralka uslyszala ''klik'' misie zaczely sie krecic a Blania w placz wielki , wisiala przy pralce i plakala jak sie praly :szok::szok::szok:ja bylam w szoku i zaczelam tlumaczyc dziecku ze sie piora i po jakims czasie uspokoila sie i zasnela , a jak sie obudzila dalam jej juz upranego i byla wielka radosc do samego wieczora :rofl2:ohhh i jak tu nie kochac :-D

Buziaczek, w nexcie nie wiem czy sa miekkie jakies napewno ale nie patrzylam tam.
A jesli chodzi o takie jak moje to sa dla Blani, taki sam wzor, tyle ze rozowo biale w first trainers, nazywaja sie CANDY LIGHTS i sa od rozm.3 wiec mysle ze spokojnie, chyba az tak duzej stopki Blania nie ma zeby 3 byla za wielka:-)

haha, wyprzedzilas mnie z tym postem:-D to rzeczywiscie ma malalusia stopeczke:tak:
A z tym praniem to niezly numer..niby takie te nasze dzieciaczki male kruszynki a tyle juz rozumieja...:tak:

Buziaczek, w nexcie nie wiem czy sa miekkie jakies napewno ale nie patrzylam tam.
A jesli chodzi o takie jak moje to sa dla Blani, taki sam wzor, tyle ze rozowo biale w first trainers, nazywaja sie CANDY LIGHTS i sa od rozm.3 wiec mysle ze spokojnie, chyba az tak duzej stopki Blania nie ma zeby 3 byla za wielka:-)
Widzialam kiedys fajne buciki ale czy sie nadawaly na 1 tego to nie wiem bo sie im nie przygladalam, ale chyba sie zdecyduje na takie same jak ma twoj maly tylko ze rozowo biale , siwetne sa :tak:i nie drogie jak na bucik ze skorki :tak:beda wieksze ale jak zalozymy skarpetke i rajstopke beda wsam raz bo Blania to troszke zmarzluch:sorry2:

haha, wyprzedzilas mnie z tym postem:-D to rzeczywiscie ma malalusia stopeczke:tak:
A z tym praniem to niezly numer..niby takie te nasze dzieciaczki male kruszynki a tyle juz rozumieja...:tak:
Hehehe mijamy se postami , ale buciki naprawde extra , pozwolisz ze kupie podobne :-D
a nie poci sie stopka powiec jeszcze ?? lubi maly w nich byc ??

Julkowa nie wiem, czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że nie mają całej zapiętki. Grześ kiedyś słyszałam, że takie maluchy powinny mieć całe, a nie paseczek.
Ja chce kupić Grzesiowi na razie jeszcze takie miękkie buciki, coś w stylu: HIT-BUCIKI TYPU ADIDAS, 6-12 m,wysyłka tylko 4 zl (342277039) - Aukcje internetowe Allegro Mam jeszcze prawdziwe adidaski Nike. Ale one to są takie sztywne i wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na takie buciki.
Jeśli chodzi o naukę chodzenia to na pewno sie nie nadają bo mają za miękko podeszwę myślałam raczej o wózku.Tak ogólnie to mnie zauroczyły takie mini i nie wiadomo czy w lecie będą dobre.My myślimy nad GEOX moja szwagierka tych używała mają taką dziurkowaną oddychającą podeszwę i małej nie pociła się nóżka.

Hejka
Julkowa - Do wozka to sie beda nadawac jak bedzie upal napewno ;-).
Wogule nas tutaj malo , jak pogoda u was bo u nas narazie sloneczko , po poludniu pewnie pojdziemy na spacerek :-)a poki co zabieram sie do przygotowywania obiadu :dry:nie lubie siedziec ostatnio w garkach:nerd:nuda:-D
a co wy dzis robicie na obiadek, ja schabowe z ziemniaczkami i kapusta kiszona :tak:
Blania wlasnie szarzuje z krolikiem a przed chwila ogladala bajeczke na jedynce :blink:

Buziaczku, nie poci sie, a maly nie probuje ich zdejmowac wiec chyba je lubi:tak: na poczatku tylko obserwowal co to takiego.

Julkowa, masz racje co do Marty, miejmy nadzieje ze wszystko u niej dobrze.

U nas dzis slonko swieci ale za cieplo nie jest.

Kurcze w sobote posadzilam kwiaty w ogrodzie, a dzis w nocy bylo na minusie, niewiem co z nich bedzie:-(

reklama
Cześć Lipcóweczki.:-)
U nas też ładnie świeci słoneczko i niemal bezchmurne niebo.:tak: Ale my nie wychodzimy, bo chłopaki chorzy, a poza tym wczoraj mieli bańki stawiane, a po nich to 3 dni w domu trzeba siedzieć.:-(
A ja dziś miałam ciężką noc. Grześ pół nocy nie spał,tylko marudził. Ewentualnie na rękach usypiał, ale jak go odkładałam do łóżeczka, to się budził, siadał i od nowa płakał.:baffled:

Marty coś nie widać zawsze rano była! Mam nadzieję że u niej wszystko ok.i jej dzieciaczków.
Martcie odcieli internet.

Do góry