reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Julkowa - Sliczne buciki, ciekawe czy beda wygodne :happy:
Ja sie zastanawiam nad kupnem jakis Blance ale nie bardzo wiem na jakie sie zdecydowac czy na jakies orginalne nike adidas czy na jakies skorzane adidaski, a moze sandalki??tylko nie bardzo wiem kiedy je zalozy jak u nas ciagle pada i zimno , ahhh ta pogoda ...a czym sie sugerujecie w kupnie? jakie maja rozmiary wasze maluchy bo ja kupuje jeszcze na miesiace :happy:
Blania juz spi , a ja teraz ogarne dom i tez wykapie sie i w lozeczku jeszcze bede czytala co tam u was :tak::tak:

reklama
Julkowa nie wiem, czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że nie mają całej zapiętki. Grześ kiedyś słyszałam, że takie maluchy powinny mieć całe, a nie paseczek.
Ja chce kupić Grzesiowi na razie jeszcze takie miękkie buciki, coś w stylu: HIT-BUCIKI TYPU ADIDAS, 6-12 m,wysyłka tylko 4 zl (342277039) - Aukcje internetowe Allegro Mam jeszcze prawdziwe adidaski Nike. Ale one to są takie sztywne i wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na takie buciki.

Niusia - napisz koniecznie jakie kupiłaś buciki, też będę musiała Dawidkowi kupić i nie wiem jakie. W Polsce to rozglądałabym się za "Bartkami" alebo tymi ortopedycznymi ze sztywną piętką ale w Anglii to wogle nie mam rozeznania jakie są dobre.
A co do czasu to faktycznie Dawid zagląda wszędzie i wszystko ściąga. Ostatnio polizał telewizor jak leciał "Nodi". W nocy ciągle jest to samo: pobudki z krzykiem a teraz jeszcze doszedł brak apetytu na obiadki. Poprostu jest cudownie!
:-)pozdrawiam
papapapapapapa

Butki kupilismy w Clarks'ie i tak jak asiulinka napisala takie twarde sa jeszcze za twarde, o takich miekkich tez myslalam jak asiulinka pisze, ale ze Victor juz stoi i stawia kroczki to juz bylo na nie za pozno.
W Clarks'ie naprawde az milo kupowac butki, mierza dziecku stopki obydwie na dlugosc i szrokosc, tak jak pisalam stronke wczesniej sa 3 grupy.

Julkowa nie wiem, czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że nie mają całej zapiętki. Grześ kiedyś słyszałam, że takie maluchy powinny mieć całe, a nie paseczek.
Ja chce kupić Grzesiowi na razie jeszcze takie miękkie buciki, coś w stylu: HIT-BUCIKI TYPU ADIDAS, 6-12 m,wysyłka tylko 4 zl (342277039) - Aukcje internetowe Allegro Mam jeszcze prawdziwe adidaski Nike. Ale one to są takie sztywne i wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na takie buciki.

Duuzo zdrowka dla Grzesia.

Buziaczku, my w pierwszej kolejnosci tez patrzylismy na nike czy adidas'a butki ale w takim sklepie nie mierza stopek pozatym sa buty albo miekkie albo twarde, czyli juz do chodzednia, a jak dziecko dopiero sie uczy to musi miec te posrednie nie calkiem twarde, zeby czulo podloze.

kurcze widze ze link sie otwiera na stronie glownej, trzeba sie zaglebic dalej, a nasze butki to PICO LIGHTS bialo pomaranczowe. nie moge skopiowac fotki-chyba maja zabezpieczenia. A z aparatu jeszcze nie zgralam zeby Wam pokazac.

reklama
Nusia - Buciki sa super sama bym takie Blance kupila jakby byly podobne w dziewczecej edycji a tam nie ma takich, moze te ostatnie z first trainers, ale za duze rozmiary , moze nexcie sa jakies fajne ale mowisz ze miekkie sa? wybore sie tam pod koniec miesiaca, osttanio tam przypadkiem wstapilam i ogladalam buciki ale myslalam ze inne trzeba kupic na 1 raz , ale pojde, wybiore i kupie Blance bo zaczyna juz sama stawac dlugo:tak: i powoli dawac kroki wiec pewnie za miesiac juz bedzie probbowala po pare kroczkow chodzic a chyba lepiej jak sie malec uczy w bucikach niz na plaskiej stopie ???:-p Super , a nozka sie poci w nich czy nie :sorry2:niby skorzane sa , podobno tak pisalo.
a mama jeszcze pytanie oni ci doradzili by juz kupic first trainers? czy sama sie zdecydowalas ??

Do góry