reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

no no widze za ja mam całkiem dobrze tesciowa mieszka na drugim koncu polski zeby do niej dojechac trzeba z 15 godz jechac albo wiecej raz do roku tam jezdzimy

reklama
easter_bunny_2.gif
Z okazji Świąt Wielkanocnych
życzę Wam wiosny, wiosny i jeszcze raz wiosny!
Pękających na drzewach pąków,
ziemi, która zaczyna pachnieć i słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie
także grzeje.
Życzę Wam wiosny w życiu codziennym, rodzinnym, w pracy,
na koncie bankowym ale przede wszystkim życzę Wam wiosny w sercu

a%3E
a%3E

Wesolych Swiat Wielkanocnych, smacznego jajka, szalonego i wyjatkowo mokrego Smingusa Dyngusa oraz samych slonecznych i cudownych dni zyczy Niusia
**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

:tak:
no no widze za ja mam całkiem dobrze tesciowa mieszka na drugim koncu polski zeby do niej dojechac trzeba z 15 godz jechac albo wiecej raz do roku tam jezdzimy

Moja tez dosc daleko mieszka:-D
Szczerze mowiac to nigdy sie nie wtracala, ale gdy pojawil sie Victor...:wściekła/y: to az poleciala wymiana zdan, bo juz nie wytrzymalam. Ciesze sie ze jestem tu z dala od niej:-)

A Wam dziewczyny zycze szybko wlasnego m4:tak: A poki co cierpliwosci.

A jak przygotowania do swiat?
U mnie juz wszystko zrobione, teraz siedzimy wszyscy przed tv, maly spi, odpoczynek..a jutro wielkie obzarstwo..:-D

Dobrej nocki.

A u nas smutno w te Święta....maz pracuje,a cała rodzina daleko w Polsce:-( ach no to własnie sa minusy mieszkania zza granicą:-(

No to jeszcze raz..... poprzednią wiadomość gdzieś mi wcięło :tak::wściekła/y:
Od 3-4 dni Dawidek zrobił się jakiś niespokojny w nocy. Budzi się z krzykiem, wierci się, ciągle szuka cyca i ma problem z zaśnięciem nawet przy cycu. Zastanawiam się czy może brzuszek go boli. Ale boli tylko w nocy? bo w ciągu dnia jest słodki i grzeczny. Naprawdę nie wiem o co mu chodzi....

Niusia, Agaa - no my też spędzaliśmy święta z dala od rodziny. No ale ja niedawno wyjechałam więc jeszcze tak nie tęsknię.

pozdrawiam

reklama
No to jeszcze raz..... poprzednią wiadomość gdzieś mi wcięło :tak::wściekła/y:
Od 3-4 dni Dawidek zrobił się jakiś niespokojny w nocy. Budzi się z krzykiem, wierci się, ciągle szuka cyca i ma problem z zaśnięciem nawet przy cycu. Zastanawiam się czy może brzuszek go boli. Ale boli tylko w nocy? bo w ciągu dnia jest słodki i grzeczny. Naprawdę nie wiem o co mu chodzi..
U nas nocki to samo a dzisiejsza to po prostu koszmar.Ja wyszukuje winy w zabkach,choc jeszcze nic nie widać..Już sama nie wiem bo smarowanie żelem nawet nie pomaga.

Do góry