reklama
julkowa
Agentka 002 :-)
życzę Wam wiosny, wiosny i jeszcze raz wiosny!
Pękających na drzewach pąków,
ziemi, która zaczyna pachnieć i słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie
także grzeje.
Życzę Wam wiosny w życiu codziennym, rodzinnym, w pracy,
na koncie bankowym ale przede wszystkim życzę Wam wiosny w sercu
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Wesolych Swiat Wielkanocnych, smacznego jajka, szalonego i wyjatkowo mokrego Smingusa Dyngusa oraz samych slonecznych i cudownych dni zyczy Niusia
**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Marta1981
Rodzyneczka
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
no no widze za ja mam całkiem dobrze tesciowa mieszka na drugim koncu polski zeby do niej dojechac trzeba z 15 godz jechac albo wiecej raz do roku tam jezdzimy
Moja tez dosc daleko mieszka
Szczerze mowiac to nigdy sie nie wtracala, ale gdy pojawil sie Victor... to az poleciala wymiana zdan, bo juz nie wytrzymalam. Ciesze sie ze jestem tu z dala od niej:-)
A Wam dziewczyny zycze szybko wlasnego m4 A poki co cierpliwosci.
A jak przygotowania do swiat?
U mnie juz wszystko zrobione, teraz siedzimy wszyscy przed tv, maly spi, odpoczynek..a jutro wielkie obzarstwo..
Dobrej nocki.
jasmina111
Fan(ka)
No to jeszcze raz..... poprzednią wiadomość gdzieś mi wcięło
Od 3-4 dni Dawidek zrobił się jakiś niespokojny w nocy. Budzi się z krzykiem, wierci się, ciągle szuka cyca i ma problem z zaśnięciem nawet przy cycu. Zastanawiam się czy może brzuszek go boli. Ale boli tylko w nocy? bo w ciągu dnia jest słodki i grzeczny. Naprawdę nie wiem o co mu chodzi....
Niusia, Agaa - no my też spędzaliśmy święta z dala od rodziny. No ale ja niedawno wyjechałam więc jeszcze tak nie tęsknię.
pozdrawiam
Od 3-4 dni Dawidek zrobił się jakiś niespokojny w nocy. Budzi się z krzykiem, wierci się, ciągle szuka cyca i ma problem z zaśnięciem nawet przy cycu. Zastanawiam się czy może brzuszek go boli. Ale boli tylko w nocy? bo w ciągu dnia jest słodki i grzeczny. Naprawdę nie wiem o co mu chodzi....
Niusia, Agaa - no my też spędzaliśmy święta z dala od rodziny. No ale ja niedawno wyjechałam więc jeszcze tak nie tęsknię.
pozdrawiam
reklama
julkowa
Agentka 002 :-)
U nas nocki to samo a dzisiejsza to po prostu koszmar.Ja wyszukuje winy w zabkach,choc jeszcze nic nie widać..Już sama nie wiem bo smarowanie żelem nawet nie pomaga.No to jeszcze raz..... poprzednią wiadomość gdzieś mi wcięło
Od 3-4 dni Dawidek zrobił się jakiś niespokojny w nocy. Budzi się z krzykiem, wierci się, ciągle szuka cyca i ma problem z zaśnięciem nawet przy cycu. Zastanawiam się czy może brzuszek go boli. Ale boli tylko w nocy? bo w ciągu dnia jest słodki i grzeczny. Naprawdę nie wiem o co mu chodzi..