reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Niusia - mam nadzieję że maleństwo ma faktycznie tylko katarek.
Dawidek też od 3 dni dostał katar ale jakiś taki dziwny głęboko w nosku nic nie cieknie. Robię mu inhalacje z soli fizjologicznej i też mam nadzieję że mu przejdzie.
pozdrawiam i życzę dużo zdrówka

reklama
Nie było mnie parę dni i myślałam że będę mieć dużo do nadrobienia,a tu proszę,tylko parę postów. Coś cichutko na lipcóweczkach.
U nas wszystko już ok. Zaczynam się przyzwyczajać że Grzesiek pójdzie do wojska. Miałam jeszcze nadzieję że coś się uda jeszcze załatwić,ale niestety.Może i to jakaś szansa dla nas.
Kacperek rośnie,strasznie marudzi,może ząbki????;-)

Iiwka tulę mocno, jakoś ten czas w wojsku przeleci....
Dawidek od rana szuka jak tu nabić sobie guza:tak:, Zrobił się małym szperaczem:tak:. Teraz ma katar i nocka była dla mamusi męcząca, ciągle chciał cycać. Normalnie wszystko mnie boli.

Cześć Dziewczyny!
Mnie też trochę nie było,ale miałyśmy cały tydzień wizyt u lekarzy: pediatra,okulista,dentysta i ginekolog:no:Ale wszystko jest ok.Będę tylko nosić szkła i czekam na wynik z cytologii.Karolince powoli zaczynają wyrzynać się ząbki.Strasznie jest marudna i nie chce nic jeść tylko cycuś i chrupki
iiwka przykro mi,że jednak maz musi iść do wojska. Szkoda że wczwśniej nie zaczęliście kombinować.
Wszystkiego najlepszego dla 8 miesięczniaków
Pozdrawiam

U nas katarek juz sobie poszedl:tak:
Weekend byl deszczowy wiec przesiedzielismy w domku, a mialam ochote pospacerowac, maly dostal samochodzik akumulatorowy i mielismy go przetestowac ale niestety sie nie udalo:-(

Jutro przyjezdzaja do mnie rodzice na dwa tygodnie, wiec nie bede raczej miala czasu zeby do Was zagladac:zawstydzona/y:

Jasmina, zdrowka dla maluszka, katarek napewno sam przejdzie tak jak u nas.
Iiwka, glowa do gory, czas szybko zleci, Grzegorz wyjdzie i znowu bedziecie we troje.

Koncze, bo cos maly marudzi, ostatnio caly czas marudny bo zeby mu ida.

Nie było mnie parę dni i myślałam że będę mieć dużo do nadrobienia,a tu proszę,tylko parę postów. Coś cichutko na lipcóweczkach.
U nas wszystko już ok. Zaczynam się przyzwyczajać że Grzesiek pójdzie do wojska. Miałam jeszcze nadzieję że coś się uda jeszcze załatwić,ale niestety.Może i to jakaś szansa dla nas.
Kacperek rośnie,strasznie marudzi,może ząbki????;-)

No to nie fajnie że Twój M. idzie do wojska ... kurcze a nie da sie tego jakos odroczyć, przecież ma Rodzinę to jakaś bzdura moim zdaniem.

Iiwka tulę mocno, jakoś ten czas w wojsku przeleci....
Dawidek od rana szuka jak tu nabić sobie guza:tak:, Zrobił się małym szperaczem:tak:. Teraz ma katar i nocka była dla mamusi męcząca, ciągle chciał cycać. Normalnie wszystko mnie boli.

Bartosz to tez mały szperacz, rzuca się na mnie jak tylko mnie widzi, zęborki ma juz dwa dolne a na górze tez już wiadc, w nocy budzi się z 4 razy oczywiście spi z nami w łóżku, mały przytulaniec.

a jescze mały załącznik dla Was moje Drogie

[FONT=courier new,monospace]Z okazji Świąt Wielkanocnych: [/FONT]
[FONT=courier new,monospace]miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, [/FONT]
[FONT=courier new,monospace]zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze, [/FONT]
[FONT=courier new,monospace]uśmiechów bliskich i nieznajomych, smacznego jajeczka [/FONT]
[FONT=courier new,monospace]oraz mokrego Dyngusa dla Wszystkich Mamuś[/FONT]
Waszych POciech i Bliskich

Pozdrawiam serdecznie....

IIwka a próbowaliście się jakos odwoływac od tej decyzji, Czy nie ma naprawde zadnych sposobów aby jedyny zywiciel rodziny nie został zabrany do wojska?
Jak ja tego kraju nienawidzę w takich przypadkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny czy macie moze tak ze dzieciaki jedzą z jednej piersi bardziej? Mój Igorek od jakiegos czasu uwaza tylko jedną piers i jest tak ze jedną mam większą bo z mleczkeim a druga pusta i mała bo nie chce jej ssac? Staram się go przystawiac ale od razu się odwraca.

Zyczę zdrówka dla Dawidka a Wszystkim mamom i bobasom
Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych

iiwka z tym wojskiem to absurd, no ale niestety w naszym kraju absurdy są normalne, musisz się pogodzić i myśleć pozytywnie czas szybko minie, i zatęsknicie za sobą:tak:.

My właśnie zaczynamy się na spacerek zbierać, sypie śniegiem co jakiś czas, ale ja z cukru nie jestem, a Milenka na spacerkach śpi więc dalej w gondoli jeździmy.

reklama
IIwka a próbowaliście się jakos odwoływac od tej decyzji, Czy nie ma naprawde zadnych sposobów aby jedyny zywiciel rodziny nie został zabrany do wojska?
Jak ja tego kraju nienawidzę w takich przypadkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz biorą nawet jedynych żywicieli rodziny bo poprostu nie mają ludzi... dużo facetów żonatych jestjuż w wojsku i nawet ścigają tych po 30 bo teraz nie ma ograniczeń wiekowych...
Odwołać się już nie da,bo nie ma jak... Jeździłam,załatwiałam ale to na nic. Powiedzieli mi że i tak pójdzie a mi będą płacić.jakieś 900 zł i w dodatku na staż nie mogę pójść bo wtedy nic nie dostanę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo niby zarabiam. więc muszę się jeszcze o jeździć by odwołać staż.Ten kraj jest naprawdę dziwny!!!:baffled:

iiwka z tym wojskiem to absurd, no ale niestety w naszym kraju absurdy są normalne, musisz się pogodzić i myśleć pozytywnie czas szybko minie, i zatęsknicie za sobą:tak:.
już sie z tym pogodziłam i mam nadzieję ze w tym wojsku zostanie bo jeśli by tak było to jest dla nas jakaś szansa na lepsze życie....tylko żeby go zostawili...;-)

Do góry