reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Niusia - mam nadzieję że maleństwo ma faktycznie tylko katarek.
Dawidek też od 3 dni dostał katar ale jakiś taki dziwny głęboko w nosku nic nie cieknie. Robię mu inhalacje z soli fizjologicznej i też mam nadzieję że mu przejdzie.
pozdrawiam i życzę dużo zdrówka

reklama
Nie było mnie parę dni i myślałam że będę mieć dużo do nadrobienia,a tu proszę,tylko parę postów. Coś cichutko na lipcóweczkach.
U nas wszystko już ok. Zaczynam się przyzwyczajać że Grzesiek pójdzie do wojska. Miałam jeszcze nadzieję że coś się uda jeszcze załatwić,ale niestety.Może i to jakaś szansa dla nas.
Kacperek rośnie,strasznie marudzi,może ząbki????;-)

Iiwka tulę mocno, jakoś ten czas w wojsku przeleci....
Dawidek od rana szuka jak tu nabić sobie guza:tak:, Zrobił się małym szperaczem:tak:. Teraz ma katar i nocka była dla mamusi męcząca, ciągle chciał cycać. Normalnie wszystko mnie boli.

Cześć Dziewczyny!
Mnie też trochę nie było,ale miałyśmy cały tydzień wizyt u lekarzy: pediatra,okulista,dentysta i ginekolog:no:Ale wszystko jest ok.Będę tylko nosić szkła i czekam na wynik z cytologii.Karolince powoli zaczynają wyrzynać się ząbki.Strasznie jest marudna i nie chce nic jeść tylko cycuś i chrupki
iiwka przykro mi,że jednak maz musi iść do wojska. Szkoda że wczwśniej nie zaczęliście kombinować.
Wszystkiego najlepszego dla 8 miesięczniaków
Pozdrawiam

U nas katarek juz sobie poszedl:tak:
Weekend byl deszczowy wiec przesiedzielismy w domku, a mialam ochote pospacerowac, maly dostal samochodzik akumulatorowy i mielismy go przetestowac ale niestety sie nie udalo:-(

Jutro przyjezdzaja do mnie rodzice na dwa tygodnie, wiec nie bede raczej miala czasu zeby do Was zagladac:zawstydzona/y:

Jasmina, zdrowka dla maluszka, katarek napewno sam przejdzie tak jak u nas.
Iiwka, glowa do gory, czas szybko zleci, Grzegorz wyjdzie i znowu bedziecie we troje.

Koncze, bo cos maly marudzi, ostatnio caly czas marudny bo zeby mu ida.

Nie było mnie parę dni i myślałam że będę mieć dużo do nadrobienia,a tu proszę,tylko parę postów. Coś cichutko na lipcóweczkach.
U nas wszystko już ok. Zaczynam się przyzwyczajać że Grzesiek pójdzie do wojska. Miałam jeszcze nadzieję że coś się uda jeszcze załatwić,ale niestety.Może i to jakaś szansa dla nas.
Kacperek rośnie,strasznie marudzi,może ząbki????;-)

No to nie fajnie że Twój M. idzie do wojska ... kurcze a nie da sie tego jakos odroczyć, przecież ma Rodzinę to jakaś bzdura moim zdaniem.

Iiwka tulę mocno, jakoś ten czas w wojsku przeleci....
Dawidek od rana szuka jak tu nabić sobie guza:tak:, Zrobił się małym szperaczem:tak:. Teraz ma katar i nocka była dla mamusi męcząca, ciągle chciał cycać. Normalnie wszystko mnie boli.

Bartosz to tez mały szperacz, rzuca się na mnie jak tylko mnie widzi, zęborki ma juz dwa dolne a na górze tez już wiadc, w nocy budzi się z 4 razy oczywiście spi z nami w łóżku, mały przytulaniec.

a jescze mały załącznik dla Was moje Drogie

[FONT=courier new,monospace]Z okazji Świąt Wielkanocnych: [/FONT]
[FONT=courier new,monospace]miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, [/FONT]
[FONT=courier new,monospace]zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze, [/FONT]
[FONT=courier new,monospace]uśmiechów bliskich i nieznajomych, smacznego jajeczka [/FONT]
[FONT=courier new,monospace]oraz mokrego Dyngusa dla Wszystkich Mamuś[/FONT]
Waszych POciech i Bliskich

Pozdrawiam serdecznie....

IIwka a próbowaliście się jakos odwoływac od tej decyzji, Czy nie ma naprawde zadnych sposobów aby jedyny zywiciel rodziny nie został zabrany do wojska?
Jak ja tego kraju nienawidzę w takich przypadkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny czy macie moze tak ze dzieciaki jedzą z jednej piersi bardziej? Mój Igorek od jakiegos czasu uwaza tylko jedną piers i jest tak ze jedną mam większą bo z mleczkeim a druga pusta i mała bo nie chce jej ssac? Staram się go przystawiac ale od razu się odwraca.

Zyczę zdrówka dla Dawidka a Wszystkim mamom i bobasom
Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych

iiwka z tym wojskiem to absurd, no ale niestety w naszym kraju absurdy są normalne, musisz się pogodzić i myśleć pozytywnie czas szybko minie, i zatęsknicie za sobą:tak:.

My właśnie zaczynamy się na spacerek zbierać, sypie śniegiem co jakiś czas, ale ja z cukru nie jestem, a Milenka na spacerkach śpi więc dalej w gondoli jeździmy.

reklama
IIwka a próbowaliście się jakos odwoływac od tej decyzji, Czy nie ma naprawde zadnych sposobów aby jedyny zywiciel rodziny nie został zabrany do wojska?
Jak ja tego kraju nienawidzę w takich przypadkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz biorą nawet jedynych żywicieli rodziny bo poprostu nie mają ludzi... dużo facetów żonatych jestjuż w wojsku i nawet ścigają tych po 30 bo teraz nie ma ograniczeń wiekowych...
Odwołać się już nie da,bo nie ma jak... Jeździłam,załatwiałam ale to na nic. Powiedzieli mi że i tak pójdzie a mi będą płacić.jakieś 900 zł i w dodatku na staż nie mogę pójść bo wtedy nic nie dostanę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo niby zarabiam. więc muszę się jeszcze o jeździć by odwołać staż.Ten kraj jest naprawdę dziwny!!!:baffled:

iiwka z tym wojskiem to absurd, no ale niestety w naszym kraju absurdy są normalne, musisz się pogodzić i myśleć pozytywnie czas szybko minie, i zatęsknicie za sobą:tak:.
już sie z tym pogodziłam i mam nadzieję ze w tym wojsku zostanie bo jeśli by tak było to jest dla nas jakaś szansa na lepsze życie....tylko żeby go zostawili...;-)

Do góry