reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
HHHAAALLLLOOOO dziewczyny????!!!! Co się dzieje że nikogo już od dawna tu nie widzę???Asiulinka,Marta,Kasiulec,Katrinim,Buziaczek,Julkowa,Aga Woźniak i cała reszta pisać co się dzieje u Waszych bobasków:tak::tak::-):-)

U nas nic się nie dzieje Milenka marudna, zaraz idzie się kompać, jeść i spać i troche wolności będe miała to podłoge w domu umyje no i gary po obiedzie w zlewie czekają buuu.

U nas ciężko Julek całymi dniami i nocami marudzi jedynie na spacerkach mogę troszke odsapnąć.Katarek jest nadal a do tego dochodzą ząbki.Juz nawet nie zasypia sam wieczorkiem jak to zazwyczaj po kąpieli było,i spi teraz z nami bo juz nie daję rady tak latać.Ogólnie do bani.Na szczęscie mąż jutro ma wolne więc mi troszke pomoże może uda mi się wyskoczyc do fryzjera i na solarium.Trzeba w końcu pomyśleć o sobie bo przecież wiosna idzie.
Pozdrawiam.

Oj julkowa współczuję,u nas tak samo jest z nockami... Później będzie gorzej tego oduczyć ale trudno...
Ja niby mam wolnego męża ale oczywiście ma inne zajęcie-ważniejsze...:-:)-:)-(

Dziewczyny, ale mam stracha, spóźniami się okres ponad tydzień :( , kurcze cały czas o tym mysle i dlatego postanowiłam sie podzielić :( Napiszcie coś na pocieszenie

Dziewczyny, ale mam stracha, spóźniami się okres ponad tydzień :( , kurcze cały czas o tym mysle i dlatego postanowiłam sie podzielić :( Napiszcie coś na pocieszenie
Tydzień czasu to jeszcze nie tak dużo mi dwa mc temu spóźnił sie 20 dni:tak: A w tym mc 5 dni.Jak sie karmi piersią to takie zaburzenia moga występować.Ja też wtedy miałam niezłego stracha,nie wyobrażałam sobie w tej chwili kolejnego bąbelka :-D

reklama
Kurcze dzieki Dzieczyny, zrobiłam test wyszedł negatwyny, wogóle nie mogłam wytrzymać i robiłam go w pracy. I tak w piątek zamawiam wizytę u ginekologa, bo okresu nadal nie ma a pozatym chce zastosować jakąś inną antykoncepcje niz prez. czy st.prze, troszke nie pora u mnie na nastepnego dzidzusia, tzn planuje ale chciałabym odpocząć, bo mały daje nam tak popalić w nocy że szok, choć na forum czytałam opinie że są jeszcze bardziej budzące sie dzieci w nocy. A Dziewczyny jakie Wy metody stosujecie?

Pozdrawiam Was serdecznie. A obiecuje że sie poprawie i bede więcej pisała.

Do góry