Marta1981
Rodzyneczka
W klasie maturalnej wyrostek,tak więc nie jestem już 100%;-).Marta jejku dużo zdrowia dla Ciebie, ja nigdy nie miałam żadnej operacjii.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W klasie maturalnej wyrostek,tak więc nie jestem już 100%;-).Marta jejku dużo zdrowia dla Ciebie, ja nigdy nie miałam żadnej operacjii.
ja miałam wycinany wyrostek w II klasie gimnazjum No i teraz ta cesarka. Mam dwie ładne blizny na brzuszku,nie licząc tych cholernych rozstępów bo one to są wszędzie!!!W klasie maturalnej wyrostek,tak więc nie jestem już 100%;-).
Tydzień czasu to jeszcze nie tak dużo mi dwa mc temu spóźnił sie 20 dni A w tym mc 5 dni.Jak sie karmi piersią to takie zaburzenia moga występować.Ja też wtedy miałam niezłego stracha,nie wyobrażałam sobie w tej chwili kolejnego bąbelkaDziewczyny, ale mam stracha, spóźniami się okres ponad tydzień , kurcze cały czas o tym mysle i dlatego postanowiłam sie podzielić Napiszcie coś na pocieszenie