reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Agaa widze, ze Twoja Amelka wczoraj skonczyla 5 miesiecy, wiec i jej naleza sie buziaczki.:-)

No i innym dzieciaczkom, ktore niedawno skonczyly, lub ukoncza 5 miesiac zycia przesylam buziaczki i mocno sciskam.:-)

Ja też życze Blaneczce wszystkiego wszystkiego naj naj!!! U nas narazie ząbki nie dokuczają. Milenka przewraca się z plecków na brzuszek, odwrotnie niestety nie. Moja mała nigdy nie ulewała no raz się zdażyło ale wtedy przegieła z ilością jedzonka. Ale te dzieci rosną szybciutko niedawno w ciąży byłyśmy.

Asiulka Zanet-no to lece wycalować od Was Amelcie:-D dziekujemy

Wczoraj kupiliśmy baby monitor z ekranem,ze wzgledu na to ze mamy pietrowe mieszkanie co chwila musimy latac na gore i sprawdzac czy z dzieckiem ok.wczesniej mielismy taki monitor co słychac ja było ale nie widac.(mialo to tez swoje plusy bo w koncu to jakis ruch był dla mnie;-):-D)
Super sprawa :tak:teraz spokojne siedzimy na dole jemy,gotujemy itd.

Sto lat dla Blanki i Amelki!!!

agaa321 ja też jak czymś się zajmuję to wolę mieć małego zawsze na oku. Dlatego w kuchni jest zawsze ze mną w swoim foteliku samochodowym, dla niego jest to fajna zabawa bo cały czas mu coś pokazuję i gadam do niego, postukam, poszeleszcze,a Krzyś aż piszczy z radości i tylko mu głowa chodzi na boki :tak:.
Zawsze to dla niego jakaś odmiana od podłogi w pokoju :-).

Kasiulec ja też Milenke wszędzie targam ze sobą na bujaczku, sama to Ona zostawać nie chce, ciągle zagląda co mama robi. Też się tak zachowuje w kuchni śmieje się że ucze Ją już gotować.;-)

Agaa321 taki monitor to fajna sprawa, pewnie troche kosztował.

:-)hej Marika! dawno Cie tu nie widziałam.Zastanawiałam sie ostatnio co u Was...gdzie sie podziały te Mamusie z początku?
dzięki, miło że pamiętasz o mnie:) a mamusie z początku są cały czas, codziennie na zamkniętym.Czasem was podczytuje:);-)
Uciekam bo mały nie śpi....
dobranoc babeczki.

reklama
Do góry