przylaczamy sie do buziaczkow.:-)Buziaki dla Blaneczki z Okazji ukończenia 5 miesięcy!!!!
reklama
zanet
Wdrożona(y)
Ja też życze Blaneczce wszystkiego wszystkiego naj naj!!! U nas narazie ząbki nie dokuczają. Milenka przewraca się z plecków na brzuszek, odwrotnie niestety nie. Moja mała nigdy nie ulewała no raz się zdażyło ale wtedy przegieła z ilością jedzonka. Ale te dzieci rosną szybciutko niedawno w ciąży byłyśmy.
Asiulka Zanet-no to lece wycalować od Was Amelcie dziekujemy
Wczoraj kupiliśmy baby monitor z ekranem,ze wzgledu na to ze mamy pietrowe mieszkanie co chwila musimy latac na gore i sprawdzac czy z dzieckiem ok.wczesniej mielismy taki monitor co słychac ja było ale nie widac.(mialo to tez swoje plusy bo w koncu to jakis ruch był dla mnie;-))
Super sprawa teraz spokojne siedzimy na dole jemy,gotujemy itd.
Wczoraj kupiliśmy baby monitor z ekranem,ze wzgledu na to ze mamy pietrowe mieszkanie co chwila musimy latac na gore i sprawdzac czy z dzieckiem ok.wczesniej mielismy taki monitor co słychac ja było ale nie widac.(mialo to tez swoje plusy bo w koncu to jakis ruch był dla mnie;-))
Super sprawa teraz spokojne siedzimy na dole jemy,gotujemy itd.
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Sto lat dla Blanki i Amelki!!!
agaa321 ja też jak czymś się zajmuję to wolę mieć małego zawsze na oku. Dlatego w kuchni jest zawsze ze mną w swoim foteliku samochodowym, dla niego jest to fajna zabawa bo cały czas mu coś pokazuję i gadam do niego, postukam, poszeleszcze,a Krzyś aż piszczy z radości i tylko mu głowa chodzi na boki .
Zawsze to dla niego jakaś odmiana od podłogi w pokoju :-).
Zawsze to dla niego jakaś odmiana od podłogi w pokoju :-).
zanet
Wdrożona(y)
Kasiulec ja też Milenke wszędzie targam ze sobą na bujaczku, sama to Ona zostawać nie chce, ciągle zagląda co mama robi. Też się tak zachowuje w kuchni śmieje się że ucze Ją już gotować.;-)
Agaa321 taki monitor to fajna sprawa, pewnie troche kosztował.
Agaa321 taki monitor to fajna sprawa, pewnie troche kosztował.
marika
Fanka BB :)
dzięki, miło że pamiętasz o mnie a mamusie z początku są cały czas, codziennie na zamkniętym.Czasem was podczytuje;-):-)hej Marika! dawno Cie tu nie widziałam.Zastanawiałam sie ostatnio co u Was...gdzie sie podziały te Mamusie z początku?
Uciekam bo mały nie śpi....
dobranoc babeczki.
reklama