reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Agaa widze, ze Twoja Amelka wczoraj skonczyla 5 miesiecy, wiec i jej naleza sie buziaczki.:-)

No i innym dzieciaczkom, ktore niedawno skonczyly, lub ukoncza 5 miesiac zycia przesylam buziaczki i mocno sciskam.:-)

Ja też życze Blaneczce wszystkiego wszystkiego naj naj!!! U nas narazie ząbki nie dokuczają. Milenka przewraca się z plecków na brzuszek, odwrotnie niestety nie. Moja mała nigdy nie ulewała no raz się zdażyło ale wtedy przegieła z ilością jedzonka. Ale te dzieci rosną szybciutko niedawno w ciąży byłyśmy.

Asiulka Zanet-no to lece wycalować od Was Amelcie:-D dziekujemy

Wczoraj kupiliśmy baby monitor z ekranem,ze wzgledu na to ze mamy pietrowe mieszkanie co chwila musimy latac na gore i sprawdzac czy z dzieckiem ok.wczesniej mielismy taki monitor co słychac ja było ale nie widac.(mialo to tez swoje plusy bo w koncu to jakis ruch był dla mnie;-):-D)
Super sprawa :tak:teraz spokojne siedzimy na dole jemy,gotujemy itd.

Sto lat dla Blanki i Amelki!!!

agaa321 ja też jak czymś się zajmuję to wolę mieć małego zawsze na oku. Dlatego w kuchni jest zawsze ze mną w swoim foteliku samochodowym, dla niego jest to fajna zabawa bo cały czas mu coś pokazuję i gadam do niego, postukam, poszeleszcze,a Krzyś aż piszczy z radości i tylko mu głowa chodzi na boki :tak:.
Zawsze to dla niego jakaś odmiana od podłogi w pokoju :-).

Kasiulec ja też Milenke wszędzie targam ze sobą na bujaczku, sama to Ona zostawać nie chce, ciągle zagląda co mama robi. Też się tak zachowuje w kuchni śmieje się że ucze Ją już gotować.;-)

Agaa321 taki monitor to fajna sprawa, pewnie troche kosztował.

:-)hej Marika! dawno Cie tu nie widziałam.Zastanawiałam sie ostatnio co u Was...gdzie sie podziały te Mamusie z początku?
dzięki, miło że pamiętasz o mnie:) a mamusie z początku są cały czas, codziennie na zamkniętym.Czasem was podczytuje:);-)
Uciekam bo mały nie śpi....
dobranoc babeczki.

reklama
Do góry