reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

cześć Dziewczyny powiem Wam szcezrze że jeżeli chodzi o porządki to wkurzają mnie one strasznie. Sprzątam codziennie a na następny dzień jest to samo, i to wkółko, co do porządków światecznych , to oczywiście dochodzi pranie firan, mycie okien , mebli i szkła. Muszę się zmobilizować bo słabo mi to idzie.

reklama
Saratonie,

nie Tobie jednej idzie to słabo. Umyłam lodówkę wreszcie ;) Wypisuję karty świąteczne teraz a potem pójdę spać. najpierw jednak nabalsamuję i wykąpię moje ciałko :)

Słodkich snów lipcóweczki

hello kobietki,
temat porzadkow swietaecznych chyba pomine bo zostala mi kuchnia i nie moge sie za nia zebrac.My i tak na swieta bedziemy w Polsce.Zabkow nie widac.Dzis kapalismy sie z Laura tak sie jej podobalo ze az sie trzesna i cala lazienka zalana tak machala raczkami i nozkami.Smiala sie w nieboglosy.Byla bardzo szczesliwa:tak:

Agnes Milych snow

Emi laura nie byla ani marudna ani spiaca.zachowywala sie tak jak zwykle mimo iz miala goraczke.Mysle ze roznica 3 lat jest ok

Buziaczku
ladny awarek

hello kobietki,
temat porzadkow swietaecznych chyba pomine bo zostala mi kuchnia i nie moge sie za nia zebrac.My i tak na swieta bedziemy w Polsce.Zabkow nie widac.Dzis kapalismy sie z Laura tak sie jej podobalo ze az sie trzesna i cala lazienka zalana tak machala raczkami i nozkami.Smiala sie w nieboglosy.Byla bardzo szczesliwa:tak:
Buziaczku ladny awarek
Ja na swieta tu zostaje niestety :-(Swietnie ze Laura taka byla szczesliwa :-) Ja z Blania tez mialam sie kapac, ale zawsze same jestesmy i nie mial by kto nam pomoc sie wytrzec :sorry2::-(bo M zawsez w pracy o tej porze :cool:
Dziekuje za komplement;-)
cześć Dziewczyny powiem Wam szcezrze że jeżeli chodzi o porządki to wkurzają mnie one strasznie. Sprzątam codziennie a na następny dzień jest to samo, i to wkółko, co do porządków światecznych , to oczywiście dochodzi pranie firan, mycie okien , mebli i szkła. Muszę się zmobilizować bo słabo mi to idzie.
U Mnie to samo, i dlatego czasem olewam wszystko i nie robie nic :-pbo dostaje czerwonej goraczki strasznie krzycze:zawstydzona/y::wściekła/y:

Jak wasze dzieciaczki zachowują się po szczepionkach bo u nas do dzisiaj nie było szczegolnej różnicy w zachowaniu?
Wiesaz co zalezy jaka szczepionka :happy2: u Nas ostatnia przeszla troszke goraczkowo i marudna byla ale ogolnie OK!!
Ja porządków swiątecznych nie robię tylko sprzątam jak co tydzien, nie przezywam jak moja mama, która dzien wolny z pracy bierze co by wilekie sprzątanie robic.Agnes ty tez sobie daj na luz a Swięta się i tak odbędą.

Gratulujemy ząbka, nasze dwa to juz poważne zębaki co gryzą mamusię w sutki.:-D:-D
Gratuluje zabkow u nas cisza :-(ale slychac ze ida gdzies :sorry2:
haha a co do porzadkow to Mojego Babcia i Dziadek mieszkaja sami,maja mieszkanie w bloku 4 pokojowe, kazdy swoj pokoj :-Di salon i sprzataja strasznie na swieta mimo ze nie maja co , ale porzadki zawsze wielkie :sorry2:dywanow trzepanie,okna , firanki, klatka uhuhu :-D:-Dhehe a maja juz po 80lat:tak:ale trzymaja sie swietnie :tak:i powiem wam ze maja wieksza werwe do zycia niz My mlodsi :-D
:zawstydzona/y:
bardzo ładnie wyglądasz, też już ostatnio zauważyłam tę zmianę. ja idę 20 grudnia do fryzjera. chcę mieć jaśniejsze włosy i podciąć z tyłu u dołu tylko, żeby mi łatwiej było zapuszczać :-)
Dziekuje bardzo ;-)Wklej koniecznie zdjecie ;-)a jaka masz teraz fryzurke ??:confused::-)

Pozdrawiam zmykam spac .

ps. Czy Wasze dzieci jak poczuja podloze to odpychaja sie , albo podskakuja jak sprezynka?? bo Moja Blanka tak i nie wiem czy to dobrze ....:confused:Po za tym jest tak silna ze wyrywa mi butelke z reki wypycha ja z buzi, nie pozwala mi sobie wlozyc i wogule malo strasznie teraz jee:-( nie wiem co z Nia sie dzieje a co z wagha tez ie wiem bo tu jest glupio trzebasie umawiac i jechac i to w tych godz, ze nie ma kto ze mna pojechac bo M akurat w pracy :wściekła/y:ehhh

Czesc dziewczyny.

skad ja to znam...;-):-D A ja to jeszcze mam "pomocnika" w balaganieniu -Macius potrafi zrobic taki balagan w ciagu 5 minut, jakby huragan przeszedl przez pokoj. Ale nie martwcie sie -was tez to czeka. :-D:-D:-D

hello kobietki,
My Grzesia od jakiegos czasu kapiemy z Maciusiem. Grzes tez jest szczesliwy i bardzo sie cieszy. Az milo popatrzec na maluszka jak sie tak usmiecha i widac, ze mu cos sprawia przyjemnosc.:tak:

Czy Wasze dzieci jak poczuja podloze to odpychaja sie , albo podskakuja jak sprezynka?? bo Moja Blanka tak i nie wiem czy to dobrze ....:confused:Po za tym jest tak silna ze wyrywa mi butelke z reki wypycha ja z buzi, nie pozwala mi sobie wlozyc i wogule malo strasznie teraz jee:-( nie wiem co z Nia sie dzieje a co z wagha tez ie wiem bo tu jest glupio trzebasie umawiac i jechac i to w tych godz, ze nie ma kto ze mna pojechac bo M akurat w pracy :wściekła/y:ehhh
Grzes tez, jak go trzymam pod paszkami, a on czuje podloge, to prostuje i zgina nozki na przemian. Mysle, ze jest to normalne. Moze je teraz mniej, bo "nie ma czasu"?:confused: Po prostu tyle sie dzieje, ze szkoda czasu na jedzenie. Mysle, ze to minie. Ale lepiej, jak Ci sie uda, sprawdz wage Blaneczki.

Pozdrawiam.:-)

Hejka!!
ale cichutko tu dzis :szok: gdzie sie podziewacie ?

No Agnes:tak: masz dwoch rozrabiakow teraz :-),ja wsumie tez moj chlop to taki balaganiaz ze nie wiem az wstyd :zawstydzona/y: a wracajac do tego odpychania sie to rozmawialam dzis z kolezanka ktora ma 2 dzieci i mowila ze normalne i ze to dobrze ze tak sobie podskakuje to znaczy ze nie ma tego zepsolu napiecia miesni czy jakos tak:sorry2: Tez mysle ze za duzo sie dzieje by jesc przecierz sa lepsze zajecia hihih :-D

pozdrawiam zmykam z Blanka na spacerek i do tesco po pieczywko;-)przy okaxzji wrzucimy karteczki swiateczne :-)

Wspólczuje pożądków my mamy panią do sprzątania przychodzi dwa razy w tygodniu.

My też już mamy kompiel razem zaliczoną podobało się bardzo.

Nie chciałam wczoraj pisać ale to już druga noc jak Milenka nie budzi się na picie, chyuba będzie dobrze a przynajmniej coraz lepiej wczoraj poszła spać o 22,30 a wstała 0 10 pobudki były dwie, moja Mała się nie budzi tylko na śpiąco szuka jedzenia główką, zaczeła tak robić jak karmiłam piersią odwracała główke do mnie w poszukiwaniu cycka.

Czesc lipcoweczki!

Ostatnio znow malo sie udzielalam, ale po tej przeprowadce musialam caly dom doprowadzic do ladu a nie bylo latwo przy maluchu, pozatym po calym dniu ostatnio jestem tak padnieta ze niemam sily usiasc do kompa. Wiec z gory przepraszam za te nieobecnosc.
Jutro wyjezdzamy juz na swieta do polski dlatego tez ZYCZE WAM WSZYSTKIM WESOLYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!

pozdrawiam

reklama
Do góry