hello kobietki,
temat porzadkow swietaecznych chyba pomine bo zostala mi kuchnia i nie moge sie za nia zebrac.My i tak na swieta bedziemy w Polsce.Zabkow nie widac.Dzis kapalismy sie z Laura tak sie jej podobalo ze az sie trzesna i cala lazienka zalana tak machala raczkami i nozkami.Smiala sie w nieboglosy.Byla bardzo szczesliwa
Buziaczku ladny awarek
Ja na swieta tu zostaje niestety :-(Swietnie ze Laura taka byla szczesliwa :-) Ja z Blania tez mialam sie kapac, ale zawsze same jestesmy i nie mial by kto nam pomoc sie wytrzec
:-(bo M zawsez w pracy o tej porze
Dziekuje za komplement;-)
cześć Dziewczyny powiem Wam szcezrze że jeżeli chodzi o porządki to wkurzają mnie one strasznie. Sprzątam codziennie a na następny dzień jest to samo, i to wkółko, co do porządków światecznych , to oczywiście dochodzi pranie firan, mycie okien , mebli i szkła. Muszę się zmobilizować bo słabo mi to idzie.
U Mnie to samo, i dlatego czasem olewam wszystko i nie robie nic
bo dostaje czerwonej goraczki strasznie krzycze
Jak wasze dzieciaczki zachowują się po szczepionkach bo u nas do dzisiaj nie było szczegolnej różnicy w zachowaniu?
Wiesaz co zalezy jaka szczepionka
u Nas ostatnia przeszla troszke goraczkowo i marudna byla ale ogolnie OK!!
Ja porządków swiątecznych nie robię tylko sprzątam jak co tydzien, nie przezywam jak moja mama, która dzien wolny z pracy bierze co by wilekie sprzątanie robic.Agnes ty tez sobie daj na luz a Swięta się i tak odbędą.
Gratulujemy ząbka, nasze dwa to juz poważne zębaki co gryzą mamusię w sutki.
Gratuluje zabkow u nas cisza :-(ale slychac ze ida gdzies
haha a co do porzadkow to Mojego Babcia i Dziadek mieszkaja sami,maja mieszkanie w bloku 4 pokojowe, kazdy swoj pokoj
i salon i sprzataja strasznie na swieta mimo ze nie maja co , ale porzadki zawsze wielkie
dywanow trzepanie,okna , firanki, klatka uhuhu
hehe a maja juz po 80lat
ale trzymaja sie swietnie
i powiem wam ze maja wieksza werwe do zycia niz My mlodsi
bardzo ładnie wyglądasz, też już ostatnio zauważyłam tę zmianę. ja idę 20 grudnia do fryzjera. chcę mieć jaśniejsze włosy i podciąć z tyłu u dołu tylko, żeby mi łatwiej było zapuszczać :-)
Dziekuje bardzo ;-)Wklej koniecznie zdjecie ;-)a jaka masz teraz fryzurke ??
:-)
Pozdrawiam zmykam spac .
ps. Czy Wasze dzieci jak poczuja podloze to odpychaja sie , albo podskakuja jak sprezynka?? bo Moja Blanka tak i nie wiem czy to dobrze ....
Po za tym jest tak silna ze wyrywa mi butelke z reki wypycha ja z buzi, nie pozwala mi sobie wlozyc i wogule malo strasznie teraz jee:-( nie wiem co z Nia sie dzieje a co z wagha tez ie wiem bo tu jest glupio trzebasie umawiac i jechac i to w tych godz, ze nie ma kto ze mna pojechac bo M akurat w pracy
ehhh