reklama
Witam Was piatkowo:-):-) i zycze udanego weekendu bo pewnie nie bede miala czasu tu zajrzec...;-);-)
Ja jeszcze nie puchne ale tak sie zastanawiam kiedy na mnie przyjdzie kolej...:--(Oby nie...
witaj Anulka;-);-)
jak ja Ci zazdroszcze braku opuchniecia,ja wstaje spuchnieta
anka26_x_07
Mama Laury :)
Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!
Lipcoweczka rozdwoiła sie!!!
kumpela ktora mialam termin na 1.07 dzis urodzila córeczke Mała wazy 2100g i mierzy 28cm:-) Mama i corka sa zdrowe i swietnie sie czuja.Jutro sie tam wybieram wiec wiecej szczegolow podam pozniej
A teraz poczytam co nadrukowalyscie
Lipcoweczka rozdwoiła sie!!!
kumpela ktora mialam termin na 1.07 dzis urodzila córeczke Mała wazy 2100g i mierzy 28cm:-) Mama i corka sa zdrowe i swietnie sie czuja.Jutro sie tam wybieram wiec wiecej szczegolow podam pozniej
A teraz poczytam co nadrukowalyscie
anka26_x_07
Tak 28 cm sama sie zdziwilam, tylko ze Ona i jej maz sa niscy i byc moze dlatego
anka26_x_07
No ja widzialam najmniejsze na 42cm, ale to rzadkosc, chyba w ciuszki dla lalek podobno sa takie sklepy dla wczesniaczkow.Musze sprawdzic na necie gdzie dostac takie malutkie ciuszki bo jak pojde ja odwiedzic do domu to przeciez z prezentem.
Jak zobaczylam na metrze ile to jest 28cm to oczy mi wyszly ze niunia jest taka maluska.Zreszta Patrycja miala malutki brzuszek ok 95-98cm no i wazyla przed ciaza 47kg ale w ciazy 20kg przybrala, a dziecko i tak malutkie.
Ale wszystko jest ok i to najwazniejsze
Jak zobaczylam na metrze ile to jest 28cm to oczy mi wyszly ze niunia jest taka maluska.Zreszta Patrycja miala malutki brzuszek ok 95-98cm no i wazyla przed ciaza 47kg ale w ciazy 20kg przybrala, a dziecko i tak malutkie.
Ale wszystko jest ok i to najwazniejsze
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
przerazajace 28 cm, jak wogole podejc i zlapac takie malenstwo, no ale oczywiascie najwazniejsze ze wszystko ok. i ze zdrowe.
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Witam!
Anka to bardzo malusia jej coreczka, ale najwazniejsze ze zdrowa i ze wszystko jest dobrze. Przyjdzie czas to przybierze na wadze i wzroscie. Ciekawe tylko co z tymi ciuszkami, ale chyba musza byc jakies dla wczesniakow.
Milego dzionka i weekendu:-)
Anka to bardzo malusia jej coreczka, ale najwazniejsze ze zdrowa i ze wszystko jest dobrze. Przyjdzie czas to przybierze na wadze i wzroscie. Ciekawe tylko co z tymi ciuszkami, ale chyba musza byc jakies dla wczesniakow.
Milego dzionka i weekendu:-)
reklama