reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Tak na poprawę humoru opowiem Wam co spotkało wczoraj mojego męża. Wysłałam go do kiosku po takie skarpetki lub podkolanówki z pończochy. Zwykła, wydawałoby się prosta sprawa. Więc mój poszedł i wraca rozchichotany. Okazało się, że kiedy zapytał w kiosku pana sprzedawcę o skarpetki z pończochy odpowiedział, że nie ma, więc pyta o podkolanówki, ten znowu mówi, że nie ma. Mąż zdziwiony, bo widzi, że są na wystawie. A facet mu mówi: "Panie, męskich nie ma!"
Co za osioł!!! :-D

reklama
Nicoya wyglądacie pięknie i zdjęcia są nietuzinkowe:-) Duży jest... duży:-D , ja właśnie lubię takich mężczyzn ,a Ty-dobrego określenia ktoś tam na forum użył -królewna Śnieżka
a co do reszty:
po pierwsze (wiem że to trudne) nie duś w sobie, dla mnie to się źle skończyło
po drugie- przecież za coś Dużego pokochałaś, może trzeba się doskrobać do tych starszych pokładów, czy w Waszym przypadku to możliwe,że nie wiedziałaś jaki jest naprawdę?

Acha. I jeszcze mam pytanie odnośnie kremu przeciw rozstępom Mamma mia z Ziajki.
Wczoraj na zajęciach ze szkoły rodzenia jedna z dziewczyn powiedziała, że gin odradził jej stosować ten krem, bo on nie przeszedł badań i nie ma atestu. Co Wy na ten temat sądzicie?
Faktycznie na opakowaniu jest tylko napisane, że ma pozytywną opinię instytutu "Pomnik - Centrum Zdrowia Dziecka". A jakie atesty powinien posiadać?

Anna przykro mi, że tak piszesz o mamie, ale myślę że jak sie dzidziuś urodzi to oszaleje ze szczęścia zobaczysz , a teraz my Cię wirtualnie gładzimy po brzuszku:-)

Anna :-D :-D :-D a osioł to pan z kiosku....? :confused: Mi tez nie ma kto pomóc bo teściowa mieszka daleko a moja mama zajmuje sie Julką która jest bardzo absorbująca.... i niestety nawet jakby przyjechała do nas to Julka nie da nic zrobić.... poza tym ja raczej jestem Zosia-samosia... sama najlepiej zrobię i tyle....

Jazztina, Nicoya a gdzie te fotki :confused: :confused: :confused: pewnie na PW? :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Jazztina dietę trzeba stosowac jeszcze dwa tygodnie po porodzie i wtedy też mierzyć cukier, jeśli będzie ok, to powoli wraca się do "normalnego" jedzenia...

Anna_79 pisze:
Faktycznie na opakowaniu jest tylko napisane, że ma pozytywną opinię instytutu "Pomnik - Centrum Zdrowia Dziecka". A jakie atesty powinien posiadać?
to jest własnie atest...

reklama
Do góry