reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Tak na poprawę humoru opowiem Wam co spotkało wczoraj mojego męża. Wysłałam go do kiosku po takie skarpetki lub podkolanówki z pończochy. Zwykła, wydawałoby się prosta sprawa. Więc mój poszedł i wraca rozchichotany. Okazało się, że kiedy zapytał w kiosku pana sprzedawcę o skarpetki z pończochy odpowiedział, że nie ma, więc pyta o podkolanówki, ten znowu mówi, że nie ma. Mąż zdziwiony, bo widzi, że są na wystawie. A facet mu mówi: "Panie, męskich nie ma!"
Co za osioł!!! :-D

reklama
Nicoya wyglądacie pięknie i zdjęcia są nietuzinkowe:-) Duży jest... duży:-D , ja właśnie lubię takich mężczyzn ,a Ty-dobrego określenia ktoś tam na forum użył -królewna Śnieżka
a co do reszty:
po pierwsze (wiem że to trudne) nie duś w sobie, dla mnie to się źle skończyło
po drugie- przecież za coś Dużego pokochałaś, może trzeba się doskrobać do tych starszych pokładów, czy w Waszym przypadku to możliwe,że nie wiedziałaś jaki jest naprawdę?

Acha. I jeszcze mam pytanie odnośnie kremu przeciw rozstępom Mamma mia z Ziajki.
Wczoraj na zajęciach ze szkoły rodzenia jedna z dziewczyn powiedziała, że gin odradził jej stosować ten krem, bo on nie przeszedł badań i nie ma atestu. Co Wy na ten temat sądzicie?
Faktycznie na opakowaniu jest tylko napisane, że ma pozytywną opinię instytutu "Pomnik - Centrum Zdrowia Dziecka". A jakie atesty powinien posiadać?

Anna przykro mi, że tak piszesz o mamie, ale myślę że jak sie dzidziuś urodzi to oszaleje ze szczęścia zobaczysz , a teraz my Cię wirtualnie gładzimy po brzuszku:-)

Anna :-D :-D :-D a osioł to pan z kiosku....? :confused: Mi tez nie ma kto pomóc bo teściowa mieszka daleko a moja mama zajmuje sie Julką która jest bardzo absorbująca.... i niestety nawet jakby przyjechała do nas to Julka nie da nic zrobić.... poza tym ja raczej jestem Zosia-samosia... sama najlepiej zrobię i tyle....

Jazztina, Nicoya a gdzie te fotki :confused: :confused: :confused: pewnie na PW? :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Jazztina dietę trzeba stosowac jeszcze dwa tygodnie po porodzie i wtedy też mierzyć cukier, jeśli będzie ok, to powoli wraca się do "normalnego" jedzenia...

Anna_79 pisze:
Faktycznie na opakowaniu jest tylko napisane, że ma pozytywną opinię instytutu "Pomnik - Centrum Zdrowia Dziecka". A jakie atesty powinien posiadać?
to jest własnie atest...

reklama
Do góry