reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witajcie Babeczki

Mimo, że nie jestem mamą lipcową :zawstydzona/y: ( poroniłam w 9 tygodniu) to wciąż tu zaglądam do Was i obserwuję jak cudnie rosną Wasze Dzidziusie.
Tak myślałam ostatnio, że bylabym już prawie w 6 miesiącu.:-( :-( :-( Bardzo mi żal, ale żeby sobie poprawić humor codzień cytam Wasze posty. :tak: :tak:

Zyczę Wam słoneczka i dobego samopoczucia :cool2: aż do końca heh

Buziole

reklama
Witaj Magda !!! :-)
To bardzo przykre co Cię spotkało, ale jestem pewna że doczekasz się Maleństwa i wszystko bedzie dobrze!
A za słoneczko dziękujemy! :tak:
Powodzenia.

grubelku na Antarktydę? jajeczka mu przymarzną i jaki pożytek mieć będziesz kiedy wróci (a wróci napewno hihihi jak Lessi)???

magda .... kurde.... nie wiem co napisać.... przytuliłabym.... życzę ci szczęśliwszego kolejnego razu... tyle tylko mogę powiedzieć....

Grubelku, takie rachunki to faktycznie niezbyt miłe niespodzianki. My w pierwszym roku mieszkania "na własnym" dostaliśmy rachunek za wodę za cały rok 1700 zł. Żebyś Ty widziała wtedy nasze miny ;) no i skończyły się długie wspólne kąpiele z dolewaniem gorącej wody, gdy tylko w wannie zrobiło się zbyt chłodno ;)

Magda, to miło że mimo wszystko o nas pamiętasz. Mamusią pewnie jeszcze zostaniesz :) a póki co pozostaje Ci rola przyszywanej ciotki lipcowych dzieciaczków :tak:

Nicoya niech mu zmarzną i odpadną!!!!!!!! :wściekła/y:
Przynajmniej więcej dzieci nie będzie.... a swoja drogą to muszę kota wykastrować.. ciekawe czy taki weterynarz to i inne "zwierzątka" obsługuje :confused: :dry: Ale jestem wredna...

Magda29, trzymamy kciuki za następne podejście..
Anka, badanie na pewno będzie ok, koniecznie daj znac. Co do kondycji, to nic mi nie mów, w zeszłym tygodniu byłam na ćwiczeniach dla ciężarnych i dwa dni bolaly mnie mięśnie brzucha i uda :szok: Dzisiaj znów idę, może zakwasy już miną.
Zebrra, ja się nie poddaję, umówię się w tym tygodniu na 3D, może coś wypatrzą :-)

Ankami kosztowne było to Wasze SPA! :-D :-D :-D :szok: A my mamy ciepłą wodę ogrzewaną boilerem, ale nigdy takiej niedopłaty nie było... Jak Ten.. no wiadomo kto wróci z pracy to ma to obejrzeć... :dry:

nicoya, grubelek , ankami, bazylia dziękuję Kochane. :-)
Myślę, że wiosna w końcu przyjdzie bo taka już jestem zdepresjonowana i generalnie słaba, zmęczona, zmarznięta itp.
A Wy sobie odpoczywajcie. Jeśli chcecie to zostanę Waszymi fankami :happy: i tak dopinguję Wam od miesięcy :cool2: :cool2: :cool2:

Miłego dnia Słodkie

Bazylia, ale brzuchola to chyba nie powinno się aż tak forsować, co?
A na USG to pewnie Ci wypatrzą. Jaja jak arbuzy ;) W sumie dobrze - jeśli u mnie utrzyma się jednak buła, to będzie sobie mogła przebierać w chłopakach, nie ma co! ;-) Tylko proszę ich potem wychować na dżentelmenów! ;)

reklama
Ja się boję, że jak te dzieciaki dorosną, to będzie jak w UK - super kolesie z laskami pasztetami.. To oczywiscie nie aluzja do Twojej Bułki, Ankami!!! :))))
Coraz bardziej jakos wątpię w te jaja. Obejrzałam dokładnie - klatka po klatce - ten filmik z usg i naprawdę nie wiem.. Widzicie teraz, jak nagranie się przydaje? można później w zaciszu domowym podważać sobie opinię eksperta :-)

Do góry